Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona233

czy możliwa jest ciąża?

Polecane posty

Gość zaniepokojona233

Witam,piszę do was kafeterianki i mam nadzieję,że wy mi doradzicie. Prawie trzy tygodnie temu na dosłownie pół minuty zapomniałam się ze swoim facetem i przez ten czas kochaliśmy się bez żadnego zabezpieczenia,oczywiście wytrysku nie było. Ale już 3 dni spóźnia mi się okres,robiłam test i wyszedł negatywny. Jednak nie uspokoiło mnie to do końca. Czy test mógł pokazać fałszywy wynik i jest możliwość,że jestem w ciąży? Z góry dziękuje za odpowiedzi.

Gość a wiec
zrob kolejny test ;)

Gość a wiec
chcoaz ciązą nie możliwa ! weź sie nie stresuj !!

Gość tosia......
bardzo nikła szansa na ciążę :)

Gość zaniepokojona233
Okres zazwyczaj mam niezbyt regularnie,ale po tej chwili zapomnienia popadłam chyba w jakąś paranoję. Może to przez te nerwy się spóźnia? Nie raz słyszałam też,że u mężczyzny przed wytryskiem pojawia się wydzielina w której są plemniki i stąd moje wątpliwości czy przypadkiem coś się nie przedostało. Czy któraś z was miała takie doświadczenie?

Gość a wiec
ti jest preejakulat :) owszem zawiera on plemniki, ale on równiez pojawia się chwilkę przed wytryskiem :)

Gość zaniepokojona233
Troszkę mnie uspokoiłyście,ale dopóki nie dostanę okresu to pewnie i tak nadal będę mieć paranoiczne myśli. Kupiłam drugi test i dla pewności go zrobię. Dziękuje za wszystkie odpowiedzi.:)

Gość a wiec
poczekaj jeszcze 2 dni i zrób np. w poniedziałek z PIERWSZEGO MOCZU ! :)

Gość zaniepokojona233
Nie wiem czy dam radę do poniedziałku zaczekać z tym drugim testem. Już dzisiaj aby jak go kupiłam to miałam wielką pokusę,żeby odrazu go zrobić.:)

Gość zaniepokojona233
Dziewczyny,nadal nie pojawił się u mnie okres. Zrobiłam więc dzisiaj rano drugi test,wyszedł niegatywny. Już nie wiem co mam myśleć. Czy jest możliwość,że trzy tygodnie po tym chwilowym zapomnieniu testy pokazują zły wynik i jednak mogę być w ciąży?

Gość
Widocznie nie jesteś w ciąży. Test nie mógł się aż tak pomylić.

Gość dziewczyno spokojnie
Mi w 8 dniu cyklu pękła gumka i nawet kawałek został w środku i wyszedł ze mnie dopiero po 4 dniach. Tez się strasznie martwiłam, ale wczoraj dostałam okres w terminie. Także nie przejmuj się, bo takie wkręcanie tylko jeszcze bardziej opóźni okres. Skoro test zrobiłaś po terminir okresu to jest on wiarygodny.

Gość zaniepokojona233
No widzisz,ale dostałaś okresu w terminie a mi spóźnia się już 6 dni. Też tak sobie myślę,że po 3 tygodniach od ostatniego zbliżenia to raczej test już powinien coś wykazać gdyby było,a nawet dwa testy,ale psychika oczywiście podpowiada paranoiczne pomysły mimowolnie. No nic,poczekam jeszcze kilka dni i będę robić kolejny test.:)