Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jakiś tam ktoś

Pytanie skierowane do kobiet

Polecane posty

Pytanie do kobiet w wieku +17 latek:) czy myślałyście nad tym by przespać się z młodszym od siebie ? bądź macie taką fantazję lub już ją spełniłyście napiszcie ile macie latek i ile taki facet powinien mieć lat :)

Gość czarna migotka
Ja obecnie mam lat 19, gdy byłam z facetem rok młodszym to z nim spałam i wiek nie miał tu wielkiego znaczenia. Wszystko zależy od dojrzałości emocjonalnej.

Otóż ja mam niecałe 21 lat i bardzo, ale to bardzo denerwuje mnie, gdy ktoś zdrabnia słowa bez sensu. A nawiązując do tematu, to zawsze podobali mi się od roku do 5 lat starsi faceci. Nie lubię chłopaczków, wolę mężczyzn :P

Gość Zastina
ja tez :P

Gość sie dzialo...
wole starszych. od zawsze. ale rok temu trafila mi sie taka znajomosc z mlodszym. ja 24 on 18. milo wspominam te przygode, ale stalego zwiazku z mlodszym sobie nie wyobrazam.

Gość WenusSx3
ja tylko ze starszym ;p roznica 15 lat ale było bosko :D

Jak coś mam 18 latek :) jestem z warszawy jeżeli jakaś pani w wieku 20-35 latek chciała by młodszego to możemy się poznać a co wyjdzie zobaczymy w praniu

ja mam chyba zajawkę na młodszych (mam 23 lata) ...fajni są ;p mam doświadczenia ze starszymi od siebie , nawet duzo, ale młodsi mają to czego nie mają starsi..jakś niewinność, coś takiego...

Ja wole starszych. Mam 19 lat. Teraz zarywa do mnie 18 latek ale nawet nie ma szans na żaden związek bo po prostu jest dla mnie zbyt mało dojrzały emocjonalnie. I traktuje go jak kolegę, nie potrafię nawet pomyśleć o nim w innym sensie.

Gość ja nie kumamm
w wieku 29 lat bylam z 20 latkiem przez jakis czas, zawsze mialam mlodszych nie dlatego ze chcialam, ale dlatego ze tak mlodo wygladam i tacy sie kolo mnie krecili :o teraz mam 33 i interesuja mnie tylko faceci w przedziale 30-38

Gość ja nie kumamm
a o sex pytales na ilus tam facetow w moim zyciu tylko jeden byl do niczego i mial 30 lat :D

Kurwa.. jak inaczej niż "chłopczyk" określić osobę płci męskiej, piszącą "latek". "Jak coś mam 18 latek. (...) jeżeli jakaś pani w wieku 20-35 latek chciała by.. " co za zniewieściałe, odpychające słownictwo.. Ja mam 22 lata i również lubię starsze kobiety, tak 30+, bo niemal w 100% przypadków mają za sobą już spory bagaż doświadczeń, co sprawia że są po prostu dojrzałe życiowo i emocjonalnie. Stanowią przez to wyzwanie - intelektualne i emocjonalne, nie dają się tak łatwo zdominować, sprawiają że często czuję się jak gówniarz, zwykły smarkacz, przez co mogę się uczyć i to jest zajebiste.

Gość agrafkaaaaaa
ja miałam 23 on 17, jesteśmy razem już 5 lat

Gość pomarańczowa laseczka 008
Ja lubię mieć kochanków w wieku 18-25 lat ... mają siłę na wszystko robić do szybko i długo hmmmm