Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zle sie z tym czuje

sms do narzeczonego nie dotarl tam dgdzie trzeba

Polecane posty

Gość zle sie z tym czuje

zamiast do niego trafil do mojego ucznia, okropnie sie z tym czuje nie wiem jak jutro mam sie zachowac, czy wyjasnic mu po lekcji ze to nie bylo do niego (raczej sie domyslil sam) czy udawac ze sie nic nie stalo?

Gość BrygidaJaJa
a co było w tym sms-ie?

Gość hahaha o la la
do tablicy go i mu wpisać jedynkę. I za zadanie też jeden :classic_cool:

brak zeszytu pała! brak zadania pała! nieprzygotowany też pała! nieuczesany pała! a jak się bedzie kłócił to pare uwag!:D:D ale bajka...:D skad ty masz numery do dzieci??:D

Gość zle sie z tym czuje
takie tam zwykle rzeczy ze go kocham i ze ciesze sie ze go jutro zobacze (bo przyjezdza jutro) no i lipnie sie czuje bardzo :(

Gość zle sie z tym czuje
mam bo przygotowywalam go do olimpiady i sie umawilismy na kolko w soboty

Gość Zastina
wyluzuj skoro go przygotowywalas do olimpiady, bedzie wiedzial ze sie pomylilas, ja zrobilam lepszy numer wyslalam smsa do mojej pani promotor 2 tyg przed obrona pracy licenjackiej o tresci: mariolka nie moze hospitacja w pizdu! chodzilo o odwolanie praktyk :D sms byl skierowany do kolezanki ze studiow i wsumie bylo na koniec smiesznie chyba mialam wiecej szczescia heee pozdrawiam

Energiczna Trzydziestolatka powalasz wszystkich !!! Gdyby do mnie napisał facet coś takie, jako uczennica zrobiłabym sobie z niego taką jazdę, że popamiętałby, że numerów nie należy mylić. jako nauczycielka, która własnie styka się z takim problemem, zaczepiłabym go po lekcji. Jeśli uczeń wychowany itd. kolegom się nie chwalił. Wyjaśniłabym co i jak. Chyba, że sms był jakiś erotyczny, to już inna gadka.

Gość to ja milam gorzej
Wsyzscy moi uczniowie z korkow mieli moj numer telefonu. Wiadomo czasami trzeba przelozyc lekcji, odwolac, napisac, zadzwonic. Rok temu wzielo mnie na igraszki z moim facetem i wyslalam mu esa: mam ochote wic sie przed toba jak rozpalona kotka, pragne go ssssac ten smsm trafil do mego ucznia..

Gość białostoczanin
mala pisz jak mialas

białostoczanin pisałam do osoby wyżej ;) Ja nie jestem nauczycielką ani nic z tych rzeczy... chodzę do ogólniaka ;) Ale nie raz smsy nie wedrują gdzie mają

Gość to ja milam gorzej
sklamalam ze skradziono mi komorke , serio ....i juz nigdy przy nim tej nie wyjelam .Nie pytalam o tego esa, tylko od razu na wstepie mu mowie ze skradziono mi komorke i podalam mu nowy numer. Wtedy on mi wyznal co przeczytal a ja udalam ze jestem w szoku

Gość zle sie z tym czuje
no nie bylo tak zle, poprosilam zeby zostal po lekcjach, on jak wszyscy wyszli podszedl i mowi" prosze pani ja wiem ze chodzi o tego sms-a, ja wiem ze to nie do mnie" no i przeprosilam go :) dzieki bogu dobry dzieciak i nikomu chyab nie powiedzial

no to po sprawie ale.. dobry dzieciak i nikomu chyab nie powiedzial .... na to to juz bym nie liczyla :D