Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ggggggggggggg

co sądzicie o chmurze z wulkanu nad Europą?

Polecane posty

Gość ggggggggggggg

ja myślę, że to kolejna zapowiedż końca świata bo napisano, że Bóg przyjdzie na obłokach. Należy sie przygotować - ja tak uważam. I to jest znak dla Obamy, żeby nie przyjeżdżał. Będę się modlić, żeby nie przyleciał. Niech ta chmura sie utrzymuje jak najdłużej. Sarkoziego też tu nie powinno być. Chociaż on dobra - ale Obama? USA źle życzy Polsce - nie powinno być Obamy na Wawelu. :(

Gość wezieeeeee
moze to tusk z putinem cos rozpylili zeby polske od swiata odciac???? boje sie

Gość ggggggggggggg
Mie sie wydaje ta chmura taka diabelska jest i wiecie co - przypomina mi to odwiert Rusków i Amerykańców na Syberii w 1989 - tak wiercili, że dowiercili się takiej chmury i wyszedł im szatan z tej chmury i powiedział ZWYCiĘŻYŁEM - mi się ta chmura kojarzy. I do piekła się dowiercili. Wszyscy poszaleli i uciekli. I dlatego chyba Irak sie zaczął. A w Polsce było cicho o tym. I źle. Ale w internecie to znalazłam jak się ruscy do piekła dowiercili. I to samo znowu. :(

Gość ..kull
z takimi "cudami" jest tak że jak cos sie podoba to wystarczy że wiatr zamknie książkę i już sie tłumy ciesza, a jak potencjalne przesłanie nie odpowiada to nikt nie chce ich przyjmować;) niemniej w weekend prawdopodobnie w ruch lotniczy bedzie sparaliżowany wiec czesc gosci może nie dotrzec na bogrzeb "wielkiego bohatera"

Gość ggggggggggggg
No bo jak Obama nie przyjedzie to pogrzeb będzie europejski. A jak przyjedzie to będzie światowy bo Obama przyjechał. Jak chcecie. Będziecie mieć sławny pogrzeb na wawelu bo Obama przyjechał albo niesławny bo go nie było. dosłownie tyle. No to Sarkozy i Merkel była. No to jest różnica. Przez irak wszystko.

Gość ,nfd,dfnfmf
no juz widze oczyma wyobrazni jak Sarkozy i król hiszpański autem przez cala Europe jedzie na ten pogrzeb;) z Hiszpanii ok 35godzin jazdy bez przerwy

Gość ggggggggggggg
No wiesz - ile mają oni do przelecenia a ile Obama. Widać że nigdy do Europy z USA nie leciałaś i odwrotnie. Ile masz z paryża i berlina - poza tym są helikoptery to tak wysoko nie musisz lecieć. I co? 100 osób? Wiecie - mnie sie wydaje, że w tym Katyniu mieli na niedzielę sobie przyjechać (przylecieć) w sobotę przyjechać i tam być - dojechać samochodem z hotelu i koniec. I w Świeto Bożego Miłosierdzia była IDEALNA pogoda. Akurat żeby sie pomodlić, żeby tym Katyniem się Zachód przejął. teraz się już nikt niczym nie przejmnie, a w niedzielę była trumna kaczki. No ale to już koniec Bożego Miłosierdzia - i co się tak spieszyli? Miał w poniedziałek wrócić z żoną - pogrzeb na Powązkach w środę - reszta w niedzielę - nie wiem czy wspólna mogiła - najlepiej - pamiątka tragedii katyńskiej i tyle. Każdy by przyszedł itepe. A tak? :( Co to ma być jak dla mnie? :(

Gość derven eten
To znowu Ty, schizofreniczka od Bachledy?

Gość ggggggggggggg
Jutro rano pooglądam sobie ten filmik. Niezły jest. Moim zdaniem ta chmura jest żeby USA, ruski itp przypomnieli sobie jak im się ten cały irak zaczął - PUSTYNNA BURZA - pamiętacie? Gapiłam się w telewizor - operacja PUSTYNNA BURZA. Bo chmura wygląda jakby znad pustyni. A to z wulkanu. Tak jak im na tej Syberii wybuchło. Tak wybuchło, że tabletki dostali na uspokojenie i tyle. I do piekła sie dowiercili. No jedyny logiczny powód Iraku, rzeczywiście :(

Gość ggggggggggggg
Nie jestem schizofreniczką. Najpierw była Bachleda, teraz 100 osób, a dalej będzie wojna bo przecież już można oszaleć w tej Polsce - dlatego chcę wyjechać - pycha, złodziejstwo, głupota przerażająca, debilizm, kretyństwo - wojna aż się prosi. Dosłownie :(

Gość darka1755
mysle ze to ruscy chca aby jak najmniej osob bylo na pogrzebie prezydenta, oni maja swoje sposoby mgla to dla nich pestka skoro potrafia pyl nad cala europe rozpylic! nmysle ze niedlugo przejma wladze nad swiatem a nad polska juz przejeli!

Gość ggggggggggggg
Powiem wam, że ta europa skończyłaby marnie za jakieś 100-200 lat - tu pustki by były jak dla mnie - jedynie Niemcy niechętni do tego by coś robić i Hiszpanie by zostali, Włochów trochę, Francja to chyba najbardziej na wymarciu jest, ale tam też najbardziej im Pan Bóg pomaga. No ale kombinują z tym Rzymem też niezbyt logicznie - niby mają rację, a nie za bardzo. Po co sie robili reformacją? Dlatego nie umieją Polski ograć bo są reformacyjni. Po co Kościół rozbili? Mają racją i nie mają zarazem. To są schizofrenicy - ja nie. Powinni mieć jakieś wartości - jakie? Zamiast na Biblię stawiają na księzy. No to źle robią. Mają postawić na Boga - a gdzie ten Bóg - mi powiedzą. A jakie wy macie uczynki - powie im Bóg. Co wy robicie? I masło maslane bo oni są ...święci. Nie są. Właśnie nie są święci. I tu jest problem. Bo oni sa dla siebie święci, a dla Boga nie. Kto ma rację?

Gość darka1755
a tera tak sobie mysle ze moze to terrorysci teren przed sobota przygotowuja!

Gość ja mysle ze to zamach
wdlug mnie to jest zamach! to talibowie z klewek popsuli ten wulkan zeby wybuch i zniszczyl europe!

Gość ggggggggggggg
wiecie - oni dla siebie są tak dobrzy, że żadnych grzechów nie mają. Mnie to juz na wsępie obrzydza - oni są idealni. jeszcze idealnego człowieka jak żyję nie widziałam, ale oni są idealni. jedynie dzieci nie mają... jedynie wymierają, ale są idealni. i tyle. No a 10 przykazań? A kogo to obchodzi? i przez to oni są jakimiś karykaturami człowieka i tyle. 1 przykazanie leży - kto się tam modli? Nie modlisz się i już Ci leci pierwsze przykazanie, a co dopiero dalej? A ci księża jak to maja zmienić? Mają im samopoczucie poprawić chyba jak komunistom w Polsce? Trudno to pojąć moim zdaniem. Ale księży chcą - tylko żeby zostawili dzieci... i tyle. Bo mają jakieś wartości i mogą być. Byleby byli normalni. I tyle :(

Gość ggggggggggggg
Wiecie - mnie ten niemiecki Benek też słabi. Na swiecie tez piętnuje księży - bo wy nie śledzicie mediów światowych - piętnuje księży, że to nie jest żeby mieć pieniądze. No ale co z tego? Po co on ich znowu piętnuje jak ich kryli? Kurde - trudno się w tym połapać. Możeby tak mógł proponować chrzest kolejnym krajom - w tym byli dobrzy zawsze, a życie wg Ewangelii nigdy im nie szło. Czyżby nagle...rewolucja w tej kwestii? No bo ja sie tez oburzę - co ty w tym Rzymie Benek robisz? Tak św. piotr żył? Co Ty tam robisz? Królem nie jesteś i nie będziesz. A jeśli żyjesz jak król to rządż - no to jak to rządzisz gamoniu, nie? Ani wiary nie masz jakiej potrzeba ani rządzić nie umiesz. No to co dalej? :(

Gość ggggggggggggg
Wiecie co - przemyślcie sobie to co teraz napiszę. Benek - czy papież jakiś - jako głowa państwa powinien zapewniać chrześcijanom na całym świecie wolność religijną poprzez symboliczny chrzest danego kraju. Bo to jest walka o prawa człowieka także. O! i to bym rozumiała - i wtedy te wycieczki polskiego papieża też rozumiem. Przyjeżdża w nadzieji, że dane państwo będzie ochrzoczone, a jeśli już jest to powierza je Bogu i Rzymowi w jakiś tam sposób. Bo tak to tam jakieś odwiedziny, że był papież. Był i się zmył i co dalej? A jeśli są prześladowania chrześcijan w tym kraju? No to może bez sensu jechać do takiego kraju jak nic na plus nie widać postępu? Albo jechać i zgromić ten kraj. Nie wiem - a tu tylko młodzież i młodzież, a ta młodzież... :(

Gość ggggggggggggg
No cóz...ja nisko oceniam papieża Benka jako byłego prefekta do spraw wiary. i tak dalej... no uważam, że miał sie tej wiary trzymać jako papież POZYTYWNIE i do swojej poprzedniej funkcji nawiązywać . Do wiary i czystości wiary - zwalczać herezje - polemike międzyreligijną miał wprowadzać. jednać chrześcijaństwo. A on? Zobaczcie jak pojednanie jest blisko - na centymetry prawie, a jednak NIE. Czemu?:( Szkoda i tyle... nagle księżom rację ktoś przyznaje. Czyżby za dużo książek? Czyżby na koniec ktoś doszedł do wniosku, ze...przesadzili z tymi książkami? Ale pisać i czytać umie każdy. I liczyć też. Chyba...

Gość thht
wydaje i sie ze wlasnie nadchodzi koniec swiata ... pterzydent, wulkany i trzęsienia ziemi w Chinach ..

Gość sfsfsdfsdf
Najciekawsze jest to, ze zawsze wybuch tego wulkanu następował tuż przed wybuchem Kattli, która jest o wiele potężniejsza. Czekamy.