Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pani Dragon

Czy tylko mi się wydaje,że wszystko się konczy?

Polecane posty

Gość Pani Dragon

Jeszcze przed katastrofa w Smolensku mialam juz zle odczucia. Że zdążamy zbyt szybko do jakiego konca. Ta katastrofa mnie przerazila tak jak i wszystkie kleski zywiolowe na swiecie. Nie wydaje Wam sie to straszne? Te wybuchy wulkanow,trzesienia ziemi,tsunami? Czuje sie tak jakby juz nic przed nami nie bylo,tylko powolne uniicestwienie :( Czy ktos sie czuje tak jak ja?

Gość derven eten
Ja. Uważam, że jest grupa złych ludzi tego świata, którzy od lat opracowują wielkie zniszczenie narodów.

Gość afganistan
możliwe, że masz racje i to wszystko dąży do końca świata.... jak wyobrażacie sobie koniec?

Gość niestety tak
same tragedie, które i nas sięgną :( co zrobić...

Gość Pani Dragon
Najgorsze jest to,ze ludzie sami przyczyniaja sie do niszczenia ziemi. A co do złych ludzi...moze i dobrze,ze nie znamy calej prawdy. Nie wydaje mi sie zeby mi sie to pomiescilo w glowie.

Gość każdy rodząc się wie
że kiedyś koniec nadejdzie. To jedyny pewnik w życiu

Gość Pani Dragon
afganistan wlasnie sobie nie wyobrazam.

też uważam,że ostatnio zdarzyło się bardzo wiele złego...a czy będzie koniec i jaki-chyba nikt tego nie wie...oglądał ktoś film cała prawda o zamachu na wtc? jak znajdę oryginalny tytuł to podam,w każdym razie obejrzałam 2 i dały mi do myślenia a nie wiem czy słusznie..

Gość ggggggggggggg
No moim zdaniem 2012 to rok ostatni chociaż... wiecie co - miesiąc przed Smoleńskiem miałam sen, że siedze na Atlantydzie i ktoś przez megafony ogłosza , że idzie koniec. dosłownie 10 marca taki sen miałam - moze to o tego Titanica chodziło a może o 2012. W końcu wszędzie trąbią, że idzie koniec - bądź co bądź.

Gość afganistan
trzeba się nawracać

Gość ggggggggggggg
wiecie i ostatnio pełno dziwnych chmur , nie? Ale tu i tam - dziwne chmury. No to ja stawiam tak - Wielki Piątek 2012 musi być krzyż na niebie i to jest znak, że koniec niebawem. Nic więcej. A tak? To nie wiem. Ale moim zdaniem mam rację.

Gość posluchaj doswiadczonej
tak. co co rok to gorzej.. w dodatku tragedie nie dotykaja innych panstw, nie obserwujemy ich jak kedys z boku, tylko nas teraz dotykaja .. oczy calego swiata zwrocone na nas.. coraz dorzej.. ciagle gadanie o koncu swiata, wojnach itd przeraza mnie

Gość Pani Dragon
ogolona ovca ja oglądałam. Wojna z Irakiem nie była przypadkowa. Juz chyba mało kto wierzy,ze Stany interweniowały,tylko dlatego,zeby pozbyc sie Husajna. Czy oni dla pieniedzy i wladzy zrobia wszystko? Jestem wierzaca i zastanawiam sie czy oni naprawde sie Boga nie boja?

Gość ggggggggggggg
wiecie - to jest jak za życia Pana Jezusa - już jest tyle znaków i nic. No to mieli znak Jonasza - 3 dni w grobie i zmartwychwstanie, a my będziemy mieć krzyż na niebie i koniec. akurat kilka miesięcy przed końcem. I koniec - moje zdanie, że tak będzie. A wcześniej pisałam gdzie indziej co zrobić , żeby NA PEWNO nie umrzeć. No bo jak umrzesz to wiadomo. Ale jest 1 sposób, że na pewno nie umrzesz jak przyjdzie koniec - coś jakby pomalowanie krwią drzwi gdy Zydzi wychodzili z Egiptu. To jest jedyny sposób. Tak to zalezy od Boga czy umrzesz czy nie wtedy.

Gość Pani Dragon
Jesli w najblizszych dniach znowu usłysze o jakiejs strasznej tragedi, to dla swojego zdrowia psychicznego zostane ignorantka i nie bede ani czytac wiadmosci,ani ich ogladac ani słuchac w radio. Swoja droga,dlaczego na 1000 wiadomosci podaja tylko 1 dobra? :O

Gość posdrafiam środkowom peezdom
to mędrcy syjonu i ich tajny spisek! 😠

Gość ggggggggggggg
No ludzie już POGŁUPIELI całkowicie. I tyle. Oby ten Obama nie przyjechał bo to sie bać będzie Polski a tak? Taka dziwna chmura jakaś , że aż lotniska pozymakli widzicie. Co to ma być? Umarł prezydent polski i tyle. jakiś gniotek, a tu takie rzeczy bo Obama ma przyjechać? Może nie powinien?

Gość ggggggggggggg
wiecie UsA was po cichu potępiają. Jak się chmura utrzyma to się trochę wstrzymają bo są bardzo agresywni. I mają rację, ale zaś diabeł mówi nie. Czemu? Nie wiem :( Coś tam se wymyślił i tyle :(

to dowód na to jak łatwo zmanipulować ludzi, epatowanie smutą z mediów i już mamy narodową depreche w przypadku JPII też była smuta medialna ale połączona z radosnymi akcentami, nadzieja, archiwalnymi wypowiedziami papieża podtrzymujacymi ludzi na duchu itp... po smierci Lecha jest tylko smuta🖐️

Gość ggggggggggggg
ta chmura jest naprawdę dziwna - ale to jest tak - jak USA napadnie na polskę to jest to generalnie pozytywne bo sie nalezy i genralnie na plus to jest, a tak to diabeł nie chce tego. Bo woli wielki pogrzeb. Bo niech jest żałoba i tak jak jest. Możeby sie w Rosji ktoś na katolicyzm nawrócił? Nie wiem o co tu chodzi. Możeby się z rzymem chcieli dogadać wreszcie? A jak Obama nie przyjedzie to wszystko smolą. ?

Gość Pani Dragon
__ masz zapewne racje z ta smuta,ale tak jak napisalam na poczatku,taki stan dopadl mnie juz dawno. Obserwujac te wszystkie wojny,kleski zywiolowe, niemoge uwierzyc ,ze w ostatnich latach tak to sie nasililo(mowie tu bardziej o kleskach zywiolowych). Chyba sami sibie doprowadzimy do szybszego konca;/

pani Dargon chodzi mi o te 2 filmy gdzie sugerują,że to USA podłożyło ładunki pod wtc a potem zgonili na tamtych.dla porównania pokazywali w tym filmie inne budowle które zostały poddane wyburzeniu.skutki i w wtc i w innych budowlach-takie same.naprawdę dziwnie się teraz dzieje..

sama się dziś dziwiłam jak ckluchałam radia że pozamykali lotniska w UK a potem na necie wyczytałam że ta chumura winna.

Gość Pani Dragon
ogolona ovca mi tez o te filmy chodzi. Wiem,ze zaplatalam moja odpowiedz :) Szczerze mowiac,WTC to gubymi nicmi szyta sprawa

Gość prorok Marianasz
Koniec świata nadchodzi. Wielki przywódca demonów Yous-Ufel wyjdzie z piekła by dokończyć dzieła zniszczenia. Runie ognisty deszcz, morza i oceany wystąpią z brzegów i zaleją większość świata. Tak, demony już pokazują swoją moc. To one swoją potęgą spowodowały katastrofę w Smoleńsku. To nie koniec, już niedługo większość demonów pojawi się pośród nas, będą siać strach i zniszczenie. Moja wizja na tym się nie kończy. Widzę przerażanie, krew i łzy niewinnych, wybuchu wulkanów, kradzieże, gwałty i rozboje. Zapanuje chaos. Na czele przywódców demonów stanie człowiek imieniem Barakasz, który sprowadzi piekło na Ziemię. Ostateczna walka między dobrem i złem dopiero przed nami. Zaprawdę powiadam wam bracia i siostry, musicie walczyć ze złem już teraz, być silni i gotowi na ostateczne starcie. Powodzenia.

też po obejrzeniu tych filmów sporo nad tym myślałam mimo że minęło już kilka lat od tego wydarzenia.myśleć można,tylko że opinia zwykłego obywatela na nic się nie zda.

Gość wulkan wybuch na Islandii
podali w wiadomościach teraz. Ta chmura to pył jak w Pompejach