Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maras

Problemy ze skora glowy

Polecane posty

Gość Maras

Witam wszystkich:) Mam 20 lat. Mam problem ze skora glowy, a mianowicie odczuwam uporczywe swedzenie "na gorze" (po bokach mnie nie swedzi) Bylem juz u 3 dermatologow (2 razy orywatnie, raz panstwowo). Zaden z nich nie mial zastrzezen co do mojej skory, to jest nie mam zadnych zaczerwien, wypryskow czy tez lupiezu. Nie widac nic golym okiem. Dodam ze wlosy mi sie przetluszczaja, gruczoly produkuja stanowczo za duzo sebum. Mam wrazenie, ze wypadaja mi rowniez wlosy. Ostatni lekarz twierdzil, ze to swedzenie moze byc spowodowane codziennym myciem glowy i zalecil mi siegac po szampon raz na 4 dni (cos tam mowil, ze szampon wysusza skore glowy, przez co produkuje ona wiecej sebum). W sumie to wszystko:) Mial ktos podobne objawy? Co to moze byc? Jest to uporczywa przypadlosc:( Prosze o odpowiedzi i pozdrawiam:)

Gość matyldoweopo
nie znam tego problemu ale ja też mam problem źle się czuję po leku którego musze brać z mesalazyną

Gość tools_21
Dobry jest szampon evy potrójna siła ziół, sama natura najbardziej skuteczna.

Gość Maras
Dfggg, dziekuje za rade:) Za jakis czas napisze Ci czy sie poprawilo. Prosze o jeszcze jakies opdowiedzi.

Gość Maras
Dfggg, a ktorego dokladnie szmaponu z tej stronki uzywasz?

Gość Maras
Tools_21, tez miales/as takie problemy?