Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam, bo nie wiem

Jak często stosować lewatywę?

Polecane posty

Gość pytam, bo nie wiem

Witam Poczytałam trochę forum i chciałabym se zrobić lewatywę. Nie wiem tylko jak często. Jedno zalecają miesięczną kurację Tombaka, a inni mowią, że to jest niebiezpieczne i wystarczy kilka razy w roku. Dodam, że nie mam problemów z wypróżnianiem się (jest codzienne), mam tylko czasem wzdęcia i często gazy. Lewatywę chcę zrobić, by przeczyścić organizm. Boję się jednak skutków ubocznych, jak rozleniwienie jelit. Jak często więc robic lewatywę?

Gość pytam, bo nie wiem
podnosze, prosze o odp

Gość pytam, bo nie wiem

Gość Mertii
Użytkownik SZEJKU Ci powie. Zobacz jego foto z stopce...ma kał na brodzie!

Gość Mertii
ja tez jestem kałożercą

Gość pytam, bo nie wiem

Gość nice Moni
najlepiej hegar robić strumieniem z węża od prysznica, nie częściej niż raz w miesiącu, czyści jelito grube elegancko, chyba,ze jesteś zwolenniczką seksu analnego, to można częściej

Gość gość
dfh

Gość gość
Posluchajcie, wszystkie mity o lewatywie i ich skutkach ubocznych wydaja mi sie niczym innym jak zmyslonym mitem ktory powstal poprostu z plotek ktora sie rozprzestrzenila, np takich jak rozleniwienie jelit itp itd...( mowie na wlasnych doswiatczeniach ) zrobilem ja tak jak w ksiazce Tombaka i bul glowy, egzema, i inne miejsca ktore swedzialy + do tego dieta i wszystko zniklo. Pzd Ps: Trudno ominac niektore wypowiedzi przy takim temacie ale niedziwi to nikogo bo w Polsce mieszkamy, wyruznianie sie od wlasnej grupy ruwiesniczej jest traktowane w specificzny sposub ktory ma na celu podpozadkowania sie innym.

Gość gość
Nie mozesz podporzadkowywac sie innym,bo jestes jednostka indywidualna i tylko tak mozesz funkcjonowac

Gość gość
Wykonuj lewatywe według zaleceń M. Tombaka w pierwszym tygodniu - codziennie w drugim tygodniu - co drugi dzień w trzecim tygodniu - co trzeci dzień od czwartego tygodnia - raz na tydzień

Gość gość
etam dobry waz ogrodowy i wtstarczy co 2 dni z karcherem trzeba uwazac