Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klikaczu0009

Nie wiem jak niektórzy ludzie mogą być tak nie wrazliwi na czyjąś krzywde?!!

Polecane posty

Gość klikaczu0009

I jak ktoś umiera to mówić ze mu sie należło , tak naprawde nie znając go!!! Ale to Polska ... zawistny , zazdrosny i nietolerancyjny kraj!!! Tyle

Gość aasedfsfee
a o co ci konkretnie chodzi?

Gość Żałosne dzieci Neostradamusa
Wyjebała ni z gruchy ni z pietruchy.... A przepraszam a propos czego to?

Gość klikaczu0009
no o to że widziałm niektórych wpisy na temat smierci Kaczyńskiego i innych , a oni potrafią sobie robic z tego żarty, wymyslać rymowanki , które w zaden sposób nie sa smieszne a wrecz załosne , i jak moga twierdzic ze komus nalezała sie smierc albo dobrze ze stało sie jak sie stało.... nie rozumiem takich ludzi...

Gość aasedfsfee
ja nei widzialm zeby takie cos bylo ale faktem ejst ze mozna bylo tej katastrofy uniknac trzeba bylo do Moskwy lecicec a nie upierac sie zezaraz msza

Gość klikaczu0009
np . takie coś!!! Było dwóch: Lech, Jarosław Jeden Kaczor teraz został Przez upadek Tupolewa Trafił bliźniak wprost do nieba Jego Maria, czarownica Spiekła aż na tyle lica Ze musiała pani Kopacz Po lakierze ją rozpoznać Było w polsce głupków wielu Dwoje spocznie na Wawelu

Gość ale w czym problem
uogolniasz to nie kraj, to niektorzy ludzie po prostu wiekszosc nie uczestniczy w tych "debatach", dlatego tak rzucaja sie w oczy chamskie wpisy

Gość ale w czym problem
no prosze, ilustracja - na zalaczonym obrazku pt "klikaczu0009"

Gość klikaczu0009
???

Gość aasedfsfee
wiersz debilny ale na kafe jest mnostwo debili i nie wszyscy tacy sa nei uogolniaj

Gość klikaczu0009
ja nie pisałam ze wszyscy ludzie , a tylko niektórzy , dla mnie w ogóle jest dziwne ze ktokolwiek moze myslec i mówic cos takiego...

Gość facet lat 39
* 09/07/2005 23:04 * Kopiuj link do tego posta Gdy wieczorne zgasną zorze, zanim głowę do snu złożę, modlitwę moją zanoszę, Bogu Ojcu i Synowi - dopierdolcie sąsiadowi! Dla siebie o nic nie proszę, tylko mu dosrajcie proszę. Kto ja jestem - Polak mały, mały, zawistny i podły. Jaki znak mój - krwawe gały. Oto wznoszę swoje modły, do Boga, Marii i Syna - zniszcie tego skurwysyna. Mojego rodaka sąsiada, tego wroga, tego gada. Żeby mu okradli garaż, żeby go zdradzała stara, żeby mu spalili sklep, żeby dostał cegłą w łeb. żeby mu się córka z czarnym, i w ogóle żeby miał marnie. Żeby miał AIDSa i Raka, Oto modlitwa Polaka.

Gość tak sobie mysle_____
autorka ma racje :( nie mam osadzac co dobrze a co zle

Gość fikimikizameryki
I po co ten wierszyk przekazujesz dalej? Niektórzy tego nie widzieli i teraz zobaczyli :/ Tak nikogo nie uwrażliwisz

Gość to sa wrogowie polski
anty Polacy pachołkowie obcych panst Rosjanie fałszując historie nie znają historii To my napadliśmy jakąś Polskę? Rosjanie nie mają pojęcia! W tym wszystkim, co się dzieje wokół wizyty Putina na Westerplatte, najbardziej zastraszająca jest niewiedza. Totalna niewiedza historyczna Rosjan. Byliśmy sprzymierzeńcami Hitlera. Razem z nim dokonaliśmy rozbioru Czechosłowacji, a potem knuliśmy, jak by tu zaatakować ZSRR i odebrać mu kawał ziemi. A ponieważ jesteśmy za głupi na knucie, wypowiedzieliśmy temuż Hitlerowi wojnę. Sowietom nie pozostało nic innego jak gnać na pomoc okupowanej przez nas od lat ludności ukraińskiej i białoruskiej. Bzdury? Ano bzdury. Ale w rosyjskich mediach ostatnio jest ich pełno. Nasi dyplomaci na razie nie odpowiadają na te ataki (choć pojawiła się wreszcie nadzieja na jakąś reakcję), a premier Tusk 1 września na Westerplatte będzie stał obok Władimira Putina. I jego prawd, które mają szansę zostać usłyszane przez cały świat. Prawd, które, jak się okazuje, w Rosji nikogo nie dziwią. Jak informuje Gazeta.pl za PAP, na pytanie "Czy wiesz, że we wrześniu 1939 roku Armia Czerwona wkroczyła do Polski, walczącej przeciwko hitlerowskim Niemcom, i zajęła terytoria, określone w tajnym planie Mołotow-Ribbentrop", jedynie 16% Rosjan odpowiedziało, że wie. Dla 61% była to zupełnie nowa informacja. Rosjanie nie mają też pojęcia o pakcie Ribbentrop-Mołotow (niektórzy nawet myślą, że to... fałszywka!), a ci co wiedzą nie spieszą go potępiać. Na "stanowcze potępienie" układu zdecydowało się zaledwie 6% respondentów, większość nie miała zdania. I właśnie ten brak zdania świadczy o Rosjanach najgorzej. Co z tego, że nam mydlą oczy, co z tego, że nas przeprosili za Katyń, skoro własnemu narodowi nie potrafią uświadomić prawdy? Nie jestem za pielęgnowaniem resentymentów historycznych w żadnej postaci, ale kiedy widzę takie liczby jak powyższe, to myślę to, co każdy Polak: że są one niebezpieczne. I że Rosjanom przydałoby się trochę rzetelnej wiedzy historycznej. Najlepiej z ust władców Kremla. Którą to wiedzę sami powinniśmy im i sobie zapewnić, ostro reagując na wszystkie bzdury na temat Polski i Polaków, powtarzane za naszą wschodnią granicą. http://www.pardon.pl/artykul/9469/to_my_napadlismy_jakas_polske_rosjanie_nie_maja_pojecia

Gość ale w czym problem
"... ostro reagując na wszystkie bzdury na temat Polski i Polaków, powtarzane za naszą wschodnią granicą." a co powinni zrobić Rosjanie, czytając komentarze Polakow na swoj temat? takie "ostre reagowanie" przynosi wiecej zlego niz dobrego, moim zdaniem, lepiej wyjasniac, rzeczowo i bez emocji