Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buszując w necie..............

do rozważenia po katastrofie

Polecane posty

skopiowane z netu... Nigdy czegoś takiego w Polsce nie było i do tego w momencie w którym przylecieć mają najważniejsze osoby na świecie. Chmura wulkaniczna nad Polską - rozumiecie? Wypadek miał miejsce w tym samym czasie co egzekucja oficerów 70 lat temu. Ginie elita tak jak wtedy. Świat dowiaduje się o wierzącej Polsce i jej tragedii. Ewenement światowy. To wszystko jest strasznie dziwne. W tym roku po raz pierwszy Pascha zmartwychwstania miała miejsce w tym samym czasie w Kościele Katolickim i Kościele Prawosławnym. 5 lat temu umarł papież w wigilie miłosierdzia bożego. Samolot rozbił się w wigilie miłosierdzia bożego. Dzień miłosierdzia bożego został ustanowiony dlatego, że Jezus ukazał się św. Faustynie Kowalskiej. Stąd obraz Jezusa z podpisem: Jezu ufam Tobie. Nie chce prawić banałów, ale Jezus powiedział według jej widzeń, że" Iskra wyjdzie z Polski i przygotuje świat na moje przyjście" Myślano, że to związane z Papieżem Polakiem Janem Pawłem II, ale kto wie czy tylko o to chodziło. Na naszych oczach powstaje historia. Mord na oficerach polskich i ich krew podzielił Rosjan i Polaków. Ta tragedia z samolotem i krew niczym ofiara może pojednać nasze narody. Wszystko to jest dziwne. Dużo przypadków, za dużo......

Gość proponuję ci takie rzeczy
ja to sie boję, że zdążymy sie pozabijać do nastania nowego świata... i czekam, czy przypadkiem zamachu nie będzie w dzień pogrzebu.., swoją drogą smutne to, że nie można pochować prezydenta, bo coś przeszkadza...

Dla mnie tez to wszystko zaczyna robic sie dziwne...Czyżby naprawdę zbliżał się Sąd Ostateczny?Ja bynajmniej niczego sie nie boje bo jestem wierzaca i praktykujaca i wiem że ze strony Boga nic złego mi nie grozi :)

up