Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hanrowp

Moja kuzynka mowi ze jestem dziwna bo nie lubie ogladac filmow ani seriali!!!!

Polecane posty

Gość Hanrowp

Wlasnie kuzynka napisala mi ze jstem dziwna, kiedy odpowiedzialam ze jej na pytanie czy lubie serial Friends- ze nie ogladam zadnych seriali ani filmow i jedyne co ogladam w TV to wiadomosci i You Can dance. Czy to naprawde takie dziwne ze nie lubie ogladac filmow ani seriali???

Gość ja już dawno przerobiłam tv
na półkę pod drukarke. Raz po raz załącze radio na czas wiadomości. A po wiadomościach słucham Akona :p

Gość modeeeeee
Przestan przejmujesz sie nia. Daj spokoj.

Gość @ to ja
Ja też nie oglądam seriali i tych durnych programów rozrywkowych i nie uważam, że jestem dziwna, wręcz przeciwnie :P

Gość kasjpp0
po prostu kuzynka zdenerwowala sie bo okazalo ze z toba nie bedzie mogla poplotkowac o wydarzeniach w serialu a miala taka nadzieje.pewnie to jakas malolata.

Gość isek kolo mofoi
Przestancie... Przeciez to sprawa idnywidualna czy ktos ohg;ada filmy czy nie. Ja lubie i jestemod nich uzalezniona ale rozumiem innych ktorzy nie ogladaja,

Gość ave satan bueeeeeeeeeeeee!!!!!
ja też nie oglądam filmów ani seriali, to znaczy czasem oglądam jak coś dobrego jest ale rzadko i nie gonię za nowościami w tym stadzie baranów które ogląda gówno byle było jak najnowsze, Pulp Fiction, Dobry zły i brzydki, To nie jest kraj dla starych ludzi, to są filmu kufa mać

dla mnie tv mógłby nie istnieć :D oglądam cokolwiek tak sporadycznie że już bardziej się nie da :P

Gość Moja kuzynka

Gość gość
nie przejmuj się nią bo sama nie ma co robić. telewizja nie może naszym życiem rządzić . skubią pieniądze za byle ttandetę. Są inne rzeczy w życiu od oglądania tych pierdół.