Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PrywatneNaczesy

moje przejścia...

Polecane posty

Gość PrywatneNaczesy

nawet nie wiem od czego zacząć...mam 19 lat a chyba za dużo juz przeszłam...heh! od podkradania drobnych,papierosów,kosmetyków itd. poprzez inne rzeczy!- sypiałam z facetem który był zaręczony a potem żonaty!!!!spotykałam sie na seks z chłopakiem ze szkoły ktory miał dziewczyne..... miałam przygode intymna z kolega z ktorym sie znałam od małego!!!!a na dodatek był on chłopakiem mojj kolezanki z liceum z ławki....ale obecnie nie gadamy ale to z innego powodu/ kiedys z moimi 2 przyjaciółkami poszłam na ogniosko, tak sie opiłam że zezgonowałam a na 2 dzień obudziłam sie rano u kolegi mojego ziomka i potem przez prawie rok ustawiałam sie z nim na cziki cziki sypiałam u niego i jego matka mnie nie lubiła,,,!!!!potem sie w nim zakochałam....ale on mnie olał i teraz ustawiam sie z jego kolegom i tez z nim juz raz sie bzykalam w aucie....hehe!!!! przez rok imprezowałam tak że zdarzało sie iż tydzien nie przestawałam jesc fety!i pare dni nie bylo mnie w domu!!!raz nawet po imprezie wrocilam tak porobiona ze połknełam pawia leżać w łóżku i zasnełam.....pale trawke bardzo czesto bo mnie cziluje i libie to!ilka razy jadłam dropsy i nawet extaze....od jakiegos czasu robie czasem ..w sumie rzadko sama sobie dobrze!!ale i tak uwazam ze nie ma to jak porzadny seks z mężczyzna!!! czasem mam wrazenie ze jestem uzalezniona od seksu.....uwielbiam sie bzykac!!!!!!!w stosunkach damsko męskich nie jestem wstydliwa!lubie przejmowac inicjatywe i kokietowac!!!!w klasie 3 liceum wagarowałam tak zcesto ze mnie chcieli ze szkoly wyrzucic i musialam sie przeniesc do prywatnej,,,teraz mam nadzieje ze ja skoncze i przestane myslec o glupotach1 a ipsze to wszystko dlatego bo wiem ze bylo zle i chce to zmienic