Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blaaaaaaa

chłopak wychodzący na piwo kilka razy w tygodniu

Polecane posty

Gość kkarrollinkka
widac jarzabku ze ty chyba piwko popijasz nawet do niedzielnego obiadu!!!!!!!!!!!! ja nie nawidze takich piwochlajców!!!!!!!!!

Gość elelelelelellellelelll
kkarrollinkka dobrze, że jesteśmy dwie:P

Gość dfdfdf
Moimzdaniem jesli wychodzi na piwo i nie wraca pijany (pije jedno, dwa i grzecznie wraca do domu) to problemu nie ma.

Gość elelelelelellellelelll
i chyba tylko i wyłącznie stan kawalerski, zapomniałeś dopisać ;P No nic, toś,y sobie popisali, dzięki za odpowiedzi - mogą sie do czegoś w końcu przydać:P Pozdrawiam:)

Gość kkarrollinkka
bo normalne kobiety nigdy nie zniosa przy swoim boku kogos takiego... jak widze np na plazy tych wszystkich piwoszy którzy żłopią to piwo przez cay dzien juz od rana to krew mnie zalewa, nie wiem jak tak mozna dla mnie to patalogia

Autorku, uważam że masz 100%racji w tym, że Ci toprzeszkadza. Chłopak jest młody, a już pije 3 razy w tygodniu. Należy też wziąć pod uwagę, że zaraz pójdaie na studia, a wszyscy wiemy, że to są lata bardziej intensywneg picia. Dodatkowo ma obciążenie genetyczne...tak więcw pełni rozumiem Twoje obawy. Myślę, że długo takiego trybu jego życia nie wytrzymasz...

a mi sie wydaje ze to wlqsnie wiek jak pije najwiecej i pozniej mu sie znudzi jesli nie przychodzi bardzo pijany do domu jesli wychodzi na jedno piwo jesli nie zaniedbuje swoich codziennych spraw przez alkohol nie upija sie do nieprzytomnosci i nie wydaje wszystkich pieniedzy na niego to problemu chlopak nie ma jesli ci to przeszkadza to z nimz erwiaj a nie truj mu dupe bo gwarantuje ci ze predzej czy pozniej sam cie zostawi nikt nie lubi jak ktos cos mu kaze pisacco 2 godziny nie pic to odstrasza on jest za mlody na to zebys ty zachowywala sie jak jego matka bedzie ci robil na przekur sprobuj powiedziec"dobrze kochanie idzsobie gdzie chcesz ufam ci" zobaczysz ze od razu bedzie inna gadka:)