Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anna K-K

Mąż mnie nie kręci :(

Polecane posty

Jestem z mężem juz 5 lat :) Z początku sex z nim był boski...Później zaszłam w ciążę i już nic nie było boskie :/ Po 3 latach-druga ciąża i dalej nic.Mąż bardzo się stara,ale mnie nic nie rusza. Nie chce mu o tym mówić,by go nie skrzywdzić.Znacie jakieś sposoby,aby poprawić życie seksualne?Boję się że mąż mi pójdzie gdzie indziej....

Gość standard...
teraz innego dawcy bedziesz szukac

Gość Marysia31
Ale nie kreci Cie w jaki sposob? Wygladem Cie nie kreci?

Gość Perwas
Co myślałaś,że zawsze cię będziepodniecał?Przetrwaj tudny okres,nie popsó tego zdradą,a po jakiś czasie wszystko wróci do normy.

Gość www.nokaut.pl/#pid=38177
w takim razie czas na nowego męża,taka Dowbor chyba czterech miała

Gość powiedz mu....
Zacznij być tą aktywną stroną w łóżku, okaż mu swoje zainteresowanie...a wróci obłędny sex..

Dawcy? "Nie kręci mnie"-mam na myśli satysfakcję w lóżku.Leże jak kłoda i nic...Czekam aż sobie "ulży" :(

Gość marek 22151
No skoro leżysz jak kłoda to pewnie jesgo też już nie kręcisz. A on cie dyma tylko po to, żeby się spuścić.

Gość fsdddddddddddddddd
Trochę kreatywności i aktywności ;) może zrób coś co on zawsze chciał a ty miałaś jakies przeciwskazania ? :P zawsze można w siebie zainwestować - fryzjer, makijaż , bielizna ;]

Gość damianek234
to morze poszukaj sobie jakiejś babki, skoro faceci cię nie kręcą

marek 22152 Trochę bolesne,ale chyba prawdziwe... :( Może faktycznie najwyzszy czas,abym to ja zaczęła się starać... I zdrada z mojej strony ne wchodzi w gre.Bo za tym jesteśmy małzeństwem idealnym.więc proszę-darujcie sobie :)

Gość Anonim...
Pomęczysz się jeszcze z 5 lat i będziesz inaczej śpiewała. Zmieniaj go póki czas i ktoś jeszcze oko na tobie zawiesi, bo potem będziesz tylko żałowała. Ale już będzie za późno.

Gość Marysia31
Kochana, ja jak kloda to lezalam podczas pierwszego razu ale zeby juz byc starsza i lezec jak kloda w lozku z mezem to wstyd :> POSTARAJ SIE!!!

Jak możesz pisać, że Twoje małżeństwo jest idealne skoro. Twoje małżeństwo ma w sobie tyle ikry co kopulujące ślimaki. Dla partnera - by sobie ulżyć, dla partnerki - dla prokreacji. Ja pitole. Wracamy do przedwojennych czasów? Ogarnij się dziewczyno, wskocz w skąpą bieliznę, zapal świece, puść muzykę. Albo sobie zajaraj najpierw blanta.

Skoro leżysz jak kłoda to cie rozrucham ze ci wszystkie receptory w cipie napęcznieją i staniesz sie mega nimfomanka :P daj adres :P

Gość ach ta dzisiejsza młodzież
To ja prawie emerytka, powinnam ponoć różańce klepać a nie o seksie myśleć a mam więcej życia w sobie niż Ty. Przedwczoraj dorwałam mojego starego pod prysznicem i takiego loda mu zrobiłam, że się woda w rurach zagotowała. Dziewczyno, bierz sprawy w swoje ręce a nie leżysz i czekasz na oklaski!