Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna facetea...aa

mało komplementów od faceta

Polecane posty

prawie nigdy nie prawi mi komplementów i czasami zastanawiam sie czy w ogole mu sie podobam..jedynie podczas sexu mówi ze go podniecam, ze piekny widok, ze mam super c*pke, d**e itd czy jest mozliwe ze normalnie mu sie nie podobam a jedyne go podniecam w aspekcie sexualnym bo jzu sie zaczynam zastanawiac na poczatku jak zaczelismy sie spotykac to mówił, ze ładnie wygladam, ze mam sliczne oczka, usmiech zabki ze rozwalam mu system

bo faceci tak maja ze na poczatek prawia komplementy zeby tylko zdobyc kobiete a potem klada lache, ja proponuje zebys nie dawala sobie wmowic ze jestes beznadziejna dbaj o siebie itd niech poczuje sie zazdrosny mzoe troszke go olewaj to wtedy zobaczysz jak przybiegnie z jezorem na wierzchu ja tak zawsze robie jak moj zbytnio w piorka obrosnie

ale on nie mówi mi ze jestem beznadziejna...i nie daje mi tego odczuc, po prostu nie mói komplementów, których bym potrzebowała, nawet jak sie ładne wystroje itd to nic..tylko to ze go podniecam to mówi czestoo dbam o siebie chociaz czasem widywuje mnie bardziej nie wyjsciowo, szczegolnie po sexie jak wygladam jak po nocnej zmianie:D

hihiihi rozwalasz mu system tzn ze robi sie czerwony, serce mu wali i ma miekkie nogi:P

hmm po prostu faceci są prości i oni temu tak często nie komplementują swoich kobiet z tego względu że myślą iż jest to niepotrzebne bo przecież my to wiemy. Moim zdaniem porozmawiaj szczerze z nim i powiedz mu o swoich odczuciach, że czasem czujesz się niedowartościowana. Powinno pomóc.

jedynie jak mówi to ze mam sliczne zabki..to mówi nadal

Gość Warszawiak z krwi i kości
Moja narzeka na to, że za dużo Jej komplementów prawię bo się wtedy czuje głupio. I weź zrozum kobiety :D

ja bym nie narzekała

Jeżeli z Tobą jest, to logiczne, ze mu się podobasz. Takie ciągłe szukanie akceptacji dla swojego wyglądu jest dla mnie niezrozumiałe, co to, lustra nie masz i nie widzisz, ze ładnie wyglądasz?

Dużo kobiet w obecnych czasach narzeka na brak komplementów. Pare słów wypowiedzianych z jego ust może zrobić bardzo wiele i jakże wpływa na kobiecą psychikę. Wtedy czujemy się dowartościowane, kochane, piękne, mądre itd ale czy brak komplementów od ukochanego oznacza, że takie nie jesteśmy? nie ma się czym zamartwiać znasz swoją wartość i wiesz jaka jesteś i żaden brak komplementów nie powinien obniżyć Twoją samoocenę. Porozmawiaj z nim o tym.

kiedys byłam zakompleksiona, zmieniłąm pare rzeczy, zapusciłam włosy, wyprostowąłam zabki, wyleczyłam tradzik, zaczełam eksponowac walory, zgrabne nogi ładne piersi...i wyszłam z komplesków i podobam sie sobie, wszyscy dookoła zauwazyli duza zmiane na korzysc w moim wygladzie, i słysze duzo miłych rzeczy od wielu osob, a szczegolnei tych którzy mnie długo nie widzieli..wiec ja jestem zadowolona z sibie..ale miło by było czuc czasem ze jemu sie podobam o jeszce o nagach były komplementy bo mu sie podobaja, chociaz raz ja porównał do johnna wayna:D:D

Gość Warszawiak z krwi i kości
"ja bym nie narzekała" Wiesz ja czasem przesadzam z komplementami, czasem walę co 5 minut. A moja kobieta to taki typ, że woli abym pokazywał czynami niż słowami :)

no czyny sa tez bardzo wazne;) nawet wazniejsze niz słowa

a jakie to czyny swiadcza o tym ze sie podobam facetowi ze co klepnie mnie po tylku:P?bo moj czasami mnie klepie jak sie schyle:P

takie ze facet lata za toba, pisze dzwoni interesuje sie toba tym co robiłas..co znaczy ze mu zalezy na tobie nie tylko na sexie, sposob w jaki patrzy w twoje oczy itd a klepanie po dupie tez lubie!!

Gość niedocenionażonahalinkaaeh
ja mam tak z moim już mężem jestem mloda (23l on 25) nawet jak chodzilismy ze sobą nie prawił mi kompelemtnow a nie ma sie co oczukiwac kobiety tego potrzebują. nie jestem zakompleksiona jestem ładną wysoką naturalną blondynką i zawsze mialam tzw powodzenie, często mój mąz nawet slyszy od kolegów ktorym mnie przedstawial '' piękną masz żone'' ,,zone masz the best''. ale nigdy sam nic mi nie powiedzial wiem ze jest takim troche ,malowylewnym ''typem'' ale od czasu do czasu..:( ostatnio przyszedl i mówi ''Marcin mówił ze ta Wojtka laska jest jeszcze ładniejsza niz wtedy i nie upilnuje jej bo gdzie pójdą ktoś ją zaczepia''. wkurzyl mnie!

a wiecie co mi powiedział zaraz na poczatku znajmosci jego kolega najlepszy przyjaciel am bardzo atrkacyjna ładna laske za która faceci gdzie nie pojda sie slinia..zreszta ich poznałam ze on nie chciałby miec takiej laski za która wszyscy sie uganiaja, takiej ładnej:O

dziewczyna faceta aa o kurde faceci czasme naprawde nie mysla zanim cos powiedza:(...hehe nie martw sie na pewno nie wiedzial sam co mowi:P

Gość diadeł
ja mówię swojej 5 lat codziennie :-)

ja jzu chyba ze dwa razy slyszlaam ze jestem najgrubsza dziewczyna z jaka sie spotyka a czesto powtarza ze nie lubi tluszczu itd heheheh:P...cios:P

no jak walnał cos takiego to była 2 randka czy 3 to myslałam ze mu jebne!! ale z drugiej strony mówił mi ze mu sie podobam, ze mam oczka sliczne, ze nozki zgrabne i figurke super, ze mu sie bardzo podobam pomlałam sobie ty jestes srednio atrakcyjna to nie ma zgrozenia

Gość missuniversum2030
TO BYŁO CHAMSKIE JAK MOŻESZ WOGLE BYC Z KIMS TAKIM! POWINNAS MIEC FAETA KTORY CIE DOCENIA!

on jest bardzo szczery i czasem walnie cos takiego, nie ma złych intencji ale czasem poprostu mówi co mysli nie powiedział mi ze jestes mało atrakcyjna dlatego sie z toba spotykam...ale tak to zabrzmiało nie miał złych intencji mysle,bo wtedy na kazdym kroku okazywał mi to ze mu sie podobam kiedys walnał ze dziewczyna jego najlepszego przyjaciela ta o której pisałam wyzej powiedziała mu ze gdyby chciała sie na swoim facecie odegrac to by sie z nim przespała, na co on ze chyba ja pogieło, i zeby tak nie gadała, ze jest nietykalna dla niego ..po czym ona stwierdziła ze jakby chciała to by go miała...i on mi cos takiego walnał nie musze mówic ..jak to powiedziałąło na moj stosunek do tej dziewczy... albo kiedys zanim poszlismy do łózka...powiedział ze chyab nikt nigdy nie zrobił ci dobrze skoro tak sie przed tym obronisz:O

Gość niedocenionażonahalinkaaeh
mysle ze jestes wartyosciowa dziewczyną przy mało wartościowym facecie

dzieki tez tak czasem mysle ze zasługuje na kogos kto mnie doceni w pełni i dowartosciuje tak jakbym tego chciała

:(