Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydkie paznokcie

Coś na paznokcie !

Polecane posty

Gość brzydkie paznokcie

znacie coś poprawienie wyglądu paznokci, jadłam belissę, skrzyp jednak nic to nie dało, paznokcie mam miękkie i się rozdwajają :(

nie ma co ładować w siebie suplementów. polecam Ci to: www.splendore.pl/Calcium_gel__15_ml_p173.html moja koleżanka miała poważne problemy z paznokciami, bo pracowała na kuchni, zamówiła ten żel i jej paznokcie odżyły. do tego później systematycznie używała oliwki, specjalnej do paznokci. ja na to zawsze nazywałam płynny miod, bo tak wyglądało;) np. taka: www.splendore.pl/NAIL_OLIVE_oliwka_do_pielegnacji_15ml_p301.html po ok. miesiącu, miała w końcu normalnie i zdrowo wyglądające paznokcie. zamiast oliwki, możesz też użyć specjalnych nawilżających preparatów.

Gość brzydkie paznokcie
a słyszła coś któraś z Was może o wcieraniu olejku rycynowego oraz moczeniu paznokci w ciepłym oleju/oliwie? :)

olejek rycynowy tak! :D i to jak najbardziej tak :) z tym, ze nie wiem czy jest w stanie, przywrocic w pelni zdrowy wyglad paznokcia. o moczeniu w cieplym oleju, nic mi nie wiadomo.

Osobiście mogę polecić "Revalid" to są witaminy mi też żadne skrzypy itp nie pomagały natomiast po tych super poprawa tylko trzeba je przez jakiś czas stosować ja widziałam efekty po 2 miesiącach. Cena jest średnia ok 40 zł za opakowanie 60 sztuk ale pocieszające jest to, że można je kupować na listki. Słyszałam jeszcze o odżywce "Nail tek" ale nie próbowałam też jest dość droga ale koleżanka bardzo sobie chwaliła. Ja niestety nie mogę się na ten temat wypowiedzieć ;-)

Gość malanidze
Odżywka New nails za 10 złotych. Również wydawało mi się, że tak tani kosmetyk nie może przynieść efektów, ale jednak może. Moje paznokcie udało się całkowicie odmienić. Są inne... lepsze - każdy może to zrobić. Trzeba o nie tylko odpowiednio zadbać.

Gość aniamalicka
Dobra odżywka robi swoje i w 100% wystarczy do tego, żeby przywrócić paznokciom normalność. Wiem jak to wyglądało w moim przypadku. Odpowiednia dbałość o paznokcie naprawdę wiele daje.

Gość Aniullaa
Najlepsza odzywka jakąmoge polecic, i daje super efekty to EVELLINE 8 w 1 sprobujcie, naprawde jest super. :)

Gość rozwódkaaaa
odżywka diamentowa z rossmana 8-12 PLN

Gość sliwkawkompocie
eveline 8w1- absolutna rewelacja

Gość madziullkaaa
zgadzam sie, eveline 8w1 jest najlepsza! ja do tego po zmywaniu paznokci wcieram sobie olejek arganowy z www.argantree.pl i paznokcie sa super mocne :)