Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

długa noga

smoleńsk-patrzcie co znalazłam!

Polecane posty

jesli tak bedziemy myslec to nie mamy szans ... czy nasi dziadkowie organizujac powstania mieli jakies szanse ... nie ale wierzyli i walczyli o Polske a my musimy walczyc o Prawde nawet jesli czesc spoleczenstwa woli byc oglupiana przez tvn 24 i GW plus inne badziewne gazetki ... ich wola musze spadac , miłego dnia :)

Gość a ja niewiem po co wam to
Niewiem po co te pikiey czy tam protesty ;/ I tak ludziom zycia nie przywrocicie. Politycy wiedza na pewno jak to wszystko bylo i jaki był powod , ale chyba kwiny sobie robicie ze ujawnia prawdę? a co jesi sie okaze ze Rosja zawiniła? chcecie wojny? zgłupieliscie?????? Masakra;/ Polityka rzadzi sie swoimi prawami ... a dzienikarze to hieny!!! to usłysza to zmysla i pozniej robią sie ploty !!! Tak samo jak bylo z tymi wszystkimi grypami...!!! świńska i inne.... Myslicie ze to faktycznie byla grpa??? ostatnio jakos nie slychac juz o tym ... Upsss.. ucichło !!! i co teraz? nagle juz nikt nie rochuje? niema zarazy i wogole.... śmiechuu warte!!!!! wypier**** cie telewizory to głupotyyyyy !!!!!

Gość a ja niewiem po co wam to
Niewiem po co te pikiey czy tam protesty ;/ I tak ludziom zycia nie przywrocicie. Politycy wiedza na pewno jak to wszystko bylo i jaki był powod , ale chyba kwiny sobie robicie ze ujawnia prawdę? a co jesi sie okaze ze Rosja zawiniła? chcecie wojny? zgłupieliscie?????? Masakra;/ Polityka rzadzi sie swoimi prawami ... a dzienikarze to hieny!!! to usłysza to zmysla i pozniej robią sie ploty !!! Tak samo jak bylo z tymi wszystkimi grypami...!!! świńska i inne.... Myslicie ze to faktycznie byla grpa??? ostatnio jakos nie slychac juz o tym ... Upsss.. ucichło !!! i co teraz? nagle juz nikt nie rochuje? niema zarazy i wogole.... śmiechuu warte!!!!! wypier**** cie telewizory to głupotyyyyy !!!!!

Polacy chcą prawdy! Tylko dlaczego kolejny raz muszą o nią walczyć sami...? www.prawdasmolenska.pl