Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lauraXxxx

wybór szkoły..

Polecane posty

Gość lauraXxxx

Witam. mam wielki dylemat..w tym roku koncze gim. i nie wiem jaką szkole wybrac interesują mnie dwa kierunki. Technikum fryzjerskie oraz technikum fotograficzne..doradzcie mi cos. Moze wiece cos wiecej o tych profilach? ktory wyybrac?

Gość miałam kiedys podobny dylemat
i wybrałam technikum fryzjerskie :) i nie żałuje tego a fotografią tez się interesuje ale nie chciałabym z tym wiązac swojej przyszłości ...mam nadzieje,ze ty tez madrze wybierzesz i nie będziesz żalowac :)

Gość lauraXxxx
ja zawsze chcialam zostac kosmetyczka lub fryzjerka zawsze sprawialo mi radosc malowanie siebie, kogos kupowanie nowych kosmetykow itd:) ale zdjecia tez bardzo lubię robic przeraza mnie tylko to ze trzeba miec cos z artysty chodzi mi o rysunek a niestety to mi zbyt dobrze nie wychodzi:P

Gość miałam kiedys podobny dylemat
:) my za Ciebie tej decyzji nie podejmiemy ale jesli z tym rysunkim u Ciebie nie za dobrze [co jest bardzo wazne przy fotografii] to wybierz fryzjerstwo

Gość olikddddd
na fryzjerstwie rysunek tez jest np. projektowanie fryzur wiec ja wybralabym fotograficzne:)

Gość 546345645
czytając te wpisy widzę jaka patologia panuje w Polsce... Dobrze że chodzę do renomowanego LO w bardzo dużym mieście...

Gość olikddddd
patologia? o co Ci chodzi dziewczyno..

Gość 546345645
jak można zastanawiać się nad wyborem technikum i zachwycać się fryzjerstwem? trzeba wybrać dobre LO zdać dobrze maturę i pójść na studia dzienne...

Gość olikddddd
to twoje zdanie..jedni wolą LO, inni technikum a jeszcze inni szkołe zasadniczą..ale w sumie po co ja sie wypowiadam nie zalozylam tematu tylko udzielilam odp.