Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sopronnn

dziewczyny ze wsi sa proste

Polecane posty

Gość sopronnn

wczoraj kumpe zarzucil w rozmowie "allah akbar" a ona nie wiedziała o co chodzi w ogóle. W zasadzie to spoko laska ładna wesola ale neistety inteligencja i erudycja nie grzeszy

Gość sopronnn
nie no tak nie moze być:(

Gość sopronnn
w czym?:)

Gość kochaniekochakochaniekocha
moja kumpela mieszka na wsi i właśnie oby dwie jesteśmy na 5 roku prawa i administracji... ciężki kierunek a idzie jej bardzo dobrze...Od początku studiów nie miała ani jednej poprawki, mało kto tak dobrze to przechodzi... i nie wydaje mi się że jest głupia bo mieszka na wsi !!! Wręcz odwrotnie ! wydaje mi się że to ona nie miała by o czym z tobą rozmawiać ! Dla czego ludzie mają taki głupi tok rozumowania !!

Gość cara-
a kumpel wiedział co mówi ? czy może chciał błysnąc dowcipem niczym złotym zębem ?:)

Gość takajednazła
a co znaczy allah akbar? święcić Allaha? mieszkam w mieście, żeby nie było:)

Gość Taka jedna ze wsi
Bóg jest wszechmocny.

Gość wielokropek .............
wieśniactwo to stan umysłu a miesce pochodzenia.......

Gość sopronnn
jestem facetem a faceci mają większe zainteresowania niz kobiety która kobieta interesuje sie samolotami transportowymi astronomia lub chemia

Prawo cywilne,Prawo karne,Prawo administracyjne i prawo finansowe (budżetowe i podatkowe),Prawo międzynarodowe,Prawo pracy,Funkcjonowanie prawa w przestrzeni itp. potrafiłabyś podyskutować na te tematy ? Wątpię !! Chociaż może się mylę... Każdy z nas, nie ważne czy jest ze wsi czy z miasta. Ma swoje mocniejszą lub słabszą dziedzinę... a że laska nie wiedziała o czym rozmawialiście to rzeczywiście wina adresu zameldowania !!!! heh

Gość sopronnn
no tak ale to jakby tematy zawosowe mi chodzi bardziej o ciekawośc świata której tak bardzo kobietom brakuje

Gość tonysoprano
a co to na do rzeczy chłopie ? masz małego ptaszka ,że koniecznie chesz być " marzejszy " od kobiet ?

skąd ty wiesz co kobietą brakuje ? Każda z nas jest indywidualistką !!

Gość wiesz co jest najbardziej
prostackie? Stereotypy którymi rzucasz na prawo i lewo. Nie masz za grosz ciekawości świata, skoro wolisz przyjmować gotowe schematy i widzisz świat czarno- biało. Burak z ciebie :o

Gość kobiety sa mniej inteligentne
mają mniejszy mózg i jest to udowodnione naukowo ile kobiet dostało Nobla z jakichś dziedzin nauki??

nie liczy się wielkość mózgu tylko jego zawartość !!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość takajednazła
ja tam sobie myślę że kobiety ci brakuje:) Dlatego tak tu najeżdżasz i swoją niby wyższość umysłową udowadniasz;) BABY CI TRZEBA:)

Gość tonysoprano
o imteligencji nie świadczy wilekośc mózgu - a jego pofałdowanie i ilośc połaczeń między neuronami -, baranku . jakby wielkośc mózgu decydowała o madrości - to któlem były by bodajrze słonie . idz na spacer - bo Ci komórki obumierają :)

Gość kobiety sa mniej inteligentne
mimo wszystko kobieta nuakowiec to rzadkośc? kto wynalazł żarówkę,samolot,nawet tampon OB jak nie facet?

Gość tonysoprano
a ja wiedziałam i mieszkam na wsi - czyżbym była wybrykiem natury ???:)

o szlag :O to teraz tak się "zagina" dziewuchy ze wsi? a potem pisze o tym facet na babskim kafe :D :D -> żal :P

sopronnn- zobacz jak sytuacje się odwróciły ! Ze wsi jesteś ? Bo obserwując twoje wypowiedzi, masz małą wiedzę na temat własnego mózgu !!! więc nadal sądzisz że inteligencja ludzka pochodzi od miejsca zamieszkania ? !!

" co innego prostota, a co innego prostactwo" prostota jest piekna, to taka skromnosc, a prostactwo to wypowiedzi autora, który chyba został kopnięty przez jakas babeczke z klasa ze wsi

Gość tonysoprano
autor to dzieciak jakiś . pewnie odkrywa dopiero swoją seksualność ,przestraszył sie kobiet i teraz próbuje je " umniejszyć " ,zęby sietak nie bać . dasz radę chłopie - tylko nie działaj pośpiesznie ,wszystko przyjdzie z czasm - nic na siłę :)

Gość deus vult
to Ty jestes prosty łatwo tak uogólniac, szufladkowac, myslec stereotypami i czuc sie lepszym ciekawosc swaiata to sprawa bardzo indywidualna wiem duzo i ze wsi jestem, jestem dziewczyna i co z tym zrobisz? Ty nie masz w ogole brakow w wiedzy ogolnej? kiedy byly rozbiory Polski? W 1500 roku kto w Polsce sprawował urzad prezydenta? ilu Polska ma noblistow (z wszystkich dziedzin)? kto to jest metys? stolica Urugwaju? ile jest tzw. filarow islamu, na czym polegaja? jak nazywal sie ziec Mahometa, a jak jego pierwsza zona? kto otrzymal nagrode Nike w tym roku? etc. hehe sam widzisz...