Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sopronnn

dziewczyny ze wsi sa proste

Polecane posty

Gość tonysoprano
a tak zupełnie na koniec - za kazdym takim tematem stoi zwykły strach - ktoś moze być od nas lepszy , madrzejszy , ładniejszy , mlodszy , bardziej biały , mieć bardziej ugruntowane poglady polityczne czy religijne ,być bogatszy ,zdrowszy .............. i za kazdym razem kiedy zaczynamy wypisywć takie głupstwa - tak naprawdę boimy sie ,zę to okaże sieprawdą - ale nie martw sie, przyjacielu . Mimo ,że zawsze tak będzie - rzeczywiście - zawsze jest ktoś od nas lepszy , madrzejsz ,mlodszy ......-jjeśli tylko zechcesz możesz być wartoścowym czlowiekiem - przestań sietylko bać i porównywać z kazdym :) poznaj swoje mocne strony , słabymi sie nie przejmuj i będzie dobrze :) pozdrawiam - i kobiety madre i mężczyzn madrych - co do reszty -......milego dnia :)

Gość wiesz co jest najbardziej
jarząbek> zlituj się, ocena inteligencji jest zawsze subiektywna. Dla jednego inteligentna osobą będzie umiała odnaleźć się w każdej sytuacji, dla innej taka która potrafi rozwiązać zadania logiczne. Ta kłótnia o inteligencje kobiet i męźczyzn jest żałosna, niczym przekiwanie dzieci w piaskownicy- dziewczynki są fuj, chłopcy ble.

Gość alinka celinka
Dlaczego tak wiele kobiet nie interesuje sie nauka, ich najwiekszym marzeniem jest skonczenie studiow, ktore zapewnia im dobry poziom zycia oraz znalezienie zaradnego partnera zyciowego? Coz wine w duzej mierze ponosza... panowie. Czy naprawde, az tak bardzo zalezy wam na intelektualistce, z ktora bedziecie mogli podyskutowac o roznicach pomiedzy realizmem temporalnym, a realizmem temporalnym spacjalnym? Lub o ciągu fibonacciego ? Czy wolicie miec u swojego boku miłą, ciuchutką, sromniką, cichutką "lasie" wpatrzoną w was jak w obrazek i chłonącą wasze słowa z zainteresowaniem? Oczywiscie, wiekszosc facetow chce, aby ich wybranka byla inteligentna, ale na czym ta inteligencja ma polegac? Na doglebnej znajomosci geometrii nieeuklidesowej lub logiki fregowskiej? Nie, po prostu ma umiec wypowiedziec sie na najprostsze tematy, co nieco rozumiala i " nie bylo z nia wstydu". A presja spoleczna wywierana na kobiety w mysl zasady - masz faceta jestes okej - wciaz jest niestety ogromna.

Gość kochaniekochakochaniekocha
To jest tak zwana wojna płci ! Ona jest, była i zawsze będzie ! Jak nie będziemy rywalizować o inteligencję to o coś innego !

dlaczego na politechnikach, tam gdzie trzeba myśleć, jest tak mało kobiet? za to pełno ich na kierunkach dla niszowych idiotów typu pedagogika czy socjologia? :o

Gość lucylou
kochaniekochakochaniekocha, jesteś na 5 roku prawa i nie umiesz posługiwać się poprawną polszczyzną?! Wstyd mi za ciebie! Sama studiuję prawo i w życiu nie napisałabym: dla czego lub kobietą (gdy chodzi o liczbę mnogą): 'skąd ty wiesz co kobietą brakuje ?" Błagam cie, nie kompromituj nas- studentów prawa i nie przyznawaj się, że studiujesz tak zacny kierunek. Swoją drogą na jakiejś wybitnej uczelni musisz studiować :D

Gość cobieta
matkokochana - celina - przeraząsz mnie :):):) a zawsze siemiałam za inteligentną - szlag - chyba sie obiewszę - tylko po obiedzie pozmywam :):):)

a czemu większość kobiet kończy politechnikę, a mężczyźni nie !!

Gość wiesz co jest najbardziej
ze względu na stereotypy o których pisałam. Ale niestety dla ciebie coraz wiecej jest kobiet na scisłych kierunkach, wiec niestety.. szykuj nowe argumenty, bo za pare lat te bede nieaktualne.

Gość alinka celinka
>dlaczego na politechnikach, tam gdzie trzeba myśleć, jest tak mało >kobiet? za to pełno ich na kierunkach dla niszowych idiotów typu >pedagogika czy socjologia? Dlatego, ze wiekszosc kobiet nie idzie na studia, aby sie rozwijac ale po to, by zdobyc tytul magistra, czyli w swoim wlasnym mniemaniu uznac sie za osobe kulturanlna i inteligentna. Jedynie 5% z nich pojdzie na studia doktoranckie i zajmie sie kariera naukowa. Wiele z nich nie ma zamiaru pracowac w jakimkolwiek zawodzie, wiec specjalistyczne studia nie sa im potrzebne. Chociaz nie nazwalabym socjologii kierunkiem dla idiotow.

Gość lucylou
Albo oby dwie! Jak można tak pisać???- obydwie (ale lepiej obie). Jezu, jaki wstyd!!! I ona niby studiuje prawo!!! W twoich wypowiedziach roi się od błędów! Masakra!!!

lucylou - Ty i prawo hehe chyba we śnie ! Moja polszczyzna i umiejętne posługiwanie się językiem jest o wiele lepsze niż twoje ! Przeczytaj swoje zdania ! wydaje mi się że sama ich nie rozumiesz !

>>a czemu większość kobiet kończy politechnikę, a mężczyźni nie !! Że co proszę? :o

Gość lucylou
kochaniekochakochaniekocha, błagam, nigdy więcej nie przyznawaj się publicznie, że studiujesz prawo!!!!!!!!!!!!! Wstyd przynosisz!!!

Żałosna jesteś i tyle ! Zacznij się uczyć bo niedługo masz test gimnazjalistów !

Gość lucylou
Jak ktoś, kto nie ma pojęcia jak poprawnie powinno się pisać 'dlaczego' mógł zdać maturę!? A ty na 5 roku i to prawa jesteś. Albo na jakiejś śmiesznej, prywatnej uczelni, albo Rzeszów itp...

Gość alinka celinka
Może jednak skupimy się na dyskusji:)

Pisz sobie co chcesz ! Ja nie będę zniżała się do twojego poziomu ! I nie będę wyczytywała Twoich durnych obelg !

alinka celinka - przepraszam Cię i masz racje wróćmy do dyskusji !

Gość lucylou
autorze !!! gdyby każdy znał odpowiedzi do pytań , nie było by rozmów ! Chyba miałaś na myśli odpowiedzi na pytania??? Nie potrafisz poprawnie posługiwać się językiem polskim...

Gość lucylou
kompromitacja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość alinka celinka
Napisałam pare uwag, mozna sie do nich odniesc albo porozmawiac ogolnie o tym do czego tak wlasciwie daza kobiety.

Gość lucylou
A twoja interpunkcja to katastrofa!!! Prawo, to ci się chyba po nocach śni. Myślę, że ty nawet matury nie zdałaś...

Jak patrze na te wasze kłótnie to mam ochotę przyznać że mężczyźni są mądrzejsi !!! Zamiast trzymać się razem to wy się kłócicie no żal !!

A to tez jest właściwość prostych plebejuszek - wyżej sra niż dupę ma. myśli, że jak studiuje prawo, to od razu wszystkie rozumy pozjadała i nie ma od niej mądrzejszej . Ale słoma z butów jednak wystaje...

Inteligentni ludzie się nie kłócą !! lucylou - polonistka się znalazła ! Jesteś żałosna od pięciolatka ! Nie wiesz jaki jest temat ? Załóż sobie nowy temat !!

Wiecie co to dysekcja ? Myślicie że ludzie na studiach jej nie mają ? hehe Dajcie lasce spokój !!

Gość lucylou
Przepraszam wszystkich, że popsułam tak interesującą dyskusję, ale jak ktoś się chwali, że studiuje prawo, a takie kardynalne błędy popełnia, to mnie szlag trafia. Już stąd uciekam. Apeluję tylko ostatni raz do kochaniekochakochaniekocha, aby nie kompromitowała studentów prawa.

Żal mi was i tyle ! Jednak inteligencją nie grzeszycie !

lucylou - Ty tego nie zepsułaś tylko spie...roliłaś !! Bo jesteś zarozumiała ! i sama nie wiesz gdzie stawia się przecinki !!