Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sopronnn

dziewczyny ze wsi sa proste

Polecane posty

>> Inteligentni ludzie się nie kłócą ależ oczywiście, ze się kłócą :) A dysleksją tłumaczą się tylko skończone tumany :classic_cool:

Gość kochaniekochakochaniekocha
Ola2424- nie warto !

Gość lucylou
Przepraszam, ale jeszcze na chwilkę się wtrącę. ola2424, mój brat też ma dysekcję, ale robi błędy ortograficzne, a nie językowe jak kochaniekocha. Moim zdaniem akurat jej błędy wynikają z nieuctwa. To pa

Mam gdzieś ciebie i twojego brata tumana !!! Zajmij się najlepiej sobą ! Oddaj przysługę ojczyźnie !

Gość Leviathannn
Pewnie zaraz mnie zjedziecie tak jak lucylu, ale ona przecież ma rację. Jeśli kochaniekoch chwali się że studiuje prawo, to niech reprezentuje jakiś poziom. Jej wypowiedzi wskazują raczej na to, że edukację zakończyła na gimnazjum

Gość zaliczekkk...
Ku rwa to już nawet się odezwać nie można !!! Jak ktoś robi jakieś błędy to nie ma prawa głosu hehe żal żal ja tam skumałem co pisała !

Gość Leviathannn
A wszystkie od razu na nią. Wasz poziom także sięga zera

Gość zaliczekkk...
lucylou- nie zmieniaj loginu prostaczko hehe !!!

Gość Leviathannn
Tak, skumał każdy. Ale ta dziewczyna studiuje prawo, to chyba do czegoś zobowiązuje

Gość wiesz co jest najbardziej
jarząbek> rozumiem że cięzko ci to przyjac do wiadomości, ale faceci są leniwi, wśród znajomych którzy nie kończa studiów lub powtarzaja rok jakieś 70 % to faceci. A na tych Twoich cudownych ścisłych męskich kierunkach? Tak owszem jest wiecej facetów, ale studiują czasem po 3-4 lata dłużej niż powinni. Natomiast kobiety w większości idą z programem. Wiem, co mówie bo mam faceta z matmy i sporo znajomych z tego kierunku.

Gość alinka celinka
Wracajac do jednego z tematow przewodnich - dlaczego tak malo kobiet robi kariere naukowa? Wiekszosc z nich ma inne piorytety, takie jak zakladanie rodzinny, dzieci, zdobycie faceta. Kariera naukowa tego nie ulatwia - jak juz wspominalam nawet inteligentni ( przez ten termin rozmiem nie inteligencje codzienna czyli zwykla bystrosc, ale rowniez wiedze. Bez ciezkiego zdobywania wiedzy, sama bystrosc jest nie wiele warta) faceci, wola glupsze od siebie kobiety - coz ktos musi ich podziwiac. Kolo przystojengo doktora bedzie krecil sie wianuszek zapatrzonych fanek, a kolo pieknej pani doktor...

Gość Feelbeauty.eu
Dlaczego kobiety zdradzają ? - zobacz nowy artykuł Glosatora na Portalu www.feelbeauty.eu a przy okazji zajrzy na nasze forum.

>>Tak owszem jest wiecej facetów, ale studiują czasem po 3-4 lata dłużej niż powinni. To się zdarza, ale w przypadkach łączenia pracy i nauki :)

Gość padne chyba
Wracając do meritum. ..Pusty i prosty to sam jesteś jak oceniłeś kobietę po jednym zwrocie. Krótko i na temat. A dziewczyny ze wsi czy z miasta co za różnica?? żadna bo wszędzie zdarzają się głupkowate egzemplarze. Jeśli chodzi o zainteresowania, t ja mam bardziej męskie ainteresowania niz damskie i co z tego? Takie szufladkowanie ludzi jest nadzwyczaj bezsensowne i płytkie ot co!

wiesz co jest najbardziej _ właśnie to mu poprzednio napisałam ale nie zrozumiał hehe Dziękuje że mu wytłumaczyłaś !

Gość Leviathannn
zaliczek zacznij się leczyć paranoiku. Nikt nie zmienia żadnych loginów (przynajmniej mi nic o tym nie wiadomo) ;) Tez uwazam ze ta lucolu jest nieco zarozumiała, ale to nie zmienia faktu ze kochanieko jest nieukiem i na miano prawnika nie zasługuje. A że locoluo jest zarozumiała to cecha zawodowa. Nie wiecie, że adwokatów nikt nie lubi bo są zarozumiali?

Gość ola24242
Czy lucylou jest z miasta czy ze wsi nic jej nie pomoże !!! hehe

Gość Leviathannn
A wracając do tematu- uważam, że miejsce zamieszkania nie ma nic do inteligencji. Inteligentym trzeba się urodzić, a później tą inteligencję pielęgnować: czytając książki itp. Nie ma na to wpływu miejsce zamieszkania

Leviathannn ale wpadłaś debilko hehe zmieniłaś login i tyle skąd wiesz ze ona jest prawnikiem !!!!!!!!!!!!! hehe żal

Gość wiesz co jest najbardziej
jarząbek> raczej zdarza się jak rodzice płacą za mieszkanie i studia, a leniwy synuś któremu wszystko podtykano pod nos, zamuje sie wszystkim innym poza nauką. Kobiety sa o niebo lepiej zorganizowane dlatego raz ciach kończa studia, podczas gdy ich koledzy imprezuja.

Gość Leviathannn
alinka celinka, dlaczego uważasz że mało kobiet robi karierę naukową. U mnie na uczelni większość wykładowców, ćwiczeniowców itp. to kobiety

lucylou hehehe no właśnie ona nie napisała ze jest prawnikiem hehe zmieniłaś login hehehe nie ratuj sie i tak utonęłaś !!!!!!!!!

Leviathannn w podstawówce nie ma uczelni tylko są klasy !!! Więc nie wypisuj głupot !!!

Gość Leviathannn
zulaaa, po prostu przeczytałem cały temat ze zrozumieniem. Obie studiują prawo

Dajcie już spokój !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Leviathannn
lucylou kochaniekochakochaniekocha, jesteś na 5 roku prawa i nie umiesz posługiwać się poprawną polszczyzną?! Wstyd mi za ciebie! Sama studiuję prawo i w życiu nie napisałabym: dla czego lub kobietą (gdy chodzi o liczbę mnogą): 'skąd ty wiesz co kobietą brakuje ?" Błagam cie, nie kompromituj nas- studentów prawa i nie przyznawaj się, że studiujesz tak zacny kierunek. Swoją drogą na jakiejś wybitnej uczelni musisz studiować A na tą wypowiedź co powiecie błazny?

Leviathannn- srata tata !!!! Jasne jasne !! Zmieniłaś login i wpadłaś jesteś załosna !!

Gość Leviathannn
Widzę że tu nie ma z kim podyskutować. Człowiek chciał się przyłączyć, bo topic ciekawy a tu takie kwiatki