Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naucyzcilekkaa

Chlopak 22 letni daje opisy na gadu gadu. Co myslec?

Polecane posty

Gość naucyzcilekkaa

Jestem z chlopakiem 3 miesiace. Ogolnie taki bardzo wyluzowany, usmiechniety zawsze, i wydaje sie byc z gadki dojrzaly. Ale niepokoi mnie to ze ma opisy na gadu gadu typu: jade do domku:D, na rowerku:P, z psiakiem na spacerku:D itp. Dodam, ze mam 25 lat i poki z nim nie bylam to takie opisy mnie bardzo razily u innychk, a teraz sama tego nie potrafie obiektywnie ocenic..

Gość kkarrollinkka
ojj ja tego nie nawidze anie pisza jej obiad albo sram????????

Gość wirowka
no fakt, dziecinne to, ale sama znam dorosłych, zaradnych facetów, którzy cały czas uważają, że śiat musi wiedzieć gdzie ich szukać, jakby się coś działo - więc daje im znać przez gadu co i jak. To chyba takie uzależnienie od komunikatora - byc ciągle w kontakcie. A jak to ocenić? Nie wiem :(

Gość Ania Lucky
Mam 24 lata, przestałam to robić jakieś 2 lata temu. Teraz się sama dziwię, bo wydaje mi się to głupie. Ale również znam duużo osób, które rbią identycznie. Myślę, że nie zrażaj się do chłopaka przez to :)

Gość tez tego nie lubie bardzo
ja praktycznie nie wstawiam opisow, czasami, ale rzadko, ale straam sie odcinam zycie realne od internetowego, bo czesto ludzie w realu bedacy fajni, na necie-n-k, gg itp, sa wlansie tacy opisowi, albo te ich zdjecia, jaa, no i niby to cos mowi o czlowieku, ale jednak niekoniecznie, lepiej sie tym nie sugerowac, to tylko gg z drugiej strony. jak cos, to z ajakis czas, mozesz z niego sobie zazartowac, zeby skumal aluzje.

Gość naucyzcilekkaa
dodam, że mój chłopak jest czarnoskórym obywatelem Senegalu :)

Gość naucyzcilekkaa
dodam tez ze moj chlopak uwielbia miec w swojej czarnej rzyci mojego wielkiego bialego czlonka

Gość tez tego nie lubie bardzo
jeju, co za durpne podszywy, slabe, ze glowa mala.

hmm no dziecinne to troche ,ale skoro jemu się podoba. Może tak już po prostu ma ,że lubi jak każdy wie gdzie jest ,z kim i co robi...