Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fashkaG

sa ludzie na kafe za ktorymi nie przepadam, a wy?

Polecane posty

nie lubię wszystkich których wymieniłaś autorko , z wyjątkiem ladaco( gościu jest zabawny i szczwany :D ) depeche 15 ma dystans do siebie i poczucie humoru tak samo jak przerwa , kant jest lub udaje miłą więc jest spoko, zdzira smieje sie z głupich prowokacji :D a reszta to faktycznie dno :o :o klnące blond pustaki

Gość infantylny_bodzioo
z tych co wymieniłeś zgadzam się co do kamechy tylko, największymi debilami są : zawsze_szczery i BNB

Gość niemogęsieujawnić
Quicksand Ty to jesteś boginką forum, wiec nawet nie myśl żeby być na tej liście...jesteś cudowna...aniolek 😍 i ten Twój pieseczek (urósł już? )

Gość WIDZIAŁ CIPKI U 99990000 LASEK
Quicksand BO JESZCZE CIE NIZN AM ALE MASZ DUŻE SZANSE AAK NAPISZESZ ŻE NIE LUIBISZ Artefakt_Diabła TO ODRAZU CIE WCIĄGAM NA LISTE

Gość infantylny_bodzioo
a tak poza tym to zgadzam się z Je taime mon amour - IDEALNIE to ujęłaś/ąłeś :P

JEŚLI JEST PRAWDĄ CO NAPISAŁ niemogęsieujawnić TO JUŻ CIE WCIĄGAM NA LISTE Quicksand

:D p.s. piesek juz umie siadac ale teraz sie tak nauczyl ze jak nawet jem kanapke to sam siada bo m,ysli ze mu cos dam tak wiec nie wiem czy to tak powinna wygladac nauka psiaka:D ale sie wycwanil juz :P ja staram sie lubic kazdego w kazdym ich dziwacznym sposobie zaistnienia na kafe 🖐️

Jestem Lucek, zero wpadki, sklepię dzisiaj twe pośladki. Wszystkie matki i sąsiadki, panie z sklepu i mężatki, wymiękają od mej gadki. Kiedy wyjmę kasztan lśniący oraz pręt mój gorejący i dwie kule jak arbuzy, gaśnie światło - taki duży. Z tego morał taki mały - Lucek siemko jest wspaniały

A JA LUBIE fashkaG ,Ariane84 ,Tiramisu25 ,Fukam na psy ,Quicksand, niemogęsieujawnić LUBIE CIE ZATO IŻ DOBRZE NAPISAŁAŚ O Quicksand A KOCHAM przerwa miedzy palcami 90 BO DOBRZE ŚCIEMNIA I Julek cezar BO JEST PIEKNY A NA DRUGIM KONICU Artefakt_Diabła BO MÓWI ŻE NIKI JAK MINUS ZERO (-0) Je taime mon amour I infantylny_bodzioo , TEŻ DUPKI

Gość Brzydzia30 w pomaranczy
e taime mon amour -klnące blond pustaki Czarna jestem:P Dlaczego nie łapię sie w zadnym z waszych rankingow?😭

ja zauwazylam ze kiedys mialam pare nikow ktore nie lubilam, ale potem zdalam sobie sprawe z tego jak tak dluzej pomyslalm ze to przez zazdrosc 😭ze po prostu zazdroscilam im czasami "tekstow w pore ppowiedzianych" no i tego ze ogolem fajne dziewuchy sa :P

DO Artefakt_Diabła MASZ DO WYBORU NAPISZ KOGO WYBIERASZ WTEDY ZOBACZYMY W KTÓRYM JESTEŚ RANKINGUN 1Artefakt_Diabła 2 WIDZIAŁ CIPKI U 99990000 LASEK 3 Je taime mon amour

Gość niemogęsieujawnić
jesteś dziwny/dziwna bo raz napisałeś że mnie lubisz a raz że nie lubisz :D pod tym nickiem lubisz a pod czarnym już nie :P dziwne

POPRZEDNIA WYPOWIEDŹ KIROWANA DO Brzydzia30 w pomaranczy

niemogęsieujawnić BO KOBITA ZMIENĄ JEST -

no na czarno to mnie nie lubisz 😭 ale trudno , nie szukam tu grupki wsparcia , zwłaszcza u takich schizofreników Brzydula - Ty jesteś kulturalna, nie jestes pustakiem , nie klniesz (przynajmniej ja nie zauważyłam) wydajesz się normalna, nawet miła (często pomagałaś komuś, angażowałaś się w to...) ogólnie pozytywna osoba, nie taka drażniąca

BO CZARNE TO PRZEWAŻNIE BRZYDKIE

Ktora wypowiedz? Nic nie rozumiem:O Szyfrem sie porozumiewacie?;)

Je taime mon amour dziekuje za tak pozytywna opinie:) W realu zdaza mi sie przeklnac:O

koldor to ty sie kiedys "kumplowalas" z glenem b od kupy ? co sie z nim stalo teraz? utonal w rzece w Indii? :D pamietasz?

..fashkaG najglupsi na kafe - kantełe.. nie znam żadnego kanta i mam go w d... :classic_cool: ..emik.. a cóż to takiego ? :classic_cool: ..ariane84.. Jarek jest spoko :classic_cool: ..kamecha.. Jarek jest spoko:classic_cool: ..ostrasiostra.. wg degeneruchów ma wąsy :classic_cool: czy to prawda ? :classic_cool: ...tiramisu25 depeche15 ladaco koliberek1 takajednasweetangela draz hinata... depeche i draży nie widziałem z rok reszty nie znam :classic_cool: ..ci ludzie dzialaja mi na nerwy :////////////////////////////////.. a ja lubię takich ludzi :classic_cool:

PRZECZYTAJCIE CO ZNALAZŁEM NASZA KOLEŻANKA NA TEMAT NASZEJ KOLEŻAKI Artefakt_Diabła I ZA CO JĄ LUBIĆ hhjjhjhjhjhjhjhj Atrefakt pewnie bedziesz zaprzeczac ale pamietasz ten perwersyjny sex naprzemiennie wprowadzałem ci ospermionego penisa z odbytu do ust ..szkoda ze zachorowałas na hemoroidy Artefakt_Diabła a to ty byłes? sory,nie pamietam, za duzo wtedy wciągnełam obsikane fotografie leżą na mej fisharmon hhjjhjhjhjhjhjhj tak to byłem ja i zawsze robiłas mi niespodzianki w postaci kupy na penisa ..niegrzeczna dziewczynka

Nie znac Kant🌼to dopiero porazka:P Nawet ja ja znam:) Kochana gdzies Ty sie podziewala:(