Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokoiuyrnkxksn

7 miesieczny potworek

Polecane posty

Gość kokoiuyrnkxksn

cześć. Powiedzcie mi drogie mamy jak zachowuja się Wasze 7 miesięczne dzieci?? Bo to co mój wyprawia to jest jakis koszmar!! Tym bardziej ze był cały czas mega fajny, znajomi nie moga się nadziwic ze to takie fajne i kontaktowe i usmiechniete dziecko. Ale od paru dni nie da sie wytrzymać, drze sie non stop!! Może mu w końcu zeby idą???

Gość ma kryzys rozwojowy
przejdzie

Gość kokoiuyrnkxksn
a ja zaraz bede miała kryzys wychowawczy!!

Gość supoerr
zeby pewnie zobacz w buzi czy ma czerwone dziasla

Gość kokoiuyrnkxksn
i do tego ten jego kolor skóry :( a mama mówiła, żebym zostawiła tego czarnoskórego chłopaka i wzięła sobie Polaka :(

Gość saleminka8
7 miesiecy i nie ma ich jeszcze? ani jednego ? mój miał atak histerii przez 5 dni(noc,dzień),po prawie 2 tygodniach pokazał sie ząbek pod dziąsełkiem.Darł się bez powodu,w nocy zawsze marudził cichutko jak chciał jeść a podczas tej histerii doprowadzał mnie do pionu w 2 sekundy :P bo tak wrzeszczał :) możesz spróbować czopki viburcol-mojego uspokoiły trochę podczas tej kilkudniowej histerii :)

Gość saleminka8
7 miesiecy i nie ma ich jeszcze? ani jednego ? mój miał atak histerii przez 5 dni(noc,dzień),po prawie 2 tygodniach pokazał sie ząbek pod dziąsełkiem.Darł się bez powodu,w nocy zawsze marudził cichutko jak chciał jeść a podczas tej histerii doprowadzał mnie do pionu w 2 sekundy :P bo tak wrzeszczał :) możesz spróbować czopki viburcol-mojego uspokoiły trochę podczas tej kilkudniowej histerii :)

Mój syn ma 6,5msc. Pierwszy ząbek dostał jak miał 5 msc, po kilku dniach pojawił sie drugi. Jednak zachowywał się jak zawsze, nie miałam nawet pojęcia że mu ząbki wychodzą.