Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Studia.

Studia.

Polecane posty

Gość Studia.

hej mam do Was takie pytanko,bo trochę się już w tym wszystkim zamotałam, a w internecie nie znalazłam odpowiedzi na moje pytania. otoz jestem uczennica klasy maturalnej, niedlugo matura i wybor studiow. od dziecka marzylam o weterynarii, ale potem poszlam na kierunek mat-fiz i o. biologia skonczyla sie na poziomie podstawowym w 2 klasie. zdecydowalam sie ja jednak zdawac na poziomie rozszerzonym i nadrobilam ja w rok - nie wiem jak mi pojdzie - chcac isc na psychologie. teraz jak tak mysle, nie chce jednak isc na psychologie, a na weterynarie - bo od zawsze o tym marzlam, ale trzeba zdawac chemie rozszerzona. myslalam o czms takim - dostac sie gdzie sie dostane, a za rok zdac mature z rozszerzonej chemii i sprobowac na weterynarie. czy mozna tak zdawac? jeden przedmiot w przyszlym roku? I jak myslicie - czy dam rade nadrobic cala rozszerzona chemie w rok? prosze o odp ludzi, ktorzy maja cos do powiedzenia w tej sprawie. pozdrawiam serdecznie

Gość Studia.
Ok, dzięki wielkie :) a czy jest tu ktoś realizujący program z rozszerzoną chemią, mogący się wypowiedzieć czy da radę to nadrobić przez rok? i polecic mi jakies dobre podreczniki czy zbiory zadan :)