Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sarada

ale mnie facet wkurwił!!!!!!!

Polecane posty

Gość WIDZIAŁ CIPKI U 99990000 LASEK
ZNAM JĄ I TO ŚCIEMA WKRĘCIŁA WAS

Gość WIDZIAŁ CIPKI U 99990000 LASEK
Ewa (22 |.) CHYBA NOWA JESTEŚ WIĘC ZAPRASZAM DO MNIE NA WEKEND NA SZKOLENIE

nie:)......siedzę na półnaga i zastanawiam się na co mam ochotę dziś wieczór:D ale palcat leży na podorędziu:D

Gość pinokie
co tam szmaty?

"ale palcat leży na podorędziu" Kochanie jesteś cudowna 👄 ciarki mam na całym ciałku... :P ;)

Gość motylomaniak
sarada dajże jeszcze raz tę fotę ! kocham motyle !!!

brunet_81, aż tak bardzo jesteś bierny? czy jesteś switch? dobra muza:)

Wiesz co się robi z niewyżytymi facetami? Bierze się delikwenta za włosy i wkłada mu głęboko język do ust...aż zacznie się dławić:)

Fev proszę :P mocno wkładaj i głęboko.... :P obsikaj mnie.... opluj... :P ;) będę lizał Twoje stopki :P

Nie ma go ja jestem nieee.....bez kopniaków....nawet poniżanie odbywa się w wielkim szacunku i miłości do partnera:)

brunet_81, wystarczy, że moja ślina wraz drinkiem będzie ci spływała do gardła:)....a potem za nimi pogryziony lód....:) lubie też wylizywanie mokrości spomiędzy moich cycków prze całą szyję...

Dobre masz serduszko :) :) nie zadasz mi ran kutych... :o przytulisz... :P ;) strasznym jestem pieszczochem :P ;)

Otwieram szeroko pyszczek.... :) będę lizał.... każda kropla z Twojego ciała...znajdzie drogę w moich ustach.... ;) :)

ale sikać na faceta też lubię.....zwłaszcza w czasie kiedy mnie wylizuje...jak dla mnie to może to nawet pić:D

Fev❤️ proszę sikaj...na piersi... twarz.. do buzi... :P jestem spragniony.... napoić proszę mnie ... :P ;) 🌻 uwielbiam tak moja Pani ❤️ merdam ogonkiem ... :P ;)

Moje stopy też możesz wylizać:)...wpierw w pończochach czarnych, potem bez, mam drobne małe i smukłe stopy....więc wszystkie palce zmieszczą się ci się w ustach....liż mnie po kostkach i łydkach...a potem idź w górę...a ja bedę cię głaskać i wplatać swoje palce w twoje włosy:P

Kocham stopki lizać...w pończoszkach.... gołe... ile cm masz szpileczki? :P ;) Skąd wiesz ze uwielbiam być głaskamy po jeżyku... :P ;) ciarki mam po całym ciele... uważaj bo trochę kuje... :P ;)

Różnej mam wysokości... 8cm i 12 :) Każdy facet ubi być głaskany i pieszczony:)...nie tylko po włosach...ale za uszami językiem....wzdłuż linii szczęki....po szyi....i to miejsce między szyją a ramieniem:) Włosy na żel stawiasz?:)