Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania.27.po przejsciach..

Czy tylko dziewice mają szansę na porządnych facetów ???????????????????????????

Polecane posty

Poznałam niedawno pewnego faceta. Jest o rok ode mnie starszy - ma 28 lat. Takiego człowieka o takim ciepłym sercu nigdy nie znałam. Ma wspaniały charakter, pragnie dobra dla drugiego człowieka, taki empatyczny. Kocha dzieci. Szybko złapaliśmy wspólny język po tym jak zwierzyłam mu się że mój były mąż mnie nie szanował. Widziałam że w pewnym momencie zaczynał się we mnie podkochiwać. Z resztą On nigdy nie miał dziewczyny i strasznie mu brakuje miłości. To widać. On cierpi. Później zaczęłam rozmawiać z nim na temat seksu i on mówi że jest prawiczkiem. Marzy o tym aby zrobić to z ta jedyną , nie spotkał nigdy takiej więc nadal jest prawiczkiem. Pytałam jak on tyle wytrzymał a On na to że czasami warto wyrzec się chwilowego szczęścia aby przeżyć coś niezwykłego. Ma niezwykłe serce. Ale gdy mu powiedziałam że chciałabym mieć takiego faceta jak on to on odrazu powiedział że chciałby mieć taka kobietę jak on sam jest. Chodziło mu o to żeby była dziewicą i romantyczką. Jestem załamana bo teraz to już szaleję za nim 😭

Gość dziewczyna kaczora donalda.
hmmm... ja jestem dziewica i romantyczką... mogę podac numer :)

ehhh ...... za samą taką nachalność by cię nie chciał :(

Gość sdadsadsa
Jakis kretyn, przeciez moze Cie wyruchac a na staly zwiazek wybrac sobie dziewice.