Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mirka31.78

prosze kobietki zajrzyjcie :(

Polecane posty

wszystko zalezy od tego ile dni mineło od owulki. Bo np jesli dopiero z 10 dni to za wczesnie test. Nie jestes w stanie dokladnie mi powiedziec kiedy byla owulacja, nikt nie jest w stanie. Mozna miec podejrzenia ale nie pewność. Ona mogla nie byc w 15c a mogła byc np w 22...

jezzuuu , jak mnie denerwuja takie tematy!!!! Autorko nikt tu nie jest wrozka a ni jasnowidzem . Skad my mamy wiedziec czy jestes w ciazy???????????????????? ODPOWIEDZ.

29 bylam u gina juz pamietam to mowila ze lada chwila dzien peknie pecherzyk i wtedy sie kochalismy a dni plodne lekarz mi mowil ze od 10 dc do 16dc mozna zajsc

jagoda wiem ze nikt mi nie powie ze jestem w ciazy ale dziewczyny czasami pomagaja doradza te ktore sa czy byly w ciazy opisza swoje to co im dolegalo czasami warto jest porozmawiac!

a takie gdybanie ze miedzy 10 a 16 powinno sie zajsc to tylko takie czcze gadanie. Musisz nauczy sie obserowowac objawy płodnosci i tym sie kierowac. A takie monitoringi to są bez sensu bo tak n aprawde nie wiesz, czy ten pęcherzyk pękł. Mógl nie pęknąc tylko się wchłonąc. No chyba ze zaraz po owulce bylas u gina i ci powiedzial " pęcherzyk ładnie pękł"