Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mirka31.78

prosze kobietki zajrzyjcie :(

Polecane posty

cykle mam 28,ostatni okres mialam 17marca dzis jest 16kwiecien i nie mam okresu bola mnie piersi kilka dni temu bolal mnie dol brzucha kochalam sie w dni plodne w 12 13 15 dc bo staramy sie o dzidzie.dzis mialam plamke brazowa na wkladce taki przezroczysty i troche brazowawy sluz czy moge byc w ciazy? codziennie boli mnie glowa prosze odp mi

A test robilas??Przeciez tu nikt nie jest jasnowidzem.Lec do apteki i testuj.Zycze Ci fasolki :)

Gość saleminka8
powodzenia i tak nie panikuj bo to właśnie przez to okresu mozesz nie mieć ;) ja się rozregulowałam podczas staranek z 34 dniowych cykli na 34-56 dniowe :) szansa jest,jak masz krótkie cykle mierz temperaturę współzyj w dniu w którym zaobserwujesz spadek o 3 kreski lub taki sam skok a zobaczysz że zaowocuje to :) zrób test po 16 dniach od ostatniego sosunku i powinno coś wykazać,najlepiej bete :P

Gość saleminka8
czasami jak powinien być okres a go nie ma to boli brzusio,piersi też (PMS) tak bywa,stres...

Gość trezele
to ja niewiem test negatywnie i niemasz okresu?leć do lekarza ciężko wyczuć a może to plamienie to pseudo okres?niewiem...idż lepiej do ginekologa

to, ze zwykle masz 28dniowe cykle nie znaczy, ze teraz tak bedzie. Jak kobieta zaczyna sie starac o dziecko to nagle cykle stają sie nieregularne. Dlaczego? Przez nerwy, proste. Skoro w tych dniach, o których piszesz ze były płodnymi kochalas się to cykl nie moze trwac 28 dni. Jakby ten cykl miał miec 28 dni to dni płodne miałabys między 9-13 dc. A jak jeszcze w 15dc czulas ze są płodne tzn ze owulka ci sie opoznila.

kochalismy sie ostatni dzien 29i30chyba owulacja wtedy byla to 17 od stosunku test juz by wykazal ciaze prawda?

a tak wogolr to przeciez zawsze jest mozliwosc, ze kochając sie w dni płodne zajdziesz w ciążę. Poczekaj ze 2 dni i zrób kolejny test.

wszystko zalezy od tego, kiedy ta owulka faktycznie była. Mówi sie, ze ostatni dzien ze sluzem jest dniem owulacji ale rownie dobrze moze ona wystąpic 2, 3 dni po śluzie.

teraz mnie brzuch nie boli zrobilam wczoraj rano test i przed chwila negatywny brzuch wiekszy jak by na okres czy moge go jeszcze dostac?

Gość też tak mialam w ciąży
jak masz brązowy śluz to znaczy, ze ci się rozkręca okres. Przykro mi. Ja też staram się o dziecko i zawsze jak śluz z białego robi się kremowy, brązowy to znaczy ze okres już blisko.

wlasnie na okres mnie nic nie boli nie wiem boje sie bo w styczniu tabsy odstawilam by miec dzidzie rok temu poronilam w 3 mies i teraz mam stresa

kurcze czemu nie pisalas wczesnej ze tabletki odstawilas??? czyli ten 28dniowy cykl nie jest twoim naturalnym cyklem tylko wyregulowanym przez tabletki. Zawsze po tabletkach cykl sie wydłuza.

biorąc tabletki podwyzsza sie pewien hormon zwany prolaktyną co powoduje ze zajscie w ciążę jest niemzliwe bądz utrudnione. Zeby poziom prolaktyny spadł czasem potrzebne jest kilka miesiecy po odstawieniu.

chce miec tak dziecko ze juz wariuje i obliczam ciagle masakra ze to przezewamy a te co nie chce bez stresu sie pukną i pozniej oddadza

tak naprawde to nie wiesz, kiedy te płodne dni są, musisz sie obserwowac teraz, twój orgaznim musi dojść z hormonami do ładu bo tabletkach.