Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość basia k

prosze powiedzcie mi

Polecane posty

Gość basia k

odkryłam na jednym z portali randkowych swoje zdjęcia i dane,ktoś zrobił mi świński kawał ponieważ tam sie nie rejstrowałam :O do kogo mogłabym to zgłosic ,na policje??

pewno że zgłoś to na policję - znam taki przypadek - policja się tym zaj- ęła, rozpoznała dowcipnisia po numerze IP komputera i miał sporo chodzenia na komisariat, przesłuchań, może dostac pouczenie albo wyrok w zawieszeniu a nawet karę 1500. zgłoś to szybko

Gość basia k
:] upek

Gość Afi
chuja mu zrobisz. to tzw. znikoma szkodliwość społeczna. a ty najwyżej zostaniesz nazywana konfidententem i podpierdalaczem, a tacy głównie kończą w lesie :(

Gość nie rob sobie nadziej z policj
oczywiscie moga doisc po ip, tylko ze to jest sporo zachodu bo w koncu od prowajdera internetowego trzeba uzyskac dane delikwenta, a sprawa jest malo szkodliwa wiec znajac policje to najzwyczajniej cie oleja i splawia, jakbys sie powiesziła czy rzuciła pod pociąg i napisała w liscie ze to przez ta strone to co innego, ale tak to cie oleja na policji

Gość behemłucik
a na jakim :P jak napiszesz tam to po rozprawie sądowej usuną , a tak to raczej nic z tego . tak było z naszą klasą np :(

Gość sgbsdgbsgb
napisz mejla do administratowow strony powinni usunac bez problemow, mialam podobna sytuacje wyslalam mejla do nich ze to ktos mi na zlosc zalozyl i ja nie wyrazalam na to zgody i bez niczego usuneli jeszcze tego samego dnia profil

Gość basia k
juz pisałam do tego portalu,niestety jest tam tylko podany jeden podejrzany zresztą mail,czekam juz drugi dzien na odpowiedź i nic. a delikwent którego podejrzewam o ten ''żart'' już nie raz miał do czynienia z policją,nawet siedział pół roku za pobicie. jednak nie mam jego pełnych danych osobowych,znam tylko imie nazwisko i miasto,myslicie że to wystarczy?

Gość basia k
up up :]