Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mrowieniewustach

Tanie perfumy?

Polecane posty

Gość mrowieniewustach

Chodzi mi o stronę www.pasazHandlowy.pl a dokładniej o http://perfumy.pasazhandlowy.pl/cthru-emerald-woman-tester-75ml-p-3212.html. Jest to moja ukochana perfumka, i zawsze za flakon 75 ml płaciłam w Rossmanie koło 60 zł. Tutaj 25. Jak myślicie, jest możliwe ze to jest ta sama woda co w rossmanie czy innej drogerii, czy jakas podróba?

Gość
mysle ze to oszusci jak wszystkie sklpwy internetowe

Gość mrowieniewustach
Wiem, że jest to tester :)

Gość mrowieniewustach
Monika, a kupowałaś już kiedys perfumy w sklepach internetowych? :) Kurcze, pierwszy raz jestem na kafeteri i w zyciu nie spodziewałabym się takiej szybkiej reakcji. Dotąd odwiedzałam wizaż, ale tam same snobki...

Gość sdfdsfsdfd
stronka nie wchodzi, ale czesto zdarza sie ze w interencie mozna znalezc te same perfumy tzn testery i kupic np bez opakowania :P ale one sie przeciez niczym nie roznia

nie kupowałem. sprowadzałem a właściwie brałem w tym udział. zyski z tego są naprawdę ogromne w przypadku markowych sklepów typu rossman. marża rzadko kiedy nie przekracza 100%.

Gość o kurde szoook
przeciez widać ze to ordynarne podróby :o lepiej odłóż sobie trochę kasy i kup coś pewnego zamiast tego badziewia

Gość gość

Bardzo wydajny zapach parfumstore.pl/wody-perfumowane/1384-lancome-la-vie-est-belle-pink-edition-75ml-edp.html, do tego odświeżający i uważam, że na sezon wiosenno – letni w sam raz, na wyjścia towarzyskie również. Poza tym nowa edycja ważna od 2018 roku. Bardzo lubię testować nowe rozwiązania popularnych marek i to chyba mój strzał w dziesiątkę na dłużej. Może akurat skorzystasz.

Gość beata

kupuje perfumy z drogerii ezebra, polecam sa swietnej jakosci i nie drogie,.