Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

True_Story

odtruwanie organizmu

Polecane posty

Gość irminija
Wszystkie zabiegi powinny być wykonywane w takich warunkach jak w vimed. Każdy organizm jest inny i dlatego trzeba dobrać indywidualnie zbiegi, które pomogą pozbyć się toksyn skuteczne , a że samopoczucie potem jest świetne to, ba! Nie ma lepszej metody.

Gość gość
najlepiej pić duże ilości wody i dieta 800 kalorii przez 3 dni po takiej kuracji kupuje sobie jakiś suplement detox. ostatnio na stronie apteki czerwonej kupiłam linea detox w dobrej cenie. kurację taką powtarzam 2 razy w roku

Gość caroline111
a co myślicie o hydrokolonoterapii? Podobno można pozbyć się zalegających resztek pokarmowych i doskonale oczyszcza organizm przygotowując go do lepszej wchłanialności witamin z układu pokarmowego. Co o tym myślicie? Był ktoś na zabiegu?

Gość Katarinkaaaaa1
Ja byłam na takim oczyszczaniu, efekty są super. Co prawda trzeba powtarzać co jakiś czas ale naprawde czułam się lżejsza i jakoś lepiej, nie byłam taka ociężała, miałam lepszą perystaltykę no i jak zobaczyłam co w sobie miałam to.........le, serio obrzydliwe, że coś takiego nam zalega w środku. moim zdaniem powinniśmy mieć takie zabiegi w ramach nfz raz w roku, bo każdy powinien oczyszczać organizm

Gość karolina886
Tez mialam hydrokolonoterapie i potwierdzam,ze czlowiek czuje sie lzej. ja przed zabiegami mialam diete oczyszczajaca, wiec i tak troszke wczesniej ze mnie "zeszlo". Ale godne polecenia. A ty ile mialas takich zabiegow?

Gość Frezyjka1991
Powiedzcie czy to jakoś odpowiednio trzeba się przygotować ? Są jakieś przeciwwskazania ?

Gość gość
Na oczyszczanie i odtruwanie najlepszy jest zabieg hydrokolonoterapii. Oczyszczanie organizmu jest niezbędne przy naszym trybie życia. Oczyszczanie jelita grubego czyli hydrokolonoterapia pomoże nam poczuć się lepiej, ale też lepiej wyglądać. Jeśli poszukujecie w Warszawie zabiegu hydrokolonoterapii, to polecam http://www.lalbavita.pl/hydrokolonoterapia/

Gość karolcia8866
ja mialam zabieg wykonywany gdzie indziej, gdzie zajeli sie mna specjalisci i nie bylo zadnych przeciwskazan do zabiegu. Niektorzy po prostu nie moga miec, wiec nalezy udac sie najpierw na konsultacje

Gość Frezyjka1991
karolcia8866 - dzięki za informację. A w jakim mieście robiłaś hydrokolonoterapię ?

Gość kasia_ka
a skąd wiadomo, że nasz organizm potrzebuje detoksykacji?

Gość goodmood
Ja stosowalam swego czasu blonnik owsiany . Mysle ze to dobry suplement dla kazdego kto chce oczyscic jelita. Pobudza perystaltyke jelit i oczyszcza organizm. Mozna go dostac w ekooi.

Gość gość
Tu są ciekawe rzeczy na ten temat Zamiast hydrokolonoterapii można spróbować Gersona, albo po prostu zrobić sobie dietę oczyszczającą i potem wprowadzić soki - działa wtedy piorunująco ;) http://terapiasokami.pl/pl/n/list

Gość czxss
Od blisko roku mam regularny kontakt z lekarzami z instytutu Volla ( www.medicavolla.eu) i prowadzą moje leczenie bardzo skutecznie. Na ten moment najlepsze wyniki terapeutyczne daje na pewno zmiana nawyków żywieniowych w tym postawienie na wodę antyoksydacyjną. Polecam ich sprzęt Avatari, można tanio i szybko zrobić sobie uzdrowisko w domu.

Zastanawiałam się nad zabiegiem hydrokolonoterapii. Co o tym myślicie? Byłyście na czymś takim?

Gość gość
Zadowolona jestem po pierwszej wizycie na Podłęskiej w Vitanea ( www.vitanea.eu ). Koleżanka mi ich mocno doradzała, więc się umówiłam na wizytę. Badanie dr Vollą było bardzo dokładne, już teraz dokładnie jest widać skąd moje problemy choćby ze spowolnionym metabolizmem i bólami reumatycznymi.

Gość gość
Jak masz przykry posmak w ustach z jakiegoś powodu to pewnie znak, że pasożyty w jakiejś formie się uaktywniły. Faktycznie człowiek ma robaki w organizmie i to jest właściwie nieuniknione we współczesnym trybie życia. Trzeba po prostu prowadzić regularne oczyszczanie i obserwować organizm. Możesz się wyleczyć naturalnie bez skutków ubocznych preparatami na bazie gorzkiej pomarańczy i chromu. Tutaj za przykład podam ecoDetox.

Gość bartikss
Pasożyty są problemem, ale jakoś tak dziwnie przemilczanym przez lekarzy, mało się o tym mówi. Ja zaczęłam walczyć z larwami, bakteriami i tak dalej za pomocą naturalnego preparatu Ecodetoxx (jest dostępny online na http://odkrycia.medicalfakt.pl) i widzę efekty, mniej się męczę, rano budzę się wyspana, ustąpiły mi bóle brzucha które miałam zazwyczaj zaraz po śniadaniu.

Gość gość
Ostatnio znalazłam ciekawy artykuł w necie na temat suplementu na pasożyty na stronie www.odkrycia.medicalfakt.pl . Warto sobie rzucić okiem, wygląda to wszystko sensownie, biorę tabletki już od tygodnia i pierwsze zmiany na plus już widać – trawienie się usprawniło, ze zgagę się tak już nie męczę.

Gość gość
Na wiosnę wielu z nasczuje się ociężale i ma problemy z trawienie. Ja chcę spróbować preparatu medyzyny naturalnej Bioconseils Detox Foie Karczoch i Rozmaryn. Jest teraz na topie. Jak wiadomo wątroba odgrywa kluczową rolę w systemie detoksykacji. Tam dochodzi do przetwarzania i przechowywania składników pożywienia. Wątroba bierze także udział w syntezie i wydzielaniu żółci, przyczynia się do syntezy białek funkcjonalnych. Odgrywa ważną rolę w metaboliźmie cukrów i tłuszczów. Karczoch pomaga wątrobie i jelitom – szczególnie przy diecie bogatej w tłuszcze , a rozmaryn pomaga stymulować wątrobę.

Gość norikawi
Bardzo dobrym suplementem na odchudzanie jest też Zeolite Complex wyprodukowany przez amerykańską firmę Premier. To prawdziwy pogromca wolnych rodników, które systematycznie niszczą nasz organizm. Premier Zeolite Complex zawiera rzadką formę zeolitu zmieszaną z bentonitem na bazie wapnia, która posiada silne właściwości absorbcyjne. Suplement pochłania metale ciężkie oraz inne toksyny z naszego organizmu, walczy z wirusami i bakteriami.

Gość IwonaFizjo
Również uważam, że nie ma nic lepszego dla organizmu niż detoks. Niewiele osób świadomie i poważnie podchodzi do oczyszczania własnego organizmu. Ludzie dbają i robią rutynowe przeglądy swoich samochodów czy innych sprzętów, więc dlaczego nie pomyśleć także o sobie? Warto przejść procedurę oczyszczania wątroby połączoną z zabiegami hydrokolonoterapii. W trakcie zabiegu z jelita usuwane są zalegające resztki pokarmowe, toksyny, złogi, drożdżaki, konserwanty, pasożyty, resztki leków, a także kamienie kałowe i żółciowe. Wszystko to zaburza naszą mikroflorę oraz prowadzi do różnych dolegliwości takich jak zaparcia, wzdęcia, biegunki. zalegające toksyny w organizmie prowadzą do rozwoju różnych chorób. Kto miał ten zabieg sam wie ile ciekawych i kolorowych rzeczy schodzi. Nawet młode osoby, które wypróżniają się regularnie mają sporo zalegających produktów, które z czasem ulegają fermentacji, procesom gnilnym i zatruwają nas od środka, upośledzają proces wchłaniania i odżywiana komórek w naszym organizmie. Przed zabiegiem warto wykonać USG, żeby wykluczyć ewentualne przeciwwskazania. Ja również serdecznie polecam placówkę Vimed gdzie jest profesjonalna opieka i zabieg przebiega bardzo sterylnie i bezpiecznie, a to najważniejsze dla nas!

ja zrobiłam detoks organizmu sokami nuja. Bardzo smaczne, wiele smaków i przede wszystkim fajnie sycące. Dla mnie to świetne rozwiązanie się okazało!