Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Salalopek

Proszę o pomoc w trudnej sprawie ;p

Polecane posty

Gość Salalopek

Witam Poznałem fajną dziewczynę tzn. widuję ją w szkole. Pewnego razu pojechałem na oboz i okazalo sie ze jest na tym obozie i ona! Malo tego jechalismy jednym autobusem. Jest znajomą mojego kolegi jak i kolezanki z klasy. I na miejscu obozu pewnego razu podeszła i się przedstwiła, usmiechnela sie i poszła. Teraz po tym obozie w szkole widuję ją i gdy idę korytarzem to ona odwraca głowę w drugą stronę jakbyśmy się juz nie znali... Nie wiem o co chodzi... nawet czesc jej nie moge powiedziec bo nie zwraca uwagi ;| Kobiety są dziwne... i chciałbym ją poznać blizej, nie tylko z 'imienia' i nie wiem jak to zrobic, gdyz jestem wstydliwy ;]

Gość authorTM
ale co mam zrobic? ;/

Gość authorTM
jak? ;/ co powiedziec?

Gość authorTM
więc? Widze ze nikt nie udzieli porządnej rady ;/

Gość authorTM
więc?

Ciężka sprawa ;] sama nie wiedziałabym co zrobić. Zdałabym się pewnie na los, no, ale czasami trzeba sobie pomóc. Ja na Twoim miejscu spróbowałabym dostać jej numer gg, nie koniecznie od niej (o ile go ma) i tak bym jakoś zagadała, przynajmniej nie wstydziłabym się takiej rozmowy, bo na realu to się można czasami masakrycznie zbłaźnić ;] może to nie jest za genialny posób, ale ja tak w sumie zaczęłam znajomość z moim obecnym narzeczonym ;] a to było 5,5 roku temu...

Może Cię już nie pamięta? Twój kolega i koleżanka ją znają. Przez nich masz dobra drogę do niej. Poproś ich o pomoc, może jakieś wspólne spotkanie? Żebyście sie poznali lepiej

Gość authorTM
Hmm... nie wiem, mi się zdaje ze ma mnie raczej w d*** ;| Gdyz ona byla ze swoimi kolezankami ktore rowniez poznalem i w szkole z nim gadam a ona jakos mnie unika o.O Te kobiety sa dziwne... serio, same niewiedza czego chca od zycia.

Gość kkarrolinka
po prostu ma Cie w dupie i tyle

Gość kkarrolinka
jakbyś się jej spodobał to nie odwracała by głowy w druga stronę...

Gość authorTM
No, dzieki za konkretna odp. W takim razie nie zawracam sobie nią głowy ;|