Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewesoła rozwódka

Wielu wam wyda się śmieszny temat ale dla mnie, to nie jest śmieszne

Polecane posty

Gość niewesoła rozwódka

...otóż, o czym mowa :) mam 30 lat, rozwódka, bezdzietna, atrakcyjna, normalna poukładana, która nie szuka związku na chwilę. Do czego zmierzam? Do tego, że tak po ludzku brakuje mi czułości, sexu, namiętności :(

Gość eelelel
skoro jestes ladna itd. to czemu Ci tego brakuje'? bys powinna miec dookola siebie facetow...

Gość eelelel
aa ale piszesz ze nie szukasz zwiazku na chwile...hm...to moze zacznij obracac sie w jakims towarzystwie zeby znalezc kogos godnego Twojej uwagi a na pewno otrzymasz to czego szukasz i czego Ci potrzeba

Gość niewesoła rozwódka
Już mam małżeństwo za sobą i wiem co to za miód :( Jestem nastawiona sceptycznie teraz do mężczyzn. Sparzyłam się raz, poza tym ile można mieć facetów w życiu? :( Moje koleżanki mają facetów tylko na sex, może ja też powinnam, bo zeświruję :o

Gość Anna_1985.
hmm układ na seks ma sporo plusów. Nie ma co się dziwić-kobiety w tym wieku mają największe potrzeby ;) zresztą trzeba korzystać z życia. Ale nie jest do końca tak idealnie-któraś ze stron może chcieć więcej i wtedy może być problem.... Jak chcesz napisz do mnie na maila -sporo wiem o tym ale to nie na tym forum

Gość witam w klubie
wszystkich do jednego wora i do rzeki... no nie wszystkich :) ale wieeeelu za wielu:(

Gość niewesoła rozwódka
Chciałabym na forum właśnie poruszyć ten temat. Bo jest wiele kobiet w tym wieku, z takim właśnie problemem. Brak czułości, sexu :( Tutaj jesteśmy anonimowe, kobiety :)

Gość niewesoła rozwódka
chyba redtube sobie włączę :o

Gość witam w klubie
wiesz co kochana ... zależy jaki masz charakter, ja po rozstaniu jak byłam dłuższy czas sama zawarłam układ na spotkania w celach ...wiadomych, ale jestem romantyczką i stały związek czułość i troska która nie mogę tego wymazać była ... w minimalnym stopniu ,ale była... no cóż sex mi nie wystarczył i po 3 miś zerwałam, to było 4 lata temu teraz mam stały związek.... ciężki i tak samo minimalne ilości tego czego chciała bym więcej ale ten przynajmniej nie jest alkoholikiem i nie leci na mnie z łapami :( w dzisiejszych czasach to trzeba się naszukać....a i tak normalnego nie znajdziesz ;)

Gość niewesoła rozwódka
Ja jestem w niby takim jakimś związku, tylko, że sexy prawie zero :( on ciągle zmęczony, ciągle pracuje i ma siłę tylko na jakieś pocałunki, a jak jest sex, to szybko dojdzie i tyle. Ostatni raz kochaliśmy się ponad miesiąc temu. Nie mieszkamy razem. Normalnych facetów nie ma :(

Gość witam w klubie
he he no naprawdę witam w klubie:) przypominam wszystkich do jednego wora.... a ja staram się zycie na wesoło.... no czasem załapuję doła:( ale człowiek nie sznurek wszystko wytrzyma... jak powiedziała Kwiatkoska

Gość niewesoła rozwódka
Niestety człowiek nie może mieć wszystkiego :( Mam wszystko oprócz wielkiej namiętności. Człowiek chyba jest wiecznie niezadowolony :o taka natura. Jakbym miała super faceta, a nie mialabym pracy albo mieszkania, to też narzekalabym ale czy jest coś ważniejszego niż namiętność, miłość, czułość?

Gość witam w klubie
jest .... RODZINA

Gość niewesoła rozwódka
Mam tylko mamę :( i znajomych ale....

Gość witam w klubie
ale nie załamuj się są książki, filmy i wtedy przeżywamy katarzis ;) ja po 2 nieudanych związkach doceniam to co mam, najważniejsza rzecz na jakiej mi zależy to stabilizacja w zwiazku i żebym czuła podporę w osobie mojego partnera, ha po 3 latach wreszcie sie ustosunkował do naszego zwiazku,tz cały czas o tym mówił ale mu nie ufałam, trudno mi zaufać :( ale nigdy nie wierzę już tak do końca ... i to go irytuje że jestem po przejściach i brak mi zaufania

Gość niewesoła rozwódka
Tak, czytam książki itd. ale wiem, że czas leci, chcę mieć dziecko, stabilizację jakąś.

Gość witam w klubie
no tak masz gorszy problem ode mnie :( przykro mi ... A ten partner nie ma zamiaru zaciesnić z Tobą zwiazku ?

Gość a kto to a co to
Bezpłodnaś? :(

Gość witam w klubie
a fuj nie ładnie :( a ty co brykasz po forach i szukasz żeby komuś dokuczyć :(

Gość facet 34 lata
rozwódka mam podobnie z tym ze jestem facetem:)

Gość niewesoła rozwódka
Nie jestem bezpłodna :o Mówi, że chce ale co z tego, jak on jest taki jakiś nieokreślony dla mnie. We mnie nie ma tego żaru, iskry do niego :( On ma ponad 30 lat i mieszka z rodzicami :( kiepska praca i ciągle na to narzeka. Ja jestem przeciwieństwem jego. Zaradna, poukładana.... Facet 34 --------> też po rozwodzie i szukasz?

Gość facet 34 lata
szukam:)

Gość witam w klubie
no no może cos z tego będzie ja robię za swatkę :) wymieńcie się nr tel czy coś, wierze w taką magiczną sytuację :) :)

Gość witam w klubie
Kochana facet mieszka z rodzicami mamusia mu podtyka pod nos :( no to po co pchać mu się w związek odpowiedzialność pieluchy..... oj dlugo Ty poczekasz....

Gość niewesoła rozwódka
:D ja jestem ze Śląska, a Facet 34 na pewno z Pomorza :D

Gość facet 34 lata
ja jestem z Warminsko mazurskiego..czyli lipa:(

Gość witam w klubie
:( szkoda ale szukajcie, nie wolno się poddawać... moje motto będę szukać do skutku :)

Gość niewesoła rozwódka
Jak już się znajdzie normalny, to nie lubi sexu, a jak lubi sex, to psychol :(