Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewesoła rozwódka

Wielu wam wyda się śmieszny temat ale dla mnie, to nie jest śmieszne

Polecane posty

Gość a kto to a co to
Jak płodnaś to napisz krakow5@op.pl Może jesteśmy dla siebie stworzeni :D Hm...chyba nie jestem psycholem..a...i lubię seks :D

Gość witam w klubie
wiesz co ja miałam męża graliśmy na jednej fali :) sex 2 razy dziennie...ale alkoholik terrorysta i na końcu okazało się że ten seksik to nie tylko ze mną... no to lepiej żeby nie lubił za bardzo :( partner po nim najpierw oki wszystko tak do 2 lat potem coraz gorzej na końcu w ogóle nic :( a na samym końcu okazało się że nie przyznał sie ze że ma problemy natury psychicznej :( :( no ogólnie psychiatra kazała mi się szybko rozstać :( teraz trz mam złamanego przez zycie...do takich już mnie ciągnie widać, jak w zeszłym roku bodajrze powiedziałam mu ze jak facet w dzisiejszych czasach ma problemy z potencją to są na to sposoby to mnie wyśmiał... to tyle na temat normalnych facetów, ale ten mnie nie zdradza to + nie pije i nie bije

Gość witam w klubie
będę się zbierać, życzę Ci szczęścia :) moja droga masz następnego kandydata sprawdził juz czyś płodna znaczy chce rodziny :) he he nie martw się będzie dobrze tylko nie zostawaj w tym marazmie :( dobranoc