Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość straciłamjużsiły

Nie mogę już tak dłużej :( !

Polecane posty

Gość straciłamjużsiły

Niestety nie mogę już wytrzymac w tym związku zupełnie nie ufam mojemu facetowi zupełnie wczoraj osoba, z którą jestem z konflikcie powiedziała mi abym pilnowała swojego, bo chodzi na dziwki :O w pierwszym momencie uwierzyłam w to, rozpłakałam się, ale po przemyślenie wiem, ze to niemożliwe, poza tym pracuje na nocki, jest ze mną ciągle, bardzo mu się podobam i go pociągam, poza tym nigdy nie był jakimś lovelasem czy bawidamkiem :O zadzwoniłam do niego jeszcze jak byłam w szoku, wygarnęłam mu to, wyzwałam, pokłóciliśmy się bardzo, on powiedział, że nigdy nie spodziewał się tego, że mogłabym go o takie coś podejrzewać, że nie wierzy w to co ja mówię.. dziś z powodu problemów osobistych nie poszłam do szkoły, a w domu nie mogłam zostac, on wrócił rano z nocki, więc spał, ale mu napisałam, ze jestem rozbita, że nie w szkole, wydarł się na mnie, bo to już nie pierwszy raz kiedy tak robię i się denerwuje co robię i nie może spac, a był wytyrany :O no i zaczęło padac, było zimno pisze mu to, a on mi na to TO IDZ SOBIE GDZIEŚ, GDZIE JEST CIEPŁO :o zwariowałam, wiem, nie mieszka sam, chciał się wyspac, ale poczułam się jak zero :O olał mnie.. jak mu napisałam, czy ma w ogóle zamiar się ze mna dziś spotkac to on, że nie, jak pytam czemu , to pisał, ze ma zamiar się wyspac :O no ok... ale wstał wyjątkowo wcześnie i nie miał planów! dzwonię do niego to gada ze mną chamsko, ze mam go przeprosic, ze w ogóle go o coś takiego podejrzewała, czuje się jak zero, często mi odmawia spotkań, a ja głupia naiwna czekam na to z niecierpliwością by go widywac częstooo

nie drażnij lwa:D jak by mi facet zadzwonił i smęcił po mojej całonocnej pracy też bym nie była zadowolona a co ty myślałaś,że jak zaczniesz mu jęczeć ,że pada i jest zimno to pobiegnie po grzejnik,kalosze i peleryne??

Gość ZamyslonaZasmucona
Ile czasu jestecie ze sobaaa? heh z tym textem ze idź sobie gdzies gdzie jest cieplo to przesada

Gość straciłamjużsiły
poprzednim razem tak było.. wiedział, że mam problemy, ze nie poszłam do szkoły to kazał mi natychmiast do siebie przyjechać :O a dziś mnie olał, a wiedział, że do pewnej godziny nie mogę do domu wrócić :O

Gość straciłamjużsiły
1.5 roku.

Gość ZamyslonaZasmucona
No to już długo i po takim czasie zaufanie powinno być wytworzone. A on Tobie ufa? Po prostu nastepnym razem przemyśl dokladnie zanim go zaczniesz o cos podejrzewac i bedzie ok

Tak bym chciała być taka szczęśliwa, a nie żyć ciągle tym, że mnie kiedyś okłamywał, nie nie w kwestii innych dziewczyn, jestem załamana, na skraju, ciągle jakieś podejrzenia, jego przekręty jakieś głupie, mam tego dość, a nie umiem się psychicznie z tego uwolnić, kocham go bardzo

On mówi, ale też podejrzewa, on jakby się dowiedział o tym, że hmm pisałam z jakimś kolegą nie z klasy albo gdzies pojechała bez jego wiedzy to by zaczął płakac, mówic, ze to koniec, jest równie wrażliwy jak ja, boję się o niego, chcę aby wyszedł na ludzi

Gość ZamyslonaZasmucona
Skoro tak się kochacie to cieszcie się tym co macie .. Jeśli oboje jesteście pewni swoich uczuć to nie oszukacie się przecież. Trzeba wierzyć że będzie dobrze.

Gość trochę mu się nie dziwię
jeżeli robisz mu takie "jazdy" a on faktycznie jest niewinny, to ja się właściwie nie dziwię, że się wkurza. I nie dziwię się, że nie ma ochoty Cię widzieć. Najpierw się na niego wydzierasz, wyzywasz, a potem czego oczekujesz? Że to po nim spłynie bez śladu? Nie ma tak łatwo :O I jeszcze się żalisz, że Cię traktuje jak zero. Ja myślę, że pewnie po prostu jest wkurzony i z tego powodu nie ma ochoty na Twoje towarzystwo w tym czasie. Zastanów się dobrze nad sobą, bo z takim nastawieniem to rozwalisz ten związek jak nic.

no wybacz, ale kiedy to o mnie były różne plotki przez życzliwe osoby, które chciały nam ten związek rozwalic to wówczas on też nie olewał tych plotek, może nie emocjonował się tak jak ja, ale widac po nim było, ze to nie daje mu spokoju i powtarzał, że z powietrza nic się nie bierze :O

Gość ZamyslonaZasmucona
Jeśli naprawde nie masz powodów by o coś go podejrzewać to odpuść. Inaczej to was zamęczy. I miłość może wygasnąć.