Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam dosc juz tej gieerki

Czy jemu na mnie zalezy.Gubie sie juz??

Polecane posty

Bylismy ze soba ok.,10 miesiecy.Roztsalismy sie 3 tyg. powod czeste klotnie i on mial dosc.Powiedzial ze potrzebuje czasu aby sobie wszystko przemyslec i poukladac.No ok.Przez ten czas mielismy ze soba kontakt.Az do srody przyszedl do mnie i mowi ze kocha , ze tesknil, spedzilismy ze soba wieczor i noc.On poszedl do pracy.W czartek popoludniu dostalam od niego sms "Przepraszam za wczoraj,musze sie jeszcze zasytanowic,poczekaj troche".Odp. "Dajmy sobie lepiej spokoj.Kim ty jestes ze mam czekac".Nie odpisal nic ja tez od wczoraj od tego sms zero kontaktu z nim.Ale popoludniu napisal mi sms "Czesc kochanie coo slychac".Ja nie odpisalam.Dzownil kilka razy i wokoncu odebralam.Pyta sie co u mnie co slychac co robie.Czy ma przyjsc pozniej.Powiedzialam ze nie.Wiele razy sie umawial i nie przychodzil.

chyba wczoraj już o tym pisałaś widac, że z Tobą pogrywa no wybacz, Tobie na nim zależy to widac ale nie daj się kolejny raz zwiesc, bo jak widzisz on sam nie wie, czego chce i będzie Cię nachodził i zawodził, dopóki sama na to przyzwalała będziesz.. masz to, na co godzisz się

powiedzialam ze ma nie przychodzic dzis.

no ale chodzi o to by w końcu znowu Cię nie przekonał miłymi słówkami, bo on widzę raz tak a raz tak i nie wiadomo w końcu o co mu chodzi, raz z Tobą śpi, potem musi przemyślec, potem jak gdyby nigdy nic chce się spotkac, mogłaś też w ogóle nie odpisac, widac, że Tobie wciąż zalezy i najchetniej byś teraz siedziała z nim, nie pamiętając o przeszłości i tym wszytskim, co złe

Odebralam telefon od niego.Pzrynajmniej przestal wydzwaniac a ja mam spokoj.

no i masz racje- jak w twoim nicku. Olkej go sikiem prostym, a jak Cie bedzie nachodzil- wal prosto w morde. Jak dziwke Cie potraktowal, latwa i darmowa! Szanuj sie, nie badz z takim "nikim" jak on.

nie pozwile zeby mnie tak traktowal.Sam niewie czego chce to trudno.