Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sam na sam ze sobą

Jak znaleźć dziewczynę ? :)

Polecane posty

sam na sam ze sobą niestety nie lubie bigosu;p;p no ale ty mozesz sobie go zjesc;p;p a co az taki problem z tymi babami ze nie mozesz sobie znalesc??

sam na sam ze sobą .. hmm powiem Tobie ze mi kurde jakoś ciężko.. chociaz nie stawiam warunków.. ale jakos tak sie stalo ze od jakiegoś czasu nie umiem trafić na takiego co ... no wiesz zakreci mnie:)

No nie przesadzaj, nie tak łatwo znaleźć teraz normalnego faceta. Albo po prostu ja dziwnym trafem na nich nie wpadam:)

Sprawa skomplikowana [odkryję skrawek siebie] Jak byłem na studiach to zupełnie się za dziewczynami nie oglądałem, zamknięty byłem w sobie. Sporo przed komputerem siedziałem. Jak się kończyły studia to tak wyszło że mimo że się obudziłem z tego letargu to nagle spadło wiele nieszczęść i nie miałem czasu szukać, była praca i nauka i nic więcej. Po studiach ciężko, mało znajomych sie poznaje. No i to że nieśmiały jestem, ale raczej tylko do kobiet, tak mi jakoś zostało ;)

Gość to nie dziwię się
dlaczego facetom się wydaje, że to my mamy poprzeczne obniżać? :O a może oni by się jednak dostosowali do naszych wymagań :P

sam na sam ze sobą a co studiowałeś?? powiem tobie ze ja np podczas studiow jakos sie rozkrecam.. a skad jestes??? kurtuazja ja tez nie mam szczescia do tych facetow;/

sam na sam ze sobą dla mnie moja poprzeczką jest to zeby był wyzyszy.. ale ciezko o takiego co jest w miare normalny;p;p bo tak ciezo was facetow ogarnać...

Ale nie chodzi o znalezienie jakiegokolwiek, tylko tego właściwego:) tęskniąca- może fatum kiedyś w końcu nas opuści:P

Pewnie że się da, kiedyś poznałem super dziewczyne. Piękna i dobra za razem była. Ciągle gadalismy, gg, skype. Niestety w końcu się ożeniła :( Ufałem jej jak żadnej innej.

Wiesz, ja też mam czas, ale miło by jednak było, gdyby ktoś się w życiu już pojawił:) Ożeniła się? Nie wyczułeś, że była lesbijką?:)

Gość TH is IT PO
Mam 27 lat i 11 miesięcy i żadna mnie nie chce

A jeśli Cię to pocieszy, to uważam, że większość kobiet jest wredna i "pusta", więc nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło. Może i lepiej być samemu:)

Rozpaczać? :P Ty nie dobra :P Pisałem że 26. Martwi mnie jedna rzecz: 2 razy dostałem kosza za to że się okazało że z nikim się nie związałem, były gadki że coś nie tak, że nie że coś jeszcze i milion powodów. Za pierwszym razem powiedziałem, no bo co z tego? Za drugim ukryłem, ale się wydało jak chciała się całować :( Często o tym myślę, zmiany się nie szykują w stanie cywilnym, co będzie później? Czasem czuje się inny, połowa ludzi ze studiów się ożeniła lub to planuje.

Gość dobry_pan
też jakos nie moge znaleść tej jedynej pewnie dlatego, że jestem wieśniak ;(

sam na sam ze sobą no to powiem ci ze odpowiedni wiek dla mnie;p bo ja mam 21;p i lepiej takiego w twoim wieku niz młodszego a głupiego...

Oj, powiem Ci, że Ci starsi są czasem jeszcze głupsi od tych młodych:) Wiem z doświadczenia. Ale fakt, faceci dojrzewają z opóźnieniem:)

sam na sam ze sobą nie ma zaleznosci.. bynajmniej dla mnie, ja w wieku 18 lat bylam z chlopakiem co mial 25 wiec powiem ci ze dogadywalismy sie... ale zalezy tez od wieku kobiety bo jak ma 16 to lepiej nie bierz sie za nia;p

O taaa, jak ja bym miała brać przykład z rodziców, to chyba od razu wolałabym się zabić:P Z pewnością niektórzy faceci są stateczni i poważni bla, bla, bla... ale jednak jakby nie patrzeć, większość z nich to duże dzieciaki:) A co d różnicy- mój "przyjaciel" jest 13 lat starszy, a dogadujemy się świetnie. Czasem się zastanawiam, czy on jest tak opóźniony w rozwoju, czy ja nad wymiar "dojrzała":P