Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamanoworodka

charczenie u noworodka

Polecane posty

Gość mamanoworodka

czym moze byc spowodowane i jak je zlikwidowac?dodam,ze dzieje sie tak tylko w nocy.

Gość mamulinka
moze suche powietrze w pokoju w ktorym spi ?? mozesz przeczyscic nosek woda morska i napewno bedzie lepiej :)

Gość mamanoworodka
czyszcze mu nosek od kilku dni i bez zmian:(

nie denerwuj sie,to normalne,wiekszosc noworodkow tak ma.Ja poszlam do lekarza,bo tez sie martwilam.Kazala wietrzyc pokoj przed spaniem i nawilzac powietrze w domu.Mial tak jakies 2-3 tyg i przeszlo.Tez zakraplalam mu wode morska

Takie charczenie u noworodka jest spowodowane miękką krtanią. Powinno się skończyć do 5 miesiąca. Też byłam tym zaniepokojona. U nas najgorzej było po jedzeniu, ale , na szczęście, już minęło. Życzę wszystkiego dobrego:)

Gość wopidundkshd
wiotkość krtani- może występować do roku mnie zawsze pediatra pytała czy ja dziecko głęboko śpi to czy też charczy ale nie więc nie ma się co martwić

Gość mamanoworodka
fajnie dziewczyny,ze tak aktywnie odpisalyscie:)rzeczywiscie pierwsze dziecko to jedna,wielka panika!:)zastosuje dzisiaj wszystkie Wasze porady.mam nadzieje,ze mu przejdzie,bo tak mi go zal.mam wrazenie,ze go to meczy...:(

Gość sprzedam :)
a moze to jeszcze pozpstalosci wod plodowych, oczysci sie...ale obstawiam wiotkosc krtani :) powodzenia