Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pisankaaaaaaaa

Płyta weselna

Polecane posty

Gość pisankaaaaaaaa

Witam wszystkich! proszę o poradę , czy na początku płyty weselnej daje się dane ojca jak juz nie żyje? kamerzysta powiedział że nie, a znajomi mówią że sie daje, doradzcie! żebyśmy się wygłupili , bardzo dziękuję! pozdrawiam!

Myślę, że to zależy od was czy chcecie go w ten sposób uhonorować czy też nie.

Gość ojciec to ojciec
wkoncu nie bocian cie przyniosl rodzicow musialas miec a to czy zyja czy nie nie ma znaczenia

Gość a ja nie spotkałam sie ztym
zeby dawac na płycie dane rodziców

Na płycie weselnej pokazuje się osoby, które uczestniczyły w tym dniu razem z Wami. Jesli Twojego ojc ajuż nie ma-nie musisz go wklejać, ew. jesli czujesz, że on byl 'obecny duchem' i nie chcesz o nim zapomnieć, to możesz na płycie poprosić, aby realizator napisał" Rodzice Panny Młodej" i pokazac kolorowe zdjęcie Twojej mamy a czarnobiałe Twojego taty.

Gość Haliśka_Band
Z filmów weselnych, które oglądałem, to ani razu nie spotkałem się żeby wymieniać w czołówce osobę która nie uczestniczyła w uroczystości. Najczęściej montażysta dodaje jakieś napisy np: w roli głównej..., w uroczystości uczestniczyli itp. Natomiast później można umieścić pokaz slajdów ze zdjęć młodych z dzieciństwa i tam oczywiście umieścić zdjęcia rodziców.