Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość molamini

wzrost faceta-wzrost dziewczyny

Polecane posty

Gość molamini

Interesuje mnie to, czy facet chetnie umawiałby się z wyższą a kobieta z niższym. Jakie są Wasze doświadczenia! Piszcie, bo ciekawi mnie to bardzo... Czy faceci 175 mysla o taki 175,176,177 dziewczynach jak o wielkoludach, czy tez patrza w charakterze przyszłej partnerki (jesli ze im podobaja) czy od razu odpuszczaja - za wysoka...

Gość 12345654321
Ludzie zloci jakie glupie pytanie .... Na wzroscie nie buduje sie zwiazku a jezlei ktos to robi to gratuluje glupoty

Gość molamini
ale nie chodzi mi o zaraz budowaniu związku... ciekawi mnie tylko czy sa tacy faceci, którzy sobie mysla "ładna laska, miło się gada, ale coż, za wysoka!!;(" i jak częsta jest powtarzalnosc tego zjawiska w społeczenstwie

Gość bgfnht
mam nadzieje ze faceci nie zwracaja na to uwagi, podoba mi sie baaaaardzo facet o wzroscie 160 cm, ja mam 162 i przykro mi bylo gdyby skreslil mnie tylko z powodu wzrostu

Gość molamini
no a ja mam 174 a podoba mi się koleś wzrostu 165... i co ja pocznę?

Gość bgfnht
a co masz poczac? jak to fajny facet to dzialaj, a jak uzna ze jestes za wysoka dla niego to bedzie swiadczyc tylko o nim i jego kompleksach, wielce prawdopodobne ze ty bedziesz musiala zaczac znajomosc bo mozliwe ze on, nawet jesli mu sie podobasz, nie zrobi nic w przekonaniu ze kobiety wola wyzszych od siebie i ze nie ma u ciebie szans, ale sprobowac warto

Gość molamini
ale ja do najszczuplejszych nie należę... a on jest centralnym chucherkiem, jak bysmy wyglądali? ja synek z mamusią?;( desperejszyn

Gość bgfnht
a co cie obchodzi zdanie innych? to ich problem a nie twoj kiedys widzialam taka pare, facet niemal 2 metry wzrostu, cholernie wysoki a obok niego laska na oko, niewiele ponad 150 cm :) zadzierala do niego glowe a on do niej sie schylal, fajnie razem wygladali a jak sie ludzie na nich patrzyli :)

Gość molamini
ale wyzszy facet nawet o 1 metr to nie byłby problem.. natomiast niższy o 5cm to juz jest, no nie mam racji?? ;(

Gość do molamini
masz racje. ja mialam faceta nizszego niby tylko o 1 cm ale i tak sie wtedy czuje jak babsko przy nim, a nie jak kobietka. i dziwnie jakos tak, bo podeszwa tez ma z 2-3 cm i musze sie bardziej ja sdchylic do pocalunku, i czasem mam wrazenie ze sie caluje z dzieckiem dlatego urwalam kontakt teraz jestem z kims kto jest wyzszy o 10 cm i czuje sie przy nim beziecznie i dobrze. wzrost jest dla mnie najwazniejszy. :(

Gość molamini
NO TO JEST DZIWNE I STRASZNE!! mi sie podobają tacy drobni nie wiem czemu... blondynek, niebieskie oczy i szczupły... tylko tacy maja zazwyczaj 165-175... ;(;( a wiek od 20-24 lat. no i nie wiem co ja mam robic;( wzrost jest wazny!

Gość ZAJEBISTY
molamini ile ważysz?

Gość molamini
67kg

Gość ZAJEBISTY
nie jest zle ale taki kurdupel moze zakkaceptowac roznice wzrostu ale z waga juz gorzej :O ile takie cos moze wazyc? 165 cm czyli z 55-60 gora:D moj kumpel ma taki wzrost jak ty i wazy tylko 57 kg:D

Gość molamini
ja nigdzie nie napisałam ile mam wzrostu kochanieńki:) zajebisty

Gość molamini
zartowalam ;d tak tak 174

Gość enter_enter_enter
hmmm poznałam faceta coś w nim było poznawałam go i coraz bardziej mi sie podobał i jego wzrost przestał mi przeszkadzać powiem wiecej licze na związek z nim:)

Gość 167 blond 60 kg
ttteee laluniu rozprawiczysz mnie? jestem w twoim typie kociaku:*

Gość molamini
oczywiscie ze.... NIE WIEM!

Gość 167 blond 60 kg
masz krągła pupe?jeśli tak to daj namiary i podjadę swoim Porsche:classic_cool:

Gość molamini
bylo wspaniale :*

Gość martynkoska____23
a ja mam 165cm a moj narzeczony 185cm, oprocz tego jestem drobna kobietka a on ma budowę atletyczną, bardzo szerokie umięśnione barki, wąskie biodra, długie, umięsnione nogi. I to jest extra, jak zaczynamy siłowac sie na żarty w łóżku zawsze kończy sie seksem hm....zarówno mnie i jego podnieca jego wyraźna przewaga.

Gość molamini
spoko.... ale w tę drugą strone tzn kiedy on jest wyzszy to jest super i bardzo spoko... ale w druga... ona grubsza i wyższa.... a on chudzielec i kurdupel....eeechP:(

Gość martynkoska____23
kochana jak jest ogromne przyciaganie, mega pociąg, cudownie czujesz sie z drugim człowiekiem i chcesz żeby chwile z nim trwały wiecznie nie liczy sie wzrost, waga, kolor oczu ani kształ nosa...