Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tytyututyuiyiui

za i przeciw kaczynskiemu

Polecane posty

Gość tytyututyuiyiui

jak oceniacie kaczynskiego jako prezydenta tylko moze jakies konkretne argumenty, dokladnie jakie jego decyzje pochwalacie a jakie krytykujecie bo argumenty w rodzaju " byl kaczka, osmieszal nas kraj" nie wnosza nic do sprawy. dlaczego osmieszal kral, lub w jaki sposob go dobrze reprezentowal?

Gość brak chętnych do rozmowełe

Gość tytyututyuiyiui
a szkoda, bo najlatwiej to powiedziec cos w stuly ze glupi byl, a jak poprzec argumentem to wychodzi na to ze gorzej :P

Gość Chopin gdyby jeszcze żył, toby
powiedział... człowiek na plus, polityk na minus

Gość 46
jakos nie slyszalam zeby cos dobrego zrobil wiec i argumentow brak ale wiem jedno gdzie sie nie pojawil przynosil nam wstyd:(

Gość gupeek
za na pewno to, ze wszystko co robil, robil z przekonaniem. nie zgadzalem sie z wieloma jego decyzjami, ale jestem pewien, ze on nie robil tego dla wlasnych korzysci tylko uwazal ze to jest dobre dla kraju. przeciw na pewno to, ze byl rzadzony zza plecow przez swojego brata blizniaka. przez to byl prezydentem swojego brata i swojej partii a nie wszystkich polakow. nie staral sie laczyc, bardziej dzielil.

Gość tytyututyuiyiui
dlaczego bardziej dzielil? w jaki sposob przynosil wstyd polakom ?

Gość ja go doceniam za
1) polityke historyczną - szeroki to temat i dużo by pisać 2) dbał o interesy Polski za granicą, dlatego popsuły sie relacje z Ruskimi I Niemcami - ze względu na klasyczny konflikt interesów, dla równowagi budował dobre relacje z innymi państwami 3) cała europa liczyła się w polityce zagranicznej z Polską 4) wetował durne ustawy Prezydent nie ma dużych uprawnień, najważniejsze to chyba tylko weto

Gość ty chyba myślec
nie potrafisz!jeśli choc trochę to śledząc polityke (NIE WYBIORCZO) zauważysz,że manifestowanie swojej wyższosci,poglądów za wszelką cenę,obrażanie przeciwników w kampanii wyborczej,hamowanie wielu ustaw w zgodzie z kościołem i moherami nie prowadzi do sympatii u ludzi inteligentnych i niezależnych,będąc politykiem trzeba mieć szersze horyzonty a nie zacietrzewiać się w swoim świecie,zresztą nie chce mi sie gadać bo z fanatykami nie ma dyskusji!

Gość tytyututyuiyiui
"obrażanie przeciwników w kampanii wyborczej" tak, bo to kaczynski w koncu powiedzial, ze polityk moze byc niski, ale nie moze byc maly....

Gość Lidiaaa
Prosze za i przeciw L.Kaczynskiego Zmuszał pilota w Tbilisi do lądowania mimo fatalnej pogody i jeszcze go znieważył, nazywając "lękliwym", a bardzo możliwe, ze postawa pilota to jego i jego delegacji ocaliła życie. Już nie będę wspominał o spieprzaj dziadu. Irasiad , Borubar , Benhahler , G.Perejo

1) polityke historyczną - na plus moim zdaniem, trza powiedzieć otwarcie że dbał o to jak nikt inny 2) dbał o interesy Polski za granicą - szczególnie jak dołki kopał pod panem Tuskiem, pan Tusku prawił zagranicą na jakimś zjeździe jak to Polska poradziła sobie z kryzysem a na drugi dzień pan prezydent prawił że wcale tak dobrze se nie Poradził rząd pana Tuska... bardzo dbał więc o interesy za granicą... chyba swojego brata a nie Polski, a polityka wschodnia? patriotyzmu w tej dziedzinie też się dało mu odmówić, szkoda tylko że ta polityka była oderwana od rzeczywistości, bez szans na powodzenie i doprowadziła do pogorszenia stosunków z Rosją, to był takie porywanie się z motyką na słońce 3) cała europa liczyła się w polityce zagranicznej z Polską - tak, bardzo, szczególnie kiedy Europie było to na rękę bo jak nie było to na rękę Europie to już nie koniecznie 4) wetował durne ustawy - w szczególności durne było zniesienie abonamentu na tv i pomysły pana Tuska na służbę zdrowia które prezydent blokował, ale cóż punkt widzenia zależy od punktu siedzenia - ja jestem konserwatywnym-liberałem

a no i wielki minus dla prezydenta za to że uległ presji i podpisał traktat lizboński PRECZ Z EUROFASZYSTAMI!

Gość Kamil 89
Ta cała jego prezydentura to porazka

23:13 [zgłoś do usunięcia] Kamil 89 może jakieś argumenty popierające słowo "cała"?

Gość januseer
Miałem takie wrazenie ze nasz prezydent Kaczyński bardziej dbał o Gruzję niz o Polskę

Gość witaj bezmnózgu
>>hamowanie wielu ustaw w zgodzie z kościołem i moherami nie prowadzi do sympatii u ludzi inteligentnych i niezależnych Co zahamował lub zawetował, co było zhgdone z moherami? MAsz pustą sieczkę w głopwie, durna pisdo!

Gość ja go doceniam za
Chopin gdyby jeszcze żył --->> oj jestes konserwatywnym liberałem bo wam Mikke nagadał że hop-siup wszystko sprzedać i mamy liberalizm. A ja mówie, że liberalizm to jest proces i to długotrwały, pomysł Tuska na służbę zdrowia to byłoby kolejne złodziejstwo publicznego majątku. Tu trzeba zacząć od reformy ubezpieczeń społecznych i rynek zweryfikuje które szpitale przestaną istnieć a nie od dupy strony pierwsze sprzedać ( za bezcen jak zwykle to już bywało) a potem zapewne żebrać o pieniądze do państwa.

Gość bvccccc
Miałem takie wrazenie ze nasz prezydent Kaczyński bardziej dbał o Gruzję niz o Polskę --> dlaczego ? podaj przyklady ? jakie ustawy wetowal zeby bylo zgodnei z moherami ? podawajcie konkrety, bo a nie swoje ogolne wrazenie

Gość Kamil 89
Bardziej dbał o partyjne interesy brata tzn PiSu nie byl prezydentem wszyscy polaków tylko prezydentem bardziej partyjnym chwalil twojego brata jako premiera ktory nic nie zrobil dla kraju tylko zawiazywal dziwne koalicje z Samoobrona L.P.Rodzin i wiecej byly zatargii niz sprawy polskie a innych tylko krytkował tylko nie swojego brata

23:18 [zgłoś do usunięcia] ja go doceniam za zgoda z tym że trzeba zacząć od ubezpieczeń zeby rynek zweryfikowal tylko że mamy realia takie jakie mamy! i lepiej zacząć od dupy strony niz nie robic nic i nie oceniaj tak zle pana Tuska bo on nie jest taki zly jak go maluja, madry chłop jest i dobrze kombinuje tylko ze mu prezydent Kaczyński i koalicja z PSL trochę ręce wiążą do działania, ale chłop wie co robić, udało mu sie ruszyc wczesniejsze emerytury, cisnie na KRUS, szkoda ze z abonamentem nie wyszlo mu, dobrze kombinuje pan Tusku

Gość oj Kamiu 89
te durnoty bez argumentów wpajali ci przez blisko 5 lat. aż w kócu uwoierzyłeś. ale taka tepota jest tuskowi potrzebna

Gość gupeek
dlaczego dzielil? bo zawsze stawal po ktorejs stronie barykady, nie potrafil sie wzniesc ponad podzialy, ponad partyjne spory i byc wzorem dla calego narodu. ze wspomne tylko obrazanie walesy, cyrki na zasadzie "wiem ale nie powiem" o aneksie do raportu o WSI czy o r.sikorskim wreszcie - bardzo nie podobało mi się zdegradowanie przez niego żałoby narodowej. żaden inny prezydent nie ogłasał jej tak często i z takich powodów.

Gość Litości ludzie...
na tvn24 właśnie jakiś widz dzwoni i mówi że jest związek między ogłoszeniem miejsca pochówku Kaczyńskich na Wawelu a wybuchem wulkanu... A dokładnie, że wulkan wybuchł żeby wyrazić wolę narodu. Litości.

Gość zazazazazazaza
wiecej jest za niz przeciw :)

" ktory nic nie zrobil dla kraju tylko zawiazywal dziwne koalicje z Samoobrona L.P.Rodzin " Dziwne stwierdzenie. Według mnie jednak PIS coś dobrego dla Polski zrobił. Dzięki temu że zawiązał tą dziwną koalicję nie mamy w polityce pana Leppera i Giertycha

przecież z tym wulkanem to brednie i manipulacja mediów! litosci że w to wierzycie że wulkan wybuchł! przecież każdy wie że to smok wawelski ma wzdęcia i stąd ten pył

Gość gupeek
jaki smok, to wszystko tuska wina. zapewne pierdnal tak, ze az sie zakurzylo!!!

Gość Lone Wolf
Chopin gdyby jeszcze żył, toby Dzięki temu że zawiązał tą dziwną koalicję nie mamy w polityce pana Leppera i Giertycha Ales ty głupi jestes to mamy w rządzie PO i Donaalda Tuska to wlłasnie kłotnie Kaczora doprowadziły ze dzisiaj rządzi Po i Tusk