Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bvccccc

gosiecki

Polecane posty

Gość bvccccc

zidentyfikowali juz go ? przywiezli do kraju ? szkoda ze zginal, zawsze w mediach mial cos do powiedzenia i tu niekoniecznie chodzi ze jestem fanka pisu, po prostu lubilam go...

Gość :::::::
Gosiewski się nazywał. Przyleciał dziś

się śmiejcie ale znam dziewczynę co uparcie twierdzi że SLD to Solidarność. nikt się nie odważył jej wytłumaczyć że nie ma racji:classic_cool:

Gość bvccccc
sorry, za przekrecenie nazwiska, nie mam do nich pamieci, a fanka pisu nie ejstem, po prostu widzialam go w tv :D

Gość jego najmniej mi szkoda
no i jeszcze Szczygły

Gość bvccccc
czemu najmniej ?

Gość każda___
A mnie wassermana najmniej, za wannę, choć może miał rację. sama walczę z partaczami do utraty tchu:D

bo go nie lubiłam, nadęty bufon , zostawił żonę z dzieckiem i nie chciał płacić alimentów

Wasermana mi szkoda, już się nie pomoczy w swojej słynnej wannie

Gość bvccccc
a to tego nie wiedzialam :P

nie mogłam słuchać jak ten gosiewski się wypowiadał, tak mrużył oczy i mlaskał ,jakby to miało dodać jego wypowiedzi powagi....okropny typ

a poza tym jakbym miała tak nędzną postać to szyłabym garnitury na miarę , zupełny brak klasy , a jak usłyszałam że miał dwie żony to nie mogłam uwierzyć że ktoś go chciał

Gość suuuu
Może byście sobie odpuścili, co? Piszecie kogo to nie lubiliście, a znaliście tych ludzi? Wiedzieliście cokolwiek na ich temat? Czy tylko na mediach sie opieracie? :/ Odpuśćcie sobie.

Też Jego najbardziej pamiętam. Już przyjechał dziś wieczorem. Pogrzeb odbędzie się w Warszawie. Komentarzy niektórych nawet nie będę komentować, bo słów mi brak.

taaaaaaaaaa... takie kurestwo jak germanotta to pewnie pokłosie znecania sie rówiesników nad jakąs niedojdą - nie ma co w życiu pokazać ani czym ,pewnie wygląd wciaż nie ten -to wchodzi do netu i jeździ po innych w ten sam sposób co jej kolezanki po niej - nawet po zmarłych - takie zwierzeta na dwóch nogach to tylko w necie się masturbują innego swiata dla siebie znaleźć nie moga bo swiat ich nie chce ... litość

Gość to sie popisalas
germanotta...brak brak slow na "takie cos" jak ty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość the blanc off
Nie przepadalam specjalnie za Gosiewskim, ale takie wpisy jak germanotty wywolaly i we mnie niesmak.Troche wyobrazni i empatii dziewucho.!

Gość zrob test
niektorym brakuje jakichkolwiek uczuc,germantto nie ma slow na twoja bezczelnosc i glupote:o:o:o:o:o

Gość PaxX
ta otulona to jakaś chyźnięta jest, zrobiła sobie świętych z pisiorów ..........Kaczyński najgorszy prezydent po 1989 roku, Gosiewski zasłynął peronem we Włoszczowej, a te mohery się teraz do nich modlą, skąd tyle oszołomów w Polsce to ja naprawdę nie wiem

Gość a germanotta ma rację
dzaczego ma zmieniac ocenę polityka tylko dlatego że zginął w wpyadku? to tak jakby ktos nie lubił Palikota, ten sie rozbił na jakimś drzewie a później tłum hipokrytów mówił i pisał że to był chodzacy ideał i dlaczego zarzuca jej tam jakiś trollik "brak empatii"? we wszystkich się tak wczuwasz? to że Michael Jackson zmarł tragicznie to nie znaczy że mam mówić że podobała mi sie jego mózyka, twarz i dziwctwa & ekscesy.....hipokryzja moherzaki aż od was bije

Gość evollaj
Co innego konstruktywna krytyka jako polityka, nikt nikomu nie odbiera, prawa do tego a co innego, bezczelne obrazliwe teksty wysmiewajace fizycznosc czlowieka, do tego zniszczonej przez powazna chorobe.Czlowieka ktoremu w tej chwili nalezy sie szacunek ze wzgledu na okolicznosci smierci i zalobe.Co ma do tego rowniez ile mial zon?Otulona ma racje, germanotta przekroczyla wszelkie mozliwe normy.🖐️

Gość sranie w banieeee
tez go lubilam ,i szczerze chyba najbardziej jego mi żal w tej katastrofie.

Gość zrob test
polityka ocenia sie po tym jaka tworzy polityke a nie po sposobie mowienia,wygladu fizycznego lub ilosci zon...patrze ze gimgowno juz wstalo:o:o:o

Gość ta idiotka nawet nie wiedziala
ze Gosiewski byl po polio