Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lodda Halama

oglądacie teraz te wywiady na jedynce?

Polecane posty

Gość Lodda Halama

Kto dał tam Babiarza i tą dziennikarkę? Szok. Oni się zachowują jakby się śmaili z tych wszystkich ludzi, którzy tam przychodzą na plac. Ci dziennikarze stracą w naszych oczach, jesli nadal będą w taki sposób prezentowac siebie. Mam wrażenie jakby sobie żarty robili z tego

Gość krol pasozytow
Nie ogladam ale Babiarz ma taki wyraz twarzy, u niego to normalne.

Gość Lodda Halama
rozmawia z ludźmi którzy mają łzy w oczach, są wzruszeni. Boże nie wiedziałam że to taki debil

Gość też dziennikarka
ci dziennikarze nie nadają się do tej sytuacji. Wzięli ich pewnie w zastępstwie. Ale powinni się postarać być autentyczni, albo pozorowac coć taką postawę. Tragedia, kto ich uczył warsztatów dziennikarskich?!

Gość crunchips solony
pewnie zamiast jakiejś polonistyki czy socjologii czy filologii albo jakiegoś porządnego kierunku studiowali dziennikarstwo właśnie ;) :P

Gość paranoja211
A co może mają płakać, razem z nimi? Nie za darmo im płacą ciężkie pieniądze,tylko za współdziałanie z tzw. władzą. Opowiedzenie się po stronie Barabasza, cz nawet Judasza bardziej się finansowo opłaca.I dlatego też ludzie niezmiennie, od tysięcy lat mając wybór , wybierają kłamstwo i zło,bo je też kochają , a dobro i prawda wydają im się jakieś pokraczne. Boją się publikatory , że mimo ich tylu lat wysiłków, opluwania, ludzie jeszcze tamtych tak kochają, chyba głupi jacyś! Dlatego wyśmiać ich! Wiedzą, że to silna broń,są w tym wyćwiczeni!

Gość crunchips solony
no właśnie... płakać nie muszą, ale zachowanie powagi jest wysoce wskazane

Gość no właśnie...........
a oni się śmieją jak głupi do sera

Gość Do paranoi
Twój komentarz jest świetny. Naprawdę. Gratuluję.

Gość zdradze Wam prawde..
katastrofa była tragiczna ale to wszystko po niej jest śmieszne

Gość oooooooOOOOOOOOOOOOooooooooo
Przed dwa pierwsze dni, dziennikarze nie udawali, mieli autentyczne łzy w oczach. Ich postawa była wzorowa! Potem to już ............no, szkoda na nich słów

Gość ,jfdfjnfd,nmffd
po tych 2 dniach stała sie paranoja która trwa do dzisiaj:D kumulacja nastapi w chwili pogrzebu a pózniej pojawia sie pierwsze niesmiale głosy publicznie dziwiace sie minionej psychozie

Gość kwakwaaaaaaaaaaa
Ktasrofa tragiczna.Wsółczuje rodzinom . A ludzi płaczacych po zupełnie obcych ludziach uwazam,ze posiadaja zaburzenia emocjonalne.

Gość Dyskusija ogólna
Co ty chrzanisz. A co czy teraz ludzie śmieją się z tych dni, kiedy papież umarł? Bo ja nie słyszałem takich debilnych uwag.

Gość ja oglądam na TVP INFO
tam jest na żywo teraz widać jak ludzie wchodzą do pałacu i kamera jest przed trumnami prezydenkimi

Gość kwakwaaaaaaaaaaa
Dyskusija ogólna--nie kazdy płakał po papiezu i teraz tez nie kazdy nie smieje sie z tego co sie wtedy działo.Tez odchodziły szopki

Gość NARODOWA HISTERIA

Gość to ty masz zaburzenia emo.....
To dla nich nie są już obcy ludzie, bo widzieli ich codziennie w telewizji. Zżyli się z nimi. Ja też płaczę po przystojnym panu, który mi się bardzo podobał. Podkochiwałam się w nim, kiedy widziałam go w telewizji. Teraz on nie żyje. I myslisz, że mi serce nie krwawi?

Gość kwakwaaaaaaaaaaa
to ty masz zaburzenia emo.....--Trzeba byc nieźle trzepnietym aby osobe znana tylko z TV.z gazet,a nawet z widzenia tylko opłakiwac.Wspołczuc rodzinie owszem,ale zeby opłakiwac.

Gość ja oglądam na TVP INFO
Podobało mi się jak policjanci przechodzą i salutują prezydentowi

Gość ,n,n,mfdn,mgfngmn
prezydentowi? znaczy zwłokom w skrzynce? tak... piekny gest

Gość Dziwi cię to?
A nie słyszałaś że miliony dziewcząt kocha się w aktorach, sportowcach? Nie znają ich przecież osobiście.

Gość kwakwaaaaaaaaaaa
Dziwi cię to?--:-) kochaja sie,bo maja z głowa cos nie tak:-)

Gość Twoim zwłokom w skrzynce
nikt nie zasalutuje. Zgnijesz w ziemi i nikt po tobie nawet nie zapłacze.

Gość ,n,n,mfdn,mgfngmn
wole zgnic w skrzynce niż być szkodą w psychice tak wielu rodaków jak obecnie najsłynniejszy polski zmarły:D

Gość kwakwaaaaaaaaaaa
Ten o salutowaniu post był nie do mnei,ale skomentuje go jakby to do mnie był skierowany. Mam rodzine,mam przyjacioł,mam znajomych,wiec Oni kiedys przyklepia moja urne z moimi prochami na cmantarzu i to bez ksiedza.Nie chciałabym aby ktos mi nieznany był przy moim pochowku i jakies szopki odstawiał. A tak w ogole to mam marzenie aby moje prochy były rozsypane z jakiejs skarpy nad morzem,ale chyba sie to nigdy nie zisci,bo w Polsce nie mozna rozsypywac prichow zmarłych.

Gość pomyśl tylko co ty pleciesz
Jak cię rozsypią to gdzie będzie twój grób? Gdzie ty będziesz? Gdzie mają przyjść twoi bliscy żeby pogadać do ciebie, po twojej śmierci? Nie wierzę, że cię każdy nienawidzi i nie chce twojego grobu oglądac na oczy. Szok co ty gadasz. A tak nota bene, po mnie zapłacze kilka osób z mojej rodziny, ale wolę żeby umarli przede mną, i nie płakali po mnie, bo nie chcę im przysparzać cierpień. Wiem, co to jest płakać po czyjejś śmierci. Płaczę już tak kilka lat po moim rodzicu.

Gość ,n,n,mfdn,mgfngmn