Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wystraszonaaaaaaaaaaaaaa

Gwałt. Wytłumaczcie mi jedno...

Polecane posty

Gość dorisowa ania
Ja juz kilka razy otarlam sie o gwalt. Kiedys jak bylam nastolatka to umawialam sie z facetami za kase na loda.Z jednym mialam jechac jego autem,co sie pozniej okazalo nic nie mial i chcial to zrobic w jakiejs opuszczonej kamienicy.Kazal mi wejsc na gore.Od razu przyszedl mi scenariusz do glowy ze na gorze sa jego koledzy i chyba chce mi cos zlego zrobic.Na szczescie zapytal sie czy nikt za nami nie szedl,a ja puscilam scieme ze moi koledzy za nami szli bo mnie pilnuja.Wystraszyl sie i zrezygnowal.Z drugim tez na loda w jego mini tirze..u mnie sex nie gra roli.On zaproponowal przeniesc sie do przyczepy.Jak tylko weszlam zamknal drzwi na zasuwe.Bylo ciemno i zimno,palil sie jakis piec na gaz i byl stary materac.Zaczal wulgarnie mnie oblapywac i mowi ze chce sex,a ja ze nie.Wkurzyl sie i mnie przewrocil na materac,zaczal rozbierac,a ja ciagle sie wyrywalam.Nagle poprosilam go zeby mnie puscil ze bedzie sex tylko chce sie rozebrac w spokoju.O dziwo posluchal.Ja dzwiglam bluzke i spodnice dla sciemy.Wypatrywalam w ciemnosciach tej zasuwy na drzwiach.W jednej chwili rzucilam sie do drzwi i udalo mi sie uciec.To byl cud,bylam przerazona.Od tamtej pory przestalam szukac sponsorow.

Gość dorisowa ania
Ta kasa byla potrzebna na rachunki,do zycia,na ksiazki do szkoly dla brata.Nie wydawalam jej na ciuchy dla siebie itp.Ojciec niestety mial nas w d*pie. Mysle ze to byl znak od Boga,zebym nie brnela w te gowno.To naprawde cud ze nic mi sie nie stalo,a jestem taka osoba co sie prosi o klopoty.Nawet zadarlam z alfonsami.Tez cud ze mnie nie wywiezli i nie zabili ;| wiem ze jestem lekkomyslna ale taki moj urok.Bardzo mi brakuje kasy,ale juz wiecej nie wejde w te srodowisko. Bog mnie wybral :)

Gość gość
A mnie zastanawia czy idac ulica ktos cie zg***** i czy po wszystkim mozesz odrazu zapomniec??

Gość gość
Dzień dobry, Chciałbym zaprosić do zapoznania się z blogiem poświęconym prawnym aspektom przestępstw przeciwko wolności seksualnej. Blog znajduje się pod stroną: www.violatiolex.wordpress.com i koncentruje się nie tyle na przestępstwach co na prawach osób, których wolność seksualna została naruszona. Pozdrawiam adwokat Maciej Kacprzak : www.kacprzak.pl