Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tym razem to znowu ja/

Rodacy, zwolennicy teorii spiskowych to nie był zamach...przykro mi

Polecane posty

ale NIE MA ŻADNYCH twardych dowodów na winę UMYŚLNĄ Rosjkan. NIE MA DOWODÓW ANI MOTYWU UZASADNIAJĄCEGO ZAMCH W ROCZNICE NA OCZACH CAŁEGO ŚWIATA! to był wypadek, wiem że ciężko Wam się z tym pogodzić, ale to nie był zamach. przykro mi🖐️

Gość crunchips solony
nie ma również uzasadnienia, byś sam siebie namaszczał na kafeteryjny autorytet w jakiejkolwiek sprawie, więc daruj sobie pouczanie, gdyż każdy ma własną głowę 🖐️

brak dowodów na zamach nie znaczy, że automatycznie jest to tylko wypadek. czyni go tylko bardziej prawdopodobnym. poza tym tylko prowokujesz kolejny flame :o🖐️

jak czytam wypowiedzi na kafe w stylu "w 45sec ilmu słysze wyraźnie głos jakby Kaczyńskieg - nie zabijaja nas" a potem strzał" to ciężko mi się nie śmiać. albo 20 stron o tym że ktoś macha ręką zza drzewa po czym kto dokłdnie na sreen hotah udowodnił że to zwykła gałązka:D błagam was...na takim chujowej jakości filmiku to ja wielką stopę w krzakach wam znajdę:D

i głowny argument że to nie był zamach: NIE MA PLANU IDEALNEGO< GDYBY TO BYŁ ZAMACH ZE STRONY ROSJAN OBSTAWILIBY ZA WSCZASU TEREN TAK BY ŻADEN CYWIL Z TELEFONEM TAM SIĘ NIE KRĘCIŁ. poza tym prezydent Rosji nie przylatywałby na pogrzeb do krakowa... LOGIKA, fakty...nie wyobraźnia.

Gość paranoja211
A nie ma może też służb specjalnych? A może są , ale niczym ważnym się nie zajmują? I może nigdy nikogo nie zabiły, bo to nie etyczne, i jakto tak, na oczach wszystkich? To byle łobuz może zabić dowolną osobę, nawet i policjanta, na oczach wszystkich jak to niedawno chociażby miało miejsce. A w różnych wywiadach to nic się nie robi? A też dwa kraje w 1939r na oczach świata napadły na kraj zwany Polską, i też się nic nie działo, nikt tego praktycznie nie chciał widzieć. Można mieć krótką pamięć, ale żeby aż do tego stopnia?

Gość paranoja211
Bałby się bo co? Kto tu kogo ma się bać? Chyba się coś Wam pomyliło?

Gość crunchips solony
" bo gdyby miał na sumieniu ofiary tej katastroy to bałby się przylecieć do Polski." a znasz takie powiedzenie, że pod latarnią najciemniej? wiesz co robię, gdy coś nakaszanię i nie chcę żeby to wyszło? biadolę nad tym najgłośniej i najwięcej pomagam przy naprawianiu moich błędów. no bo kto by pomyślał? :D

jakby wyszło na jaw że to jednak zmach i prez. rosijiii byłby wtedy w polsce to myślisz że co by się z nim stało? nie ma planu idealnego. zawsze jest ryzyko że jakis świadek, dowód zmamachu (nie mówie o tym chujowej jakości filmiku gdzie kazdy widzi to co chce widzieć) wyjdzie na jaw...

Gość mlekosie leje
srenn hotah :D a moze skrin szotach a moze screen shotach?

no chyba że prez. rosji nic nie wie. ale pomyślmy przez chwile logicznie. czy dzięki tej katasrofie/zamachu rocj coś zyskała? putin.miedniedniew otwarcie w mediach przyznali że katyń to sprawka stalina, przez co ich notowania spadly mocno bo dla wielu rosjan stalin to idol, bóg tak jak dla wielu moherów w polsce rydzyk. ruscy nic nie zyskali na tej tragedii a tylko stracili(mówię o władzach obecnych rosji)