Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaksięokazujewrednasuczjestem

pije zdradziłam i cierpię bo zakochałam się

Polecane posty

a minęło dopiero 7 miesięcy po slubie...

Gość dgdfghfdhgjhgjgh
a ile sie znalista przed cyrkiem ze slubem?

7 lat :/

co ja mam teraz zrobić :(:(:(:(::( jestem nieszczęsliwa

Gość Uuu niedobrze
To weź się kobito ogarnij i powiedz mężulkowi, chyba ma prawo wiedzieć? A i Tobie kamień z serca spadnie. Najgorsza prawda jest lepsza niz najlepsze klamstwo, przynajmniej sytuacja bedzie jasna, wyloz kawe na ławę, zdarzają sie takie sytuacje nawet w najlepszych zwiazkach... A jesli to tylko tymczasowe zauroczenie? Zastanow sie, czego tak naprawde chcesz, bo jesli nie kochasz męża po co tkwic w bezsensownym zwiazku?

Gość dgdfghfdhgjhgjgh
ratuj malzenstwo, zerwij znajomosc, zrob mezowi laske i nic mu nie mow

Gość Uuu niedobrze
I nie pisz, ze jestes nieszczesliwa, nie takie nieszczescia sie ludziom przytrafiaja, glowa do gory, pije z Toba ;) Toast za nasze szczescie, za to, zebysmy nigdy niczego nie zalowaly i potrafily dobrze wybrac :)

Gość znam towją przyszłość
odkochasz się, zdradzać będziesz, bo okazje zawsze się znajdą, a pić nie przestaniesz. po prostu życie :D

ale ja nie żaluję!!!!!!!!!!! zauroczyłam się w kochanku maksymanie. to był wspanialy sex! nigdy takiego nie miałam, nie z mężem a jest on mój 1 facetem

Gość tiiiiiiiiili
nieszczęśliwa to byłaś skoro tak się stało,jak tamten nie sypnie to siedź cicho i do końca życia d&py dawaj tylko mężowi

dziś piję bo tęsknię za nim jak nigdy. on za mną też ale jest problem! mam męża a kochanek mieszka daleko. On tęskni i cierpi, ja tęsknię...

Gość Uuu niedobrze
no to wszystko jasne, nie mialas porownania... Niby sex to nie wsz\ystko, ale jak sprobowalas z innym i jest o niuebo lepiej to zmezem to juz nigdy nie bedzie "to"

w życiu sie tak nie czułam! z mężem brak orgazmów, rutyna na co dzień, wiem ze mąż to kochany człowiek choć zdradził mnie przed slubem,mial swoje wybryki tak teraz ja zdradziłam. Nigdy wcześniej nawet o tym nie myślałam! byłam wierna jak pies. A tu pojawił się on... spędziłam z nim fantastycznie czas...

z trzecim będzie jeszcze lepszy seks. a z czwartym, piatym i nastepnymi, to dopiero będzie się działo. mówię ci :D samo życie :D

nie chodzi o sam sex. Ja się zauroczyłam, w grę wchodzą uczucia. To chyba jest najgorsze.

Gość Uuu niedobrze
no to krotka pilka-maz albo kochanek... jesli kochanek tez Ciebie chce to sprawa jasna, sprobujcie

Gość tiiiiiiiiili
dupa to nie but do przymierzania,ślub to nie szopka,ślubowaliście przed Bogiem i ogarnij sie

przed slubem było źle, na dwa dni przed mielismy wszystko odwołać. Byłam z nim szczęsliwa, ale chyba przez to że on byl nie fair a ja dażyłam do tego by go mieć dla siebie zatraciła się gdzies miłość. Przed ślubem zastanawiałam się czy to nie przyzwyczajenie :/ za wszelką cenę chciałam z nim być, mam go i co ? stało się!

nie męcz chłopa. rozwód, ślub,... później znowu kochanek, rozwód , śłub.... i picie... tak to się kręci, czyli samo zycie :D

czuję że coś straciłam gdy on odjechał! nie chce innego kochanka, ja taka nie ejstem, to był 1 raz od prawie 8 lat.boję się tego uczucia ! zakochaam się jak małolata! co powie rodzina ;/ aaaaaaa nic tylko się upić. na razie 3 piwko... :(

Gość tiiiiiiiiili
jak rzucisz kamieniem w lud to trafisz w kur7ę albo w stolarza

co bym nei zrobiła to jest źle :/

7 miesięcy temu tez nie chciałaś (innego) kochanka. ale wtedy mnie o przyszłość nie pytałaś :P samo zycie :D

znam twoja przyszloś: a wszyscy mówili nie bierz slubu :/

No dobra. Nieco inaczej. A czy teraz wszyscy mówia "nie bierz rozwodu"? upsss... no tak... nic nie wmówią, bo nie wiedzą ;) Teraz, wcześniej zresztą też, decyzja nalezy do ciebie. I chyba trzeba coś wybrać, o ile nie przywykniesz do podwójnego życia. To chyba trudniejsze niż dokonanie wyboru. Ale dobrze waż plusy i minusy kazdego rozwiązania. Bo kiedyś to i tak nastapi. Chyab lepiej samej o tym decydować. I wybierz tak , abyś była szcześliwa. 🖐️

teraz mówią "a nie mówiłem że będzie rozwód"

tez pije bo sie zakochalam. Jestem po rozwodzie 3 lata, od rozstania z bylym mezem minely 4 lata. Obecnie mam 29 i czuje sie bardzo samotna i tak tesknie za nim..nie za mezem. Pol roku temu poznalam faceta...z wygladu mnie niczym specjalnym nie zaintrygowal i wlasciwie to pomyslalam sobie ze nie bede sobie nim glowy zawracac bo jest jakis taki pewny siebie, ma duzo kasy, handluje nieruchomosciami, rowniez rozwodnik. Rozmawiamy przez te pol roku ze soba codzienjie a ze dzieli nas 2 godz drogi od siebie to spotykamy sie od czasu do czasu w weekend. Im wiecej z nim rozmawialam, im bardziej sie do siebie zblizalismy tym ja bardzoiej tesknilam:( Przed swietamipowiedzial mi zebym sobie nie robila nadziei i choc serce zabolalo powiedzialam zimno ok . po czym za kilka dni zaprawsza mnie do domu do swojej mamy na swieta i zapoznaje z cala rodzina. i w dalszymciagu jestemy na telefonie ze soba kilka razy dziennie. nie chce mu sie narzucac ale troche meczy mnie juz ten brak okreslania sie. Moze on mysli ze chxce go wykorzystac na kase?? nie wiem sama, przeciez ja tez zarabiam niemalo i zakochalam sie w nim , w jego osobowosci, bo wyglad nie ma juz dla mnie znaczenia PORADZCIE przepraszam ze pisze tak chaotycznie ale juz wypilam troche. Wiem ze zadzwoni do mnie dzis jeszcze tak pogadac zapytac jak minal dzien i boje sie ze powiem mu cos czego bede jutro zalowacczyli ze go kocham, z jednej strony chcialabym zeby wiedzial ale z drugiej strony boje sie ze tymi slowami zniszcze juz wszystko co bylo do tej pory:(

Gość podsumujmy:D
facet bzyknął cię na wyjeździe a ty się zakochałać :D