Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet bez prawka

Facet bez prawa jazdy - może być męski i pociagający?

Polecane posty

Gość Facet bez prawka

Czy będzie się kojarzył z nieudacznikiem?

Gość A od kiedy to posiadanie prawa
jazdy jest miernikiem męskości?I co ma do tego bycie pociągającym?Albo się jest pociągającym,albo nie:)

Gość facet bez prawka to ciota
i piizda

Gość a peezda z prawkiem
to rozjechana piizda

Gość a peezda z prawkiem
a co, nie rozjechana ? może rozjeżdżona.

Gość facet bez prawa jazdy
oczywiście że może być pociągający, bo zamiast za ręczny, będzie pociągał za dzyndzel

dla mnie to nie ma różnicy czy ma prawko czy nie ,,,,,ja mam :) ale fakt troche to dziwne w tych czasach,,,,,,

Gość dadadadada
Sorki, ale chyba nie to świadczy o męskości, moim zdaniem chodzi o charakter i to czy facet potrafi utrzymać rodzine czy nie, a jeżeli uważacie że od prawka to zależy to spójrzcie ilu wieśniaków wozi się starymi BMW i palą gume to jest męskość?

Powiem inaczej....prawko dziś jest jak dowód osobisty....trzeba je mieć po 18 roku życia a kto nie ma jest postrzegany jak dziwadło lub odszczepieniec, podobnie jest z komorkami...posiadanie tel jest naturalne....za to wiele osób nie ma już telewizorów....mają za to po 4-6 laptopów i 3-4 kompy....

:) bez przesady,,,,,od razu 'palą gume starymi BMW" po prostu zajeżdżają na CPN tankując za dychę i spowrotem do domu...bo na więcej nie stać :D

No tak bo - ten bez żadnych praw to jest z góry do dupy. :O Nie czarujmy się :O Na takie wywody i głębokie przemyślenia, może pozwolić sobie tylko "pasztet" :O którego i tak trzeba przyprawić "ketchupem" :O

rowerka, oj prawda....a max za 2 dychy:)....i jadą zwieźć laskę do jej domu po impezie...co za szaaał:):):)

Gość w żadnym wypadku nie może
być męski i pociągający !!!!! Jak poznaję nowego faceta, zawsze każę mu pokazać prawko. Potem mozemy pogadać :D:D:D

Pewnie może być pociągający, ale bez prawa jazdy sprawia wrażenie niezbyt zaradnego. Owszem można by pisać że nie każdy go potrzebuje ale chyba nie da się zaprzeczyć że się nie przydaje.

Gość znam takich co prawka
nie maja, a wybili zeby niejednej chudzinie z prawkiem

No na pewno by wybili, ale czy to zmienia fakt że go nie mają? jak wielki facet nie potrafi zdać egzaminu lub nie pochodzi do niego wcale to i tak jakoś męsko nie wypada podobnie jak chuderlak w S-klasie.

jak ktos jest pakerem z tatuazami, na lyso ogolonym i z lancuchem na szyji to prawka nie musi miec, bo i tak z niejedna sypial i bedzie sypial

Wyjątki potwierdzają regułę głupi tylko jak takiego wielkiego koksa wozi jakaś laska swoim puntem

duzo facetow bez prawka to kozaki. nie kazdy kto nie ma prawka jest pizda. a takiego koksa moga wozic kumple

Fajny to kozak który prosi kumpli żeby go gdzieś rzucili. ja nie miałem prawka przez dwa lata bo mi zatrzymali czułem się jak bez nogi.

jak ci zatrzymali, to znaczy ze nie powinienes jezdzic w ogole, bo sie do tego nie nadajesz

To było 10lat temu Mam ABCE robie na cysternie. teraz takich akcji nie robie. za dużo do stracenia

jak czytam czasem te kryteria atrakcyjności czy wyboru faceta, to nie wiem czy płakać czy się śmiać, jakie niektórzy brednie piszą to aż z żalu ręce i cycki opadają. nie każdy się nadaje do jazdy samochodem, więc po co ma się pchać, ale jak jest taka debilna opinia że facet musi mieć to wszyscy się pchają i potem jeździ masa idiotów bez wyobraźni.

Dla mnie pizda to facet bez auta a nie bez prawka. Nie dokument prowadzi tylko człowiek. Mój kumpel ma 30 lat i nigdy nie miał prawka bo stwierdzil że mu nie potrzebne i przynajmniej mu nie zabiora ani nie zgubi :D Jeździ ponad dziesięc lat, zmienia bryki i jest ok. I co jest pizda bo nie ma prawka?

Może dlatego że jestem kierowcą zawodowym nie wyobrażam sobie nie mieć prawa jazdy. i nie ważne czy to chodzi o faceta czy kobiete czy grubego, chudego, koksa, sierotę, itd. po prostu to się przydaję bardziej lub mniej a to że facet bez prawka dziwniej wygląda niż kobieta bez prawka to chyba ogólny pogląd.

Gość kmlbhjcgfdxzsfxcg
Moja matka ma 35 lat prawko i jeździ gorzej niez niejedna osoba bez . . .