Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lauratrus

około ilu lat żyją niepełnosprawni ruchowo (na wózkach)?

Polecane posty

Inni pocieszają mnie, że nie będę musiała się opiekować swoją szwagierką, "bo niepełnosprawni krótko żyją" hm...

Gość sluszna racja!ja za reklamami
moja corka urodzila sie niepelnosprawna i zyje juz 40 lat.wiec jezeli ma ok 40 to jeszcze sie z nia,,troche,, pomeczysz!a swoja droga podla osoba jestes!jak mozesz zyczyc jej smierci?!

Gość najważniejszy
Długo, długo, tylko o nich zapominamy bo są w domach pomocy i nie pojawiają się na ulicach. Zrezygnowałem ze związku, bo moja panna miała brata kalekiego. Z głową miał w porządku ale był leniem nad leniami i nie chciało mu się rozpocząć studiów. Nie miałem zamiaru pracować na darmozjada. Mnóstwo traciłbym w tym związku.

Gość do;najważniejszy
dla mnie jestes smieciem!

Gość fb dknl,
a ja pytam ciebie jak dlugo moga zyc tak podle osoby jak ty ? ile czasu masz zamiar meczyc innych wlasna glupota :o

Gość najważniejszy
a ty mamuśka zastanów się tak logicznie, jak u ciebie będzie.

Gość najważniejszy
heheheh widzę, że do forum dorwali się niepełnosprawni, którzy boją się o swoje tyłki. Taka prawda! Poczytajcie sobie co inni piszą np. na temat: "Niepełnosprawny brat mojego męża"

Gość amaletta
srednia życia zblizona do nie-wózkowych, tak że spoko, jeszcze cię kobita może pochować :P

Gość podpisuje sie pod tymi slowami
a temat i tytul jego,zupelnie nie na miejscu!fb dknl, a ja pytam ciebie jak dlugo moga zyc tak podle osoby jak ty? ile czasu masz zamiar meczyc innych wlasna glupota

Gość podpisuje sie pod tymi slowami
sluszna uwaga!amaletta srednia życia zblizona do nie-wózkowych,tak że spoko,jeszcze cię kobita może pochować

Gość powtorze tu za kims!jestes smi
eciem!najważniejszy heheheh widzę,że do forum dorwali się niepełnosprawni,którzy boją się o swoje tyłki.Taka prawda!Poczytajcie sobie co inni piszą np.na temat''Niepełnosprawny brat mojego męża"

Gość to juz chyba nie jest twoj int
eres prawda?i troche wiecej wspolczucia!najważniejszy a ty mamuśka zastanów się tak logicznie,jak u ciebie będzie.

Gość to juz chyba nie jest twoj int
dobrze powiedziane brzydki niski beznadziejny!

Gość najważniejszy
Taaaa altruista się znalazł. Życzę ci żebyś był kiedyś w takiej sytuacji - ciekawe czy żoneczce pomożesz przy zmianie pampersów takiemu leniowi jak tamten. A niech ci się takie urodzi. UWAGA Warzna rada!!! - wyręczaj go we wszystkim. Powodzenia sługusie

Gość normalny czlowiek nie zostawi
niepelnosprawnego dziecka,tylko bedzie sie nim opiekowal!

Gość aanniioołłeekk
Przez przypadek tu trafiłam i widzę, że to forum nie daje informacji tylko jakieś potyczki słowne. Osoba , która nigdy nie miała do czynienia z niepełnosprawnym to nie wie o co chodzi, wiec niech się nie wypowiada. Ja tam, studiuję z takimi ludźmi i niektórzy są cudowni, sami radzą sobie doskonale ale są tacy, którzy żądają pomocy, a że ja nie umiem odmówić to czuję, że stale czegoś ode mnie chcą. Moja przyjaciółka,sama jest niepełnosprawna, uświadomiła mnie, że niektórzy z jej grupy wspaniale manipulują otoczeniem, nawet ona sama to robiła. Ale i tak nie byłabym w stanie z taką złością jak Ty "najważniejszy" pisać o tych ludziach. Ile Ty musisz mieć w sobie nienawiści.

Gość najważniejszy
psycholożka się znalazła. Nie filozofuj tylko doszkol się w tej tematyce.

Gość gość
Ja mojej babci zafundowałam sprzęt profesjonalny firmy http://schodolaz.eu/ co poprawiło też komfort funkcjonowania jej i podejście do wielu rzeczy!

Gość gość
Tez korzystałam z oferty na www.schodolaz.eu i jestem bardzo zadowolona, mam nadzieje, ze zdrowie dopisze mi jak najdłużej i bede mogła korzystać z życia i udogodnień jakie przynosi technika

Gość córka dresa
Tyle samo co normalni Boże ludzie to tylko wózek to nie skraca ich życia. Mam 15 lat a rozumiem takie rzeczy a wy już chcecie ich do grobu wpędzać.