Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on87ols

Strach przed pierwszym razem...

Polecane posty

Gość on87ols

Witam serdecznie, wraz z moją narzeczoną bardzo chcemy przeżyć razem nasz pierwszy raz. Do tej pory uprawialiśmy petting Oboje mamy problem, ponieważ moja narzeczona panicznie boi się pierwszego wejścia. Próbowaliśmy już w zeszłym roku, jednak przed samym wejściem nie wytrzymała i prosiła mnie żebyśmy jeszcze poczekali. Jestem wyrozumiały i bardzo kocham moją kobietkę, dlatego nic na siłę, wolę poczekać. Staram się o tym z nią rozmawiać, jednak ona jest bardzo wrażliwa na ból, nawet mały ból. Oboje zdecydowaliśmy, że pomocna byłaby porada lekarza seksuologa, jednak w Olsztynie kompletnie nic nie można znaleźć, nawet w internecie. Ciągle przewijają się 3 te same kontakty do lekarzy, jednak żaden nie jest już aktualny. Jeśli ktoś będzie tak uprzejmy i zna dobrego specjalistę w tej dziedzinie w Olsztynie bardzo proszę o jakiś namiar i adres. Pozdrawiam

Gość monskay
a dlaczego założyliście z góry, że ma bardzo boleć?

Gość on87ols
chodzi o to, że ona tak zakłada bo nasłuchała się i naczytała bzdur. Staram się jej tłumaczyć, że wcale nie musi boleć. Jednak widzę, że to silniejsze od niej...

Gość monskay
to masz facet nieciekawie-blokada psychiczna sie włączyła

Gość monskay
no i pewnie jeszcze nie jest gotowa:(

Gość monskay
jak "dojrzeje" to jej minie, ale duzo zalezy od ciebie:)

Gość MaalynOowa_
A ile ona ma lat? Powiem szczerze, mnie kolezanki tez straszyly ze tak mocno boli itp. sprobowalam i w sumie wiecej panikowalam niz bolalo ;) wystarczy ze bedziesz delikatny, czuly. Najwazniejsze zeby sie rozluznila bo inaczej moze bolec kilkakrotnie bardziej ;) Pozdrawiam