Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaalllllllllllaaaaaaaaa

Oto dzisiejszy program tv - to chyba jakas kpina!!!

Polecane posty

Gość aaaalllllllllllaaaaaaaaa

POLSAT: 11:20 Centralne uroczystości żałobne 15:00 a NA TVN NIE LEPIEJ: 05:55 Mango 08:00 Serwis informacyjny, Prognoza pogody 08:15 Serwis informacyjny, Prognoza pogody 08:30 Serwis informacyjny, Prognoza pogody 08:45 Serwis informacyjny, Prognoza pogody 09:00 Serwis informacyjny, Prognoza pogody 09:15 Serwis informacyjny, Prognoza pogody 09:30 Serwis informacyjny, Prognoza pogody 09:45 Serwis informacyjny, Prognoza pogody 10:00 Serwis informacyjny, Prognoza pogody 10:15 Serwis informacyjny, Prognoza pogody 10:30 Serwis informacyjny, Prognoza pogody 10:45 Serwis informacyjny, Prognoza pogody 11:00 Serwis informacyjny, Prognoza pogody 11:15 Serwis informacyjny, Prognoza pogody 11:30 Serwis informacyjny, Prognoza pogody 11:45 Serwis informacyjny, Prognoza pogody 12:00 Serwis informacyjny 13:00 Serwis informacyjny, Prognoza pogody 13:30 Serwis informacyjny, Prognoza pogody 14:00 Serwis informacyjny 15:00 Serwis informacyjny, Prognoza pogody 16:00 Serwis informacyjny, Prognoza pogody 16:30 Serwis informacyjny, Prognoza pogody 17:00 Serwis informacyjny, Prognoza pogody 17:30 Serwis informacyjny, Prognoza pogody 18:00 Serwis informacyjny, Prognoza pogody 18:10 Ona i On 19:00 Fakty

Gość jak za komuny
:O same informacje

nie wiem jak Wy, ale ja oglądałam wczoraj film na polsacie i był suto przeplatany blokami reklamowymi :) wytrzymajcie jeszcze 2 dni, dacie radę

Gość juliaa22 lata
myślę ,że żałoba żałobą ,ale to już przegiecie przecież jutro też cały dzien będą trwały wiadomości . .. dobrze ,że już jutra żałoba się konczy i nie będzie predłużona

Gość a jakże
no ja pierdzielę, nie mówcie, że tęsknicie za reklamami a filmy mozecie ogladać na DVD jak żałoba to żałoba, nie potraficie inaczej spędzać wolnego czasu jak tylko przy TV?

czy nie uważasz, że w dniu pogrzebu prezydenta nadawanie np. TzG byłoby żenujące?

Gość juliaa22 lata
ja tam potrafię ,ale ta żałoba mnie już dobija trwa już ponad tydzień jeszcze nigdy tyle czasu żałoba nie trwała w Polsce... dobrze ,że przynajmniej przedlużona nie została. a jutro nawet sklepy mają byc nieczynne te co zwykle

Gość sranie w banieeee
prawie na kazfym kanale tak jest zygam juz tym. ale tu chodzi o to ze cały tydzien trabio tylko o tym za co ja płace cyfrze

Gość sranie w banieeee
dzisiaj biedronka tylko do 11 .kpina jakas.

Gość juliaa22 lata
w dniu pogrzebu byłoby . i jeszcze u mnie w akademiku cisza jakby spadła bomba atomowa...

Gość juliaa22 lata
no z tymi sklepami to kpina niby z jakiej racji maja być dzisiaj wcześniej zamknięte?

Gość a jakże
przynajmniej zapamietasz te donisłe, historyczne WYDARZENIA bedziesz miała co opowiadać dzieciom/wnukom żyjemy naprawdę w ciekawych czasach

Gość juliaa22 lata
jakby przełożyli pogrzeb i przedłużyli żałobę to bym się chyba załamała

oj wy biedne, nieszczęśliwe :D sklep zamknięty? toż to prawdziwy szok! i do tego nie ma reklam i głupich show w tv! masakra :o

Gość sranie w banieeee
napewno to sie zpamieta na zawsze moja córka ma 9 lat i wie ze to co sie wydarzylo to cos bardzo waznego dla kraju. ale niektorzy przesadzaja teraz w związku z ta tragedią.Sklepy jutro owszem tak ale nie dzisiaj.

Gość ja tez uwazam ze troszke ...
nawet bajek dla dzieci nie ma w tv.moj syn ciągle sie dopytuje o bajki.

Gość niemieckie zwyczaje
W Niemczech sklepy mamy w niedziele zawsze zamkniete(z wyjatkiem handlowej niedzieli). Uwazam,ze to dobrze,bo niedziela jest do odpoczynku.:)

Gość juliaa22 lata
no tak zapamiętam na pewno. ale myślę ,że Polacy przesadzają . Rozumiem ,że po tej tragedii na pewno powinno sie ogłosić załobę mi tez było bardzo przykro ,ale po pierwsze to przesada z tym Wawelem (choc jak go już tam chowają to trudno) , po drugie ztymi sklepami spożywczymi nawet ... no i już za długo to wszystko trwa można w depresję wpaść. żałoba jest po to żeby przemyśleć pewne sprawy , wyciszyć... Polacy już to zrobili po 3 dniach zresztą już ustal w nich żal zaczęły się protesty..

Gość sluszna racja!ja za reklamami
tam nie tesknie a TzG,NIE OGLADALAM NIGDY I CZEGO JAK CZEGO ALE TAKIEJ ROZRYWKI TO MI NIE BRAK!a jakże no ja pierdzielę,nie mówcie,że tęsknicie za reklamami a filmy mozecie ogladać na DVD jak żałoba to żałoba,nie potraficie inaczej spędzać wolnego czasu jak tylko przy TV?

Gość ja od tygodnia
ogladam Comedy Central bo tylko tam nie ma o tej zalobie. A dziecku wlaczam MiniMini bo trudno aby bajek sobie nie ogladalo.

Gość juliaa22 lata
ja za reklamami nie tesknie nie lubie reklam. ale to nie o to chodzi. poprostu caly czas o tym mowią od tygodnia od rana do wieczora , poza tym slychać ciagle pieśni żałobne w radiu czy tv... to już dobijające się staje... mi też czas w pełni wystarczył na to ,że by sie wyciszyc ,pewne rzeczy przemyśleć a teraz chcialabym już powrócic do porządku dzienniego .. poza tym nie wiem dlaczego ,ale u mnie na miasteczku akademickim jest jakby wybuchla jakaś bomba nawet ludzie po ulicach nie chodzą

cieszcie się, że nie żyjecie w starożytnym Egipcie, ci to dopiero potrafili opłakiwać śmierć faraonów :)

Gość a ja tęsknię za reklamami
0 bo wtedy moje 10 miesięczne dziecko zatrzymuje się przed TV jak zahipnotyzowane :P a w tym tygodniu to tak dostałam w dupę przez niego bo raczkuje jak szalony po całym domu bez chwili wytchnienia....

Gość juliaa22 lata
całe szczęście że przynajmniej dzisiaj świeci slonce

coś w tym jest, dusi mnie już 3 dzień (jestem alergikiem)

Gość zabadak
Zgadzam się żałoba żałobą, nikt nie karze im puszczać, programów rozrywkowych(których i tak nie cierpię), no ale to już przesada, na każdym programie to samo. Większość z nas ma wiele kanałów, wystarczyłoby gdyby te ceremonie i inne programy z tym związane były podawane na dwóch stacjach. Wydaje mi się, że oni teraz się prześcigają, kto lepiej relacjonuje te wydarzenia. Zobaczycie, że za jakiś czas któraś ze stacji nie zapomni się pochwalić. TVN to już przesadza, nawet na turbo to jest. Chociaż o Mango nie zapomnieli...